King visszatér a mozikba tényleg, jöhet a Kedvencek temetője

Nem elég, hogy 2017 King éve volt, többnyire jó feldolgozásokat szülve tőle, de az IT sikere megpecsételte a régi, klasszikusabb horrorjainak az újrafeldolgozását is. Szóval a Paramount lecsapott a Scream tévésorozatot rendező Kevin Kolsch és Dennis Widmyer párosra, hogy ők újrázzák az 1989-es Pet Sematary-t.

14 hozzászólás a “King visszatér a mozikba tényleg, jöhet a Kedvencek temetője” bejegyzéshez

 1. A könyv nagyon bejött, a film(ek) gyerekfejjel jók voltak, de jól esne egy jó felélesztés, mint az Az esetében, nagyon jó élmény volt moziban. Viszont ezért is jobban örültem volna a WB/NewLine csapatnak, kb ezt szurkoltam tőlük következőnek. Épp tegnap este néztem meg az Annabelle Creationt és lefostam a bokám. A Scream tv sorozat az annak néha jó volt, ahhoz képest, de ez most nem nyugtatott meg. Rémkoppantókat szeretnék még, de abból inkább minisorozatot kéne csinálni.

 2. Gyerekként nagyon súlyos élmény volt a régi, Top10-es horrorok közé sorolom a mai napig a pici szívemben. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle.

 3. beszarok. tegnap este néztük meg, és pont pedzegettem, hogy esedékes már egy remake. erre. hát nem tudom, örüljek-e :) inkább a langoliereknek állnának neki, az elbírna egy kis felújítást

 4. Jaj, a könyv nagyon durva. Szerintem az egyik legdurvább, legbetegebb könyve.

  A filmről homályos emlékeim vannak, arra emlékszem, hogy a 2 vagy 3. rész már inkább vígjáték, legalábbis mi sokat röhögtünk rajta gyerekként is.

 5. King olyan műveit vegyék már elő, amiből vagy nem készült film vagy rossz volt. A kedvencek temetőjét pont nem kéne bántani, remekül sikerült. Inkább rontani lehet rajta, mint javítani.

 6. hát, a scream sorozat rendezőivel tényleg csak rontani lehet rajta, nagyon hamar kasza lett nálam

 7. Ezt minek?! A film ma is fosatós, és talán a feldolgozások közül a legszöveghűbb. Inkább a Christine-t remakelnék, gyak. teljesen más a regény és a film-és nem a film javára billen a mérleg, Carpenter ide.v oda….
  Ez pont nem igényel semmi olyan technikát, CG-t, ami a maga korában ne lett volna meg, attól félek csak jól kiherélnék az eredetit. A sok gagyi tv filmről nem beszélve, el a kezekkel a Kedvencektől, van elég más rímékelnivaló King mű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.