The Last Jedi a japánoknál

Nem tudom mennyire spoileres, de mivel mindig náluk jönnek ki a legdurvábbak, így nem lepődnék meg ha tényleg ellőnének valamit. A lényeg, hogy a kevésbé allergiásak most megnézhetik arrafelé mivel árulják az idei Star Wars-ot. Sőt, poszter is van a tovább mögött.

10 hozzászólás a “The Last Jedi a japánoknál” bejegyzéshez

 1. Azért kíváncsi voltam, hogy ellőnek egy nyilvánvalóan Birodalom visszavágra utaló csavart. Pl.:
  “Rey! Én vagyok az apád!”

 2. A poszteren spoilernek lehet venni, hogy Luke és Rey helyet cseréltek, és most Rey van ott, ahol az összes korábbi részek poszterén a főgonosz állt. Valamint Luke-ot még sosem láttuk az új részek alatt kivont fénykarddal, pláne nem azzal, ami a kezében van. Ez az a kard ami anno Anakiné volt, majd Luke a kezével együtt elvesztette és végül Reyt szólította.

 3. Btw. csak engem zavar Kylo sebhelyének vándorlása? Rian Johnson magyarázata ide vagy oda, szerintem hagyni kellett volna ahogy volt.

 4. vazzeg, ha húznak egy birodalomvisszavágot, ahogy a 7-ben húztak egy newhope-ot, akkor én megyek gyújtogatni. hogy a faszomba sikerül mindig megszívatniuk azzal, hogy én egy új történetet várok amikor beülök moziba, de helyette kapok egy újraforgatottat?

 5. sugabubus: Honnan tudod, hogy az lesz? 2 perc alatt te tudod mi lesz egy 2 és fél órás filmben? Persze megeshet, hogy igazad lesz, de szerintem esélyesebb, hogy csak megvezetnek minket a trailerrel.

 6. @cobydick

  Johnson nyilatkozta, hogy vannak áthallások a Birodalom visszavágra, de ez nem volt szándékos.

 7. “Johnson nyilatkozta, hogy vannak áthallások a Birodalom visszavágra, de ez nem volt szándékos.”

  Ahhha, azt az mégis hogy jött össze? Persze, a 7-dik rész kapcsán se volt szándékos a New Hope másolása, teszem hozzá engem nem zavart, leszámítva a még nagyobb Halálcsillagot, meg ezútta több bolygót gyilkoltak le… Sokkal jobban élveztem a 7-diket mint bármelyiket az előzmény trilógiából (úgy értem az 1-3-ból).

  Kiváncsian várom az új részt, Rey a poszteren valóban olyan “gonosz”-nak tűnik és ettől csak nőtt az érdeklődési faktor. Bírnám ha fogná azt legyakna mindenkit Luke-ostul, Kylo-stul, mindenstül, azt viszsamenne a sivatagba guberálni… :D :D :D

 8. Mi lett Obi Wan fénykardjával? Ha már szóba kerültek a kardok. Vader levágta az öreget, és nyilván megtartotta a kardját. Az is előkerül majd valahonnan? És hol van Yoda kardja? :)

  Szerintem egyébként végig Obi wan a főgenya. Darth Mault erőből, gyűlölettel eltelve győzte le, ekkor ált át a sötét oldalra. Végig a háttérből manipulált mindenkit, aztán mikor “meghalt”, mondta is Vadernek, hogy csak még erősebb lesz majd. Ő lesz Snoke, majd meglátjátok :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.