Az a pletyka, hogy a Han Solo film 80%-a utóforgatott

Egy podcast elvileg több belső forrásból is azt hallotta, hogy a Solo rendezőcseréje után érkező Ron Howard nagyjából a film 80%-át rendezi, avagy nagyon keveset tartanak meg a Lego Movie párosa által dirigált anyagból.

Elvileg az idővonal is alátámasztja amúgy ezt a pletykát, mivel csak Howard twitterjét nézve vagy 4 hónapig forgatott, míg a Lord-Miller páros előtte szintén annyit, és abból kukázni is kellett a creative differences miatt. Hogy ez mennyire jó hír, ha igaz, azt mindenki döntse el magának, mert én alapból nem is várom annyira ezt a Star Wars sztorit.

26 hozzászólás a “Az a pletyka, hogy a Han Solo film 80%-a utóforgatott” bejegyzéshez

 1. Ez is biztos, hogy csalódás lesz, de így is sok pénzt fog hozni, papírforma szerint. Én a Redlettermedia videók miatt várom már csak a filmet, ha befejezik a trilógiát, akkor én végeztem a Star Wars filmekkel.

 2. A zsivanyrol is sok rosszat lehetett hallani, de végül mégis a legjobb dolgot kaptam ami csak a star wars témában lehetséges.

 3. @Gabor: igen, de a Rogue One-nak legalább nem volt a puszta léte is egy hatalmas kérdőjel / halálunalmas ötlet, ami erről nem mondható el részemről(!!!)
  majd az EP8 után megnézem miként viszonyulok a franchise-hoz, mert egyelőre semennyire sem várós.

 4. Nem értem, hogy miért kérdőjelezitek meg olyan sokan a film létjogosultságát. Nekem Solo a kedvencs karakterem, nem csak a SW univerzumon belül, hanem talán úgy nagy általánosságban is. Ha mosogatószer reklám lenne Solo szerepeltetésével 3 órán keresztül, akkor is nézném.
  Jó, nyilván a szerep összefonódott Ford karizmájával is, de bízom benne, hogy az új szereplő is fel tun nőni a feladathoz, mert valljuk be, azért Ford nem egy színészóriás. Ott van pl Pókember: Sokak szerint Tobey volt a tökéletes, erre aztán jött egy Tom Holland…

  A 80%-os újraforgatás szerintem jó hír, mert legalább nem a vágással, meg pár új jelenettel csinálnak egy fércmunkát, hanem konzisztensebb lesz remélhetőleg az egész. A maradék 20% tippre ilyen CGI űrcsata és hasonló jelenet lehet.

 5. Én sem látok ebben problémát, mivel Ron Howard klasszisokkal többet letett már az asztalra, mint a LEGO Movie-páros. Az is inkább jó, hogy nem fércelnek, toldoznak és foltoznak , hanem inkább újrakezdték az egészet (legalábbis 80%-ot).

  Jobban érdekel így, mint a LEGO-s párossal.

 6. eeeh. Okéé.
  Viszont kíváncsiságból tökre megnézném a kukába vágott dolgokat, van esély, hogy ezeket felrakják a rendezői változatra?

 7. Molroth csak a buzogányok szerint volt Tobey tökéletes,azóta volt 2 színész is aki fényévekkel jobb volt nála…Ez a film amugy engem sem érdekel,bár engem a 8. rész is hidegen hagy.Pedig a 7 tetszett.

 8. Csigusz: Sokan annak tartották a RO-t is, minek kell egy halálcsillagos film, nyenyenye…. ment a hiszti ott is.

  Sokan amúgy már utálni akarják a legtöbb franchise filmjét, ami kijön és úgy is beszélnek róla amíg nem látják. Amikor látják, akkor meg már a saját utálatuk rontja el a filmélményt. :)

  Nem annyira várom ezt, mint a többit, de nem temetem azért, mert ilyen hírek vannak, meg azért sem, mert Disney és a többi….

 9. @Gabor

  De jó neked, én ha csak rágondolok arra filmre ideges leszek, hogy mekkora egy felületes katyvasz lett.

  Sajnos ettől a filmtől sem várok sokkal többet így…

 10. Ezért javaslom,hogy a következő STAR WARS film rendezését adják oda az első csövesnek, aki szembejön az utcán….

 11. vagy be kéne már fejezni a star warst . Én konkrétan a Rogue One t 30 perc után kapcsoltam ki olyan szar volt.

 12. Ramos14: Én már sokszor leírtam,hogy egyszerűen lövésem sincs,hogy miért tartják sokan a Zsivány egyest jó Star Wars filmnek…

  Unszimpatikus karakterek a főhőssel az élen.(Plusz felesleges karakterek.) Széteső történet.(Erőltetett családi dráma.-Mert ugye miért ne a terveket ellopó nő apja tervezte volna a Halálcsillagot….) Rohangálunk A-ból B-be…
  De ami a legjobban meglepett az az,hogy bár egy SW filmről beszélünk, amiben feltűnnek a tipikus SW elemek,valahogy mégsem árad belőle az SW hangulat. Olyan az egész mintha a forgatás alatt dobták volna össze a forgatókönyvet. Illetve amit még ki tudok emelni (bár ez az Ébredő erőre is igaz),hogy zeneügyileg nulla az egész. Egyszerűen nem merik használni a régi, jól bevált zenéket. Nincsenek katarzisok. Most nekem az “Imperial March” téma egy halk, elhaló lágymeleg zongorával nem elég. Nálam még a Vader jelenet sem tudta megmenteni a filmet, mert bár menő volt de Vader valahogy annyira kilógott ebből az egészből. Félreértések végett nem azt mondom,hogy felesleges volt belerakni, mert a film történetét nézve minimum benne lenne a helye, de valahogy úgy,hogy nem csak “cameo a fanok miatt” érzést keltsen.

 13. Molroth: Azért kérdőjelezzük meg meg Solo=Ford. Nincs miről beszélni. Nem akarom ezt a kis buzit a jövőben esetleg több filmben látni Soloként mint Fordot. Ennyi.

 14. Prothean: Nem volt rossz film és nem volt rossz SW filmként sem a RO. Direkt nem lett egy az egyben SW hangulat copy film, mondták is , hogy újítanak vele… szerintem fordítva mondjad: A halálcsillagot tervező ember lánya lopja el… Ezért is kerül ő a középpontba, mert az apja a valaki, ez így logikus… Szóval ezt kötekedésnek érzem. Zene nekem sem jött be. Nem mondanám feleslegesnek a karaktereket és a történetet sem, hisz egy nagy kérdést magyaráz meg, amit réges- régen feltett már sok ember a bizonyos nyílással kapcsolatban. Vader valóban nem teljesen olvadt bele a történetbe, de annyira nem is lógott ki.

  Aki fél óra után le is tudja a filmet annak meg nem tudok mit mondani. Moziban néztem és való igaz, hogy a leggyengébb része az pont az eleje volt a filmnek, de jól tettem, hogy maradtam :D :)

  Csoda, hogy a CGI karaktereket még nem említette senki :D

 15. miezazaj: én meg az ilyen offoláskor égek ki, mindenkinek a maga mérge akkor. Azt meg elutasítom, hogy csak itt éltetik a Rogue One-t, mert abba már rengeteg helyen belefutottam, szal nem csak a filmbuzi olvasói között vannak akik szeretik.

 16. Olyan szinten gyerekes és minden logikát nélkülöz a film ,hogy az hihetetlen. Azt még lenyeltem valahogy , hogy egy vak pasas megöl 15 fegyveres katonát egy szaros bottal. Amit viszont nem tudok elnézni a filmnek az az konkrétan volt egy jelenet amikor a vak férfi akinek bocs h nem tudom a nevét homokot szórt a rohamosztagos SZEMÉBE értitek a SZEMÉBE sisakon keresztül és amikor meg az a jelenet következett ,hogy Felicity Jones karaktere egy sikátorba lelő egy rohamosztagost majd a fegyvere beragad és két roham osztagos vele szembe kb 2 méteres távolságban nem tudja eltalálni majd csodamód meg javula fegyver és mind a 2 lelövi sajnos nem tehetett mást mint kikapcsoltam a gépet , ha valaki nem latja ,hogy ez a film elvan baszva és tele van hibákkal akkor jobban elvan vakulva mint az a vak jedi lovag aki megölt 15 fegyveres katonát.

 17. Én várom ezt a filmet és ha már szóba jött a Rogue One rossz zenéje, tetszettek már hallani a Guardians of the Whills tételt? Az valami fantasztikus, kár hogy csak a stáblista alatt hallani.

 18. “amikor a vak férfi akinek bocs h nem tudom a nevét homokot szórt a rohamosztagos SZEMÉBE értitek a SZEMÉBE sisakon keresztül”

  Ez a jelenet hol van benne? Párszor már láttam a filmet, de még nem tűnt fel.

 19. @Ramos14: Miért kellene befejezni a Star Warst? Igény van rá, és nyilván azért vették meg milliárdokért a jogokat, hogy pénzt keressenek vele. Megnézni meg nem kötelező, lehet újranézni a régieket, ha nem tetszenek az újak. Én sem reklamálok, hogy ne legyen pl. új Metallica album, pedig már lassan 30 éve nem tetszik, amit csinálnak. De ha valakinek bejön, miért ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.