Nem lesz Back To The Future remake

Esküszöm néha kikészítenek a trollok, de csak mert van ez a blogom. Na nem rólatok van szó, csak a tegnapi amúgy sokak által beszopott baromi vicces “Back To The Future Remake Tom Holland főszereplésével és Taika Waititi rendezésben” hülyülést gondolom évekig halljuk majd vissza “úgy hallottam azt tervezik” bevezetéssel.

Szóval tisztázzuk, semmiféle Back To The Future remake nem készül jelenleg, egy kamu twitter accountról indult az egész. De ezt a régi filmeket rendező Zemeckis jó rég megmondta (2 éves link), miszerint amíg ő él addig nem adja el a jogokat.

18 hozzászólás a “Nem lesz Back To The Future remake” bejegyzéshez

  1. Hiába két éves a hír akkor id az év híre :D Remélem Zemeckis olyanra hagyja majd a jogokat akinek ugyan ez a hozáállása, és soha nem nyúlnak hozzá. Nem vagyok teljesen remake ellenes, de nem látom, de a BTTF-t hagyják csak békén

  2. Vesszek meg de ezt a gyereket még el is tudnám képzelni a szerepben :D Ennek ellenére nem szeretnék belőle egy remaket sem.

  3. Ezen azóta röhögök, az még oké, hogy nem vesznek észre egy betű eltérést, de a kék pipa hiánya azért fel kéne tűnjön. Kíváncsi vagyok ezután hányan veszik komolyan a fake Josh Whedon fiókot :D

  4. Kovezzetek meg,de en egy 4.részt megnéznék a régi szereplőkkel. Egy jó forgatókönyv kéne. Szerintem lenne benne még potenciál.

  5. Keves sorozat van amihez nem szabad hozzanyulni, es a BTTF az egyik ilyen. Lehetett volna egy 4. resz, de mar megoregedtek. Nem kell ezt bolygatni. Ismerjuk annyira Hollywoodot, hogy ha ehhez hozzanyulnanak, ugyis az lenne, hogy tovabbadjak valakinek az idogepet es addig csinalnak a filmeket, amig csak egy fillert is hoz…

  6. Sajnos a régiekkel már nem lenne jó egy 4. rész, a bd kiadás előtti reklámanyagokat is egyszerre volt kellemes és kellemetlen nézni.

    Amúgy már volt folytatás, vagyis előzmény, a Telltale játék keretében, még a régiek is szerepeltek benne hangilag. :)

  7. Pedig eskü, hogy ennek a gyereknek a feje jó lenne a Back to the future-höz. De kár volna újraforgatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.