Ki tenné ki ezt a Batmant? + csomó kép

A mozgó Batman központú Justice League poszter csodálható most meg. Izé, a múltkori rajzosak jók voltak, de ez…

Alatta viszont rengeteg kép a filmből és annak készítéséről. Nyilván ezekből párat már láthattunk, de most lehet görgetni egyben.

21 hozzászólás a “Ki tenné ki ezt a Batmant? + csomó kép” bejegyzéshez

  1. Akkor most a 2 óra 1 perces játékidő a hivatalos? Ha igen, az eléggé elkeserítő és kicsit félelemre ad okot. Félek, hogy összecsapott lesz.

  2. Wow.ez igen.

    a Superman emlékműnél lesz valami harc.
    Az a csaj a székben Mera?mert biztos nem Lois.
    Amy Admas úgy néz ki itt mint egy jóllakot napközis :D

  3. Na akkor megint az időtartamról, az egyik újságíró/blogger, akit anno a forgatási látogatásra is elhívtak, és most is elutazott Londonba interjúzni, miután már megnézte a JL-t…szóval ő azt mondta, hogy Snyder már ott mondta nekik, hogy a JL rövidebb, lineárisabb.
    Jeremy Irons is ezt mondta vagy egy éve kb ” I think the next one will be simpler. The script is certainly a lot smaller, it’s more linear.”

  4. Zack Snyder szerint abszolút lehetséges, hogy az egyik filmjében Batmant análisan megerőszakolják egy börtönben. Ennyit erről a paliról úgy nagyjából…..

  5. Hát persze, szedjünk elő egy Watchmen idején és miatt készült interjút, ragadjuk ki a kontextusból és értelmezzük szándékosan félre… Ennyit erről úgy nagyjából…..

  6. Mekare

    Szerintem azóta csak romlott az elmeállapota. Ma valóra is váltaná a beteg ötleteit, ha a stúdió engedné. El kéne már zavarni a dc filmek közeléből ezt a kontárt.

  7. Ebben az interjúban kontrasztba hozta a Batman Beginst és a Watchment, mert arról kérdezték, a Watchmenben simán megtörténhetett volna ilyesmi.

    ”Everyone says that about [Christopher Nolan’s] Batman Begins. ‘Batman’s dark.’ I’m like, okay, ‘No, Batman’s cool.’ He gets to go to a Tibetan monastery and be trained by ninjas. Okay? I want to do that. But he doesn’t, like, get raped in prison. That could happen in my movie. If you want to talk about dark, that’s how that would go.”

    in my movie alatt Watchment kell érteni, mert ezt akkor mondta, azt promótálta. Most komolyan?
    Azóta éppenséggel készített már Batman mozit, nem erőszakolták meg benne Batmankét, de senki mást se, szerintem a JL-ben is megelőlegezhetjük, hogy ép marad a feneke.
    Tök vicces, hogy filmek miatt Zack Snydernek elmeállapota ami tovább romlott, az épp lebukó szexuális zaklatók nem kapnak ennyi szar a nyakukba egyesektől…

  8. Plusz hát nem akarok spoilerezni :P, de a Watchmenben van is nemi erőszak, amit nem Snyder “beteg” elméje szült bele.

  9. ez a film úgy néz ki, mint amit 3-4 év múlva már elő sem lehet venni, annyira égő lesz a CGI… annyira természetellenes az összes kép (jó nyilván az utcán sétáló aquaman meg benaffleck nem az)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.