Új tv-spoton a Star Wars VIII.

Na ez már spoileres? Legalábbis egyre több apróságot fednek fel, szóval mindenki csak óvatosan nézze, akármilyen hangulatos is.

22 hozzászólás a “Új tv-spoton a Star Wars VIII.” bejegyzéshez

 1. Egyenlőre az új Avangers-t jobban várom mint ezt. Ettől függetlenül nagyon remélem,hogy kellemesen csalódottan jövök majd ki a moziból decemberben.

 2. Már megint az utolsó jelenettel csapják le a biztosítékot! Jó lenne tudni, hogy az egy valós jelenet, vagy csak két, teljesen különálló snitt összevágva a félrevezetés végett.

 3. Euphonic: Erős a gyanúm,hogy ezek (ha nem is mind) egy ilyen “sötét hely” ahova Ray-nek is (mint anno Luke-nak) be kell mennie. :)

 4. @Euphonic: Félrevezetés a köbön. Bár bevallom ez a spot jobban felcsigázott mint az idáig kitolt trailerek. De most a premierig én elbújok minden SW hír/komment/videó elől. :D Nem akarok spoilerbe belefutni mint a TFA-nál. Facebook oldalon egyik filmb*zi post alá valaki szépen beírta mi volt az EP VII-ben…ezáltal ellőve nekem egy fontos részt. Innen is üzenem hogy köszönöm te… :)

 5. @Human: Pedig sajnos belefutottam. Bizonyítani nem tudom. :( Ez premier napján volt olyan…kora este. :D De mindegy. :)

 6. Szerintem azonos jelenet. Luke fölfelé néz, Rey lefelé. Persze félrevezetés, nem erre a mondatra fog reagálni Rey azzal a mozdulattal az tuti. Nagyon másnak akar látszódni a film, mint ami lesz. Kell a nézőcsalogatás.

 7. @Prothean: Na látod, ez nekem például eszembe sem jutott. Na de ettől még ott van az előző “nagy” trailer “Kylo Ren a kezét nyújtja Rey-nek” jelenete. Vajon az is csak egy vágás? Elég gáz, ha szándékosan félrevezetik a nézőket, és ezzel pumpálják a hype-ot.

 8. Ez a spot nekem is jobban tetszett, mint a többi. Mondjuk megint volt benne egy két képkocka, ami mintha kiakarna szakadni az egészből, de nem akarok haterkedni. Ez most jó lett. Meglátjuk.

 9. nekem sok újat nem mutatott max a Lukos rész a solymon, az összes többit már láttuk, ugyan azok a helyszínek ugyan azoka a csaták csak másképpen vágva.

  És a sztoriról még mindíg abszolúlt semmit nem lehet tudni. Nem azt mondom h lőjjék le rey eredetét a film előtt, csak kb. egy semmit mondó 7. rész után nekem még mindíg egy üres semmit mondó 8.-nak tűnik :(

 10. Én annyit biztosan tudok,hogy ha nem lépik azt meg,hogy Rey átáll, akkor rohadt nagyot fogok csalódni.

 11. Prothean: miért kéne meglépniük?

  Amúgy redditen azt írják, hogy a pár jelenet visszafele van lejátszva…

 12. reatard: Mert kb ordít a karakterről. Ahogy Kylo-ról az,hogy ő meg visszatalál a fényre. :)

 13. Egyeseknek az a baj, hogy ha elmondja az egészet a trailer, másnak az, ha félrevezeti a trailer :)

  Persze, hogy ügyeskedve vágják meg a bemutatót, hogy azt se tudd mi van, hogy elmenj és megtudd ott! Ezzel csak az a baj, hogy egyes néző azt hiszi, hogy tudja mi lesz és amikor kiderül, hogy mégsem olyan egyszerű, akkor meg csalódott és becsapva érzi magát… Így tudja az ember a saját moziélményét elrontani!
  Spekulálunk a nagy semmiről már hónapok óta és építjük fel a “tudásunkból” a várat, amit majd a film le fog rombolni akaratlanul is. Az a baj, hogy manapság túl sok az info és a kiszivárogtatás. El kell bújni a premierig.

 14. “Egyeseknek az a baj, hogy ha elmondja az egészet a trailer, másnak az, ha félrevezeti a trailer :)”

  már megint ezek az elméletek gecc, egyrészt ezek nyilván nem ugyanazok az emberek, és igenis össze lehet rakni a nagy filmeket a kampány végén, ahogy a TFA-nál is megtették, sőt, sokan már az első rendes trailer után behívták h new hope és kinek mi lesz a szerepe.

 15. Prothean: Vagy csak ezt akarják elhitetni… De ha te meg beveszed az ne az ő hibájuk legyen már.

 16. A VII-nél vágták hol van Luke, nem Finn a Jedi és Kylonak lófeje van a sisak alatt, azért hordja? :D Én csak röhögök ezeken, eleve az sem értem miért kell minden áron valami rohadt nagy csavar, de ez a harmadik trilógia nem jön be nekem, szóval felőlem kavarhatják ahogy akarják. Csak nem értem miért elvárás a Star Wars-nál a csavar, meg, hogy mindenki rokona legyen valakinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.