Thor: Ragnarök

Guardians of the Galaxy rajongók előre, hiszen a Ragnarök egyértelműen arrafelé tendál és nem a komolykodó Marvel filmekhez, vagyis… bonyolult. Pedig utóbbiakból még kicsit csúfot is űz, mivel a “modern mondákból” semmi sem szent számára egy kis poénkodáshoz, és ezzel emberibbé is teszi Thor történetét tulajdonképpen.

A film röviden arról szól, hogy Thor és Loki rég elveszett nővére előkerül, nem mellesleg a halál vagy valami hasonló úrnője, és mivel hatalmát Asgardból meríti, így nem meglepő módon át akarja venni ott a hatalmat. Nyilván első körben ez sikerül is neki, így kerül Thor egy szeméttel teli bolygóra, ahonnan kiverekedve újra megpróbálja lenyomni a testvére segítségével a testvérét. Vagy valami ilyesmi. És még Hulk is feltűnik.

Namost egy dolog biztos: a humor eszméletlenül működik a filmben. Ebben közrejátszik Chris Hemsworth karizmája, na meg az, hogy az eddigi filmeken végigvitt karakterfejlődése építettek vele. Ja nem, ez már a drámához tartozik. A lényeg, hogy Thor és Hulk tényleg baromi jó buddy komédia jeleneteket kapott, és mellettük Loki és egy kemény csaj és egy kőszikla is jó pillanatokat kap. Nem elég, hogy a trailer nem lőtt el mindent, de a meghagyott poénok legjobbjai azok, amik valami régebbi Marvel filmre utalnak vissza. Például amikor Loki nézi a gladiátor mérkőzést ott egyszerűen borultam.


Most jöhetne a gond, meg a rossz gonosz, de ez csak félig igaz. Bár Hela magában tényleg nem a legjobb ellenfél, ellenben ahogy általa kiteljesítik az eddigi Thor kalandokban ezek szerint felvezetett történetet, azt kénytelen vagyok megdicsérni. Pedig elsőre nem is hinnénk azt, hogy ezek a filmek tényleg egy trilógiának készültek, de valahogy sikerült azzá tenni őket. Plusz a helyszín miatt itt még az sem merülhet fel, hogy miért nem jön segíteni az Avengers többi tagja.

A legfőbb bajom konkrétan az volt, hogy némelyik harc egyszerűen unalmas volt. Míg a humorban tudták a mértéket, addig itt többször is eljátszották, hogy valaki egyedül ment hatalmas tömeg ellen. Bőven elég lett volna például a humoros kezdés után csak a nagy döggel összecsapnia Thornak, minek kellett oda a CGI tömeg —
bár logikusan ezt is tudom, hiszen be kellett mutatni a fegyverhez való viszonyát, ami a végső harmadban fontos pontot jelent, de olyan kiszámított az egész. És hiába értem miért volt szükség Hela első csatájára, tétet nem igazán lehetett érezni közben.

Tényleg csak oda tudok kilyukadni, hogy jól volt összerakva a film, de Marvel receptet csak és kizárólag a humor meg a különleges helyszín húzta fel ténylegesen. Ahogy azt már a Guardiansoknál is megjegyeztük, több ilyen kilógó filmet kéne csinálniuk. Hiába volt itt is szó Odin múltja és Thor viselkedése kapcsán komoly dolgokról, mégis jobban befogadható, mint például amint a vérkomolynak kinéző Black Panther tervez.

Az biztos, hogy kíváncsi leszek az Infinity War után mi marad az MCU-ban, de egyelőre nem tudom várni valahogy ezeket, főleg egy ilyen év után, amikor a Guardians 2, a Homecoming és a Thor 3 mind kilógott a maga módján.

59 hozzászólás a “Thor: Ragnarök” bejegyzéshez

 1. Féltem, hogy nagyon giccses és paródiába hajló lesz a sok vicceskedés miatt, de nem. Jól állt neki a több humor. Külön dícséret, hogy az előzetesekben nem lőttek el mindent, konkrétan 2-3 dolog is volt ami meglepetésként ért. A 3 cameo szerep is jó volt. Szóval irány mindenki a moziba.

 2. Most jottem ki a mozibol. Nagyon tetszett, habar a tortenet nem egy nagy szam, maga a film egy nagyon jo, teljes de megis konnyed kepregenymozi elmenyt ad. Hulk es Thor nagyon jol mukodik egyutt. Meg ilyet!

  SPOILER!!!!

  A vegere kulon orultem, hogy a GOTG 2-vel ellentetben itt megerkezik Thanos. Ott az 5 extra jelenetbol legalabb az egyikbe vartam volna…

 3. Spoiler:
  Nekem pedig a legjobban felröhögős jelenet az volt, amikor Benner kiugrott a gépről, de Bennerként landolt bele a földbe is :D Bár nem értem hogy élte túl azt, de attól még hatásos volt :D

 4. Az ilyen filmekért érdemes mozikba járni, én nagyon jól szórakoztam rajta. Nincs benne komolykodás, beleszőtt szájbarágós mondanivalók, mély témák, csak a szórakoztatás a cél.
  Örülök, hogy ilyen színes-szagos, kissé képregényes, mangás/animés (pl nők brutál nagy flintákkal), 80-as évek elektro zenéire hajazó aláfestéssel nyomták végig szinte az egészet. A zene tényleg oltári volt. A sztori természetesen nem túl bonyolúlt, de mégis megfelelően lett tálalva. Hela karakterében az nem tetszett csak, hgoy miért kell mindenkinek gonosznak lennie, aki egy kicsit is extrémebb szemléletű? Na mindegy.

  Ja, Idris Elba magyar hangja nem tetszett, mintha más lett volna, mint az eddigi filmekben/sorozatokban.

  SPOILER:
  Azt tudja valaki, hogy a stáblistás jelenetben miféle űrverda árnyékolja be hőseink utazását?

 5. Huh hát baromi jó volt. Végig szakadunk, hogy Waititi ennyire ért a jó humorhoz, jó mondjuk eddig is imádtam a rendezéseit, de egy ilyen bluckbusternél is, és kb 95%-ban minden ült. A 3 váratlan cameo is mekkor a volt már. Goldblum meg ilyen Goldblum manifesztaciót játszott. Nekem az akció is bejött főleg az utolsó összecsapás.

  Spoiler
  Mikor ott megszólalt a zene.. eskü libabőr, annyira a helyén volt. Nem ettől a filmről vártam ezt.
  Spoiler

  Többet nem is mondok, kb 5 percenként volt egy jelenet, amit meglehetne említeni.

  Ja még egy! A zene! 80-as évek szintije is megvolt, plusz az első rész Patrik Doyle témája is visszaköszönt. Mindenből a legjobbat.
  Remek kis film lett.

 6. Nekem valahogy nagyon nem jött át ez a vicceskedés egy Ragnarök történethez.
  SPOILER
  Már annál a jelenetnél a fejemet fogtam amikor Thor a láncain pörgött és ki kellett várni, hogy visszafordul (és ezt ráadásul kétszer is eljátszották), meg az a székbe kötözött sikítós jelenet is teljesen karakteridegen volt. Az olyan viccesnek szánt jelenetek is (számomra) kínosak voltak, mint a Valkűr bemutatkozása, mikor leájult a repülőről, de pik-pak magánál volt, vagy az akciók teljes koncepciótlansága, ráadásul kétszer is azzal a betétdallal a trailerből teljesen komédia volt.
  Valkűr karakterét is teljesen kiforgatták, egy, minden jelenetben a fejét rángató, gettócsaj lett.
  Hela súlytalan főgonosz, nem érzékeltem a fenyegetést amit mondtak róla, a háttérsztorija sablonos, a céljai úgyszintén.
  Thor korábbi segítői méltatlan halált haltak, Sif karakterét meg sem említették, Jane-t 2 mondattal lezavarták.

  Számomra ez volt eddig a legfeleslegesebb Marvel film.

 7. Hát szerintem ezt túlnyomták. Az igaz hogy kiválló volt a humora,viszont ez kizárta hogy a “drámai”részeknek legyen súlya. Pedig volt benne téma. Függetlenül attól hogy végig röhögtem a filmet szerintem nem lett jó.

 8. Minusz..Sif hiánya..a Jannnel való szakitás lezavarása..Hela karakterének nem eléggé kidolgozottsága..DE!! Plusz…A HUMORA!!!ráfért már a Thorra egy kis vérfrissités..Az elején a szinházi résznél pusztultam a röhögéstől…aaaaaah:))))))

 9. A tralilerek nem rántották be annyira, viszont este volt még egy jó hely az IMAX-ban, elmentem és nem bántam meg szórakoztató és jó humorú volt.

 10. Nálam kategóriájában 9/10-es, jót szórakoztam, a háttértörténet pont elég volt, a gonosz faék volt de jól volt előadva, és tényleg szórakoztató volt. A poénok nagyon jól voltak időzítve, megírva, szerintem az előzetes alapján pont el lehet dönteni, hogy akarod-e, itt esetünkben jobbat kapsz, mint az előzetes alapján várnád.

 11. Nem volt rossz, elment szokásos szórakoztató marvel mozi.

  Azonban biztos bennem van a hiba, de nem nagyon értem ezt a “jajj de vicces” sztereotípiát a neten. nem azt modnom hogy nem mosolyogtam meg, de néhányszor már átestek a ló tulsó oldalára, sőt sokszor azt éreztem hogy Thor egy retard.

  Bár a thor 2 egy nagyon ócska film volt, sokkal jobban preferálom azt a stílust mint minden egyes másodpercben valami idétlen vicc.

  Csak én éreztem még továbbá hogy Hulkot direkt legyengítik thanosra?

  SPOILER

  először thor majdnem elkapta, utána meg valami BÉNA farkas addig harapta hogy vérzik…

  érdekes még az, hogy sok mindent megváltoztattak a végső változatban. a trailerben hela new yorkban veri szét a kalapácsot, a végső fightban megvan thor mindkét szeme.

 12. Spoiler

  Imádtam, hogy nem csinálták túl erősre/legyőzhetetlenre Hulkot. Az arénás harc nagyon ott volt, valamint jó volt látni ahogy Fenrir megsebezte. Attól féltem, hogy a nagy Hulk hype megárt a harci jeleneteknek, megint mindenkit legyőz egy ütéssel és kész. Erre kellemeset csalódtam. Jó volt a film. Nálam simán a top 5 legjobb marvel film közt van.

 13. “Nincs benne komolykodás, beleszőtt szájbarágós mondanivalók, mély témák, csak a szórakoztatás a cél.”

  bár szájbarágás nincs, talán pont ezért kerülte el a figyelmed a mélyebb téma :)

 14. SPOILLER

  “a trailerben hela new yorkban veri szét a kalapácsot, a végső fightban megvan thor mindkét szeme.”

  utóbbi simán lehetett titkolása a fordulatnak.

 15. SPOILERES LEHET:
  Hát gyerekek, ez csak a szokásos csillivilli színes marvel termék volt, semmi tét, semmi izgalom. Egyedül az Odin jelenet volt komoly hangvételű. Aztán folytatódott a humorizálás. Minden egyes jelenetet egy kibaszott egysorossal, vicceskedéssel kellett zárni. Nyolcpertiz? Inkább hat. Dr. Banner is mit össze rinyált. Édes istenem. Remélem a következő bosszúállókban ha elpatkol valaki, azt is egy poénnal fogják befejezni. Ja nem, mert nem fog senki elpatkolni, az nem való gyerekeknek.
  Az alkoholista mellékszereplőt hagyjuk is, súlytalan. Aztán ott van az a jelenet, amikor ülnek/állnak a nagyfőnök űrhajójában, és erre aszongya az egyik, ne nyúlj semmihez, mert itt orgiákat szoktak tartani. WHAT? Mi a fasz folyt ebben a filmben?

 16. Nem tudom mi ez a rinya, hogy sok a humor. Egy képregény film miért ne lehetne vígjáték?

 17. Mate815
  Talán mert amit feldolgoznak, az nem vígjáték??? Ragnarökböl vígjátékot csinálni, hát….
  Jó mondjuk Marvel film, kár volt mást várni tőle.

 18. Felesleges azt várni ami a képregényben volt. Egyrészt nincs is meg minden jog, másrészt ez sem csak és kizárólag egy sztorit dolgozott fel. Százszor inkább egy ilyen könnyed, sírva röhögős film mint egy komolykodós, unalmas szar mint pl az X-Men legutóbbi része. Waititi for president!

 19. Szerintem ez az eddigi legjobb Thor film rendezésben, bár a humort tényleg egy kicsit túlzásba vitték, de ez nem rontotta el a filmet sőt jól is állt neki. Thor néha már túlságosan a karakterre nem jellemző viselkedését betudom a személyisége fejlődésének az első film óta.

  SPOILER:

  Ami nem tetszett a filmben az Volstagg és Fandral halála, túl gyorsan elintézte őket Hela, az előző részekben fontosabb szereplők voltak és Thor legjobb barátai ezért méltatlannak éreztem ezt a gyors kivégzést. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz az asgardiakkal a földön, vajon Tony Starkkal összehoznak egy Asgardiát mint a képregényekben?

 20. Én nem érzékeltem, hogy legyengítenék Hulkot, legalábbis nem jobban, mint más filmekben más karaktereket. Gondolok itt az első Avengers filmre, amikor Thor bohóckodott AmKap-el meg Vasemberrel, holott meg se kellett volna izzadnia ellenük. Vagy másik univerzumban Batman legyőzi Supermant. Hogyne.

  Azért itt Thor az A1ben is elkapta Hulkot,most is majdnem, aztán átváltott Szupercsillagharcos Thorrá, és akkor nyert. Inább Thort op-ozták fel, nem Hulkot le.

 21. Humor terén nagyon jó volt, Waititi humora nagyon illett ide, és szerintem néha rezgett a léc,de korántsem volt annyira erőltetett,mint a Guardians 2-ben. Ott kb. minden poénra jutott 2 nem vicces “poén”.
  Az akciók szerintem is szokásosak voltak, inkább sokszor unalmasak, csak,hogy oké legyenek akciók,meg kicsit az a kő szörny túl sok időt kapott,de ezektől eltekintve baromi jó szórakozás volt, kell az ilyen is, az idei eddigi legjobb Marvel film, szerintem. A Vége meg meglepően merész volt,végre változik a karakter is. 7,5/10

 22. Dean6: “a kő szörny túl sok időt kapott”

  Krog karakterét maga a rendező alakította :D

 23. Az írás Spoilereket tartalmaz!!!
  Attól még hogy egy film vicces nem jelenti hogy jó ill. hogy nem lóg ki a kánomból(vagy hogy ezt vártam). Egyik Thor film sem tudta megalkotni a követendő vonalat. Ez sikerült a Guardiansnál, Kapitánynál, Vasembernél, Deadpoolnál(persze nemtom milyen lesz a 2. de ha tartják ezt a színvonalat + kicsivel jobb story akkor nem lesz gond) de a Thornál nem. Mindhárom filmeben van értékelhető de semelyik nem lett jó(főleg a középső). Semminek nem volt súlya. Hela semmi, Odin halála semmi, Thor haverjainak a halála semmi, végül Asgard pusztulása semmi. Én senkivel nem tudtam azonosulni vagy izgulni. Reménykedtem hogy Cate Blanchett valamit mutatni tud de semmi lehetősége nem volt. Sokkal jobban meg kellett volna alapozni a múltját Odinéval együtt és akkor talán lett volna súlya a történésnek. Baszki kiderült hogy Odin nem egy bölcs békés király volt hanem hódító. Akár milliókat is megölhetett. Ebben az elsőszülött vagyis törvényesen a trónörökös segítette. Én szerintem ezt egy freskó megmutatásával letudni….hát elég trehány. És utána kellett volna izgulni a testvérharc miatt?? Kit érdekel. A szinházas Cameo (Matt Deamon, Sam Neil, Liam tesó,) a Haláli fegyverekben tök nagy poén de a Thorban ami párhuzamos film a Amerika Kap:Polgárháborúval???? Szerintem gáz. Sorolhatnám a rohadt vicces de rohadtul nem ebbe a filmbe való poénokat. Biztos hogy a Thorban azon akarok röhögni hogy Stark gatyája pöcsben kicsi Bannernek? Én nem. Persze ez szubjektív. Nem állítom hogy a film jó vagy rossz. Csak annyi hogy nekem nem jött be.

 24. Tegnap este ment a comedyn a hétköznapi vámpírok, azt is ugyanaz rendezte mint a thort :) Iszonyú beteg egy film :) Lehet röhögni azon is. Abban egyik főszerepet is játszotta, thorban csak a hangját adta a sziklamanusnak.

 25. Vegyes érzelmekkel hagytam el a mozit. Előre bocsátom, elkövettem azt a hibát, hogy szinkronos vetítésre mentem.
  Szóval, iszonyat humoros. Thor-nak, illetve Hemsworth-nek jól állt ez a hangulat, jól álltak a poénok. Nagyon egyedi, szuperhősfilmhez képest szokatlan megoldások vannak. iszonyat jó volt Goldblum, Imádtam Valkyrie-t. Hela valami eszméletlenül dögös. Hemsworth rövid hajjal jobban bejön. A zene feregeteges.

  Viszont. A történet még a szokásostól is vérszegényebb. Kapunk 3 nagyobb karakterhalált, egy egész realm pusztulását, és egy pillanat sincs arra hogy ennek a komolyságát felfogjuk. A TDW-ben túltolták anyu halálát, itt viszont a másik véglet irányába mentek el: le van ejtve minden pusztulás, egy újabb poén kedvéért. Hela képességeit nézve talán a legerősebb Marvel villain akihez eddig szerencsénk volt, kvázi megállíthatatlan. Ehhez képest eléggé faék egyszerűségűre írták, szegény Blanchett tehetségét elvesztegették. Pedig a háttértörténete okán lehetett volna legalább olyan összetett karakter, mint Loki. Speaking of which, ő egy többszáz éves varázsló, az első Avengers Big Bad-je, akit most még Valkyrie is elfenekel? Hogy Strange-ről ne is beszéljek.

  Tehát a film első kétharmada jó, adja, a de a vége antiklimatikus. Arra is remek példa, hogy megfelelő hype-pal egy erős közepes Marvel filmet mennyire sikerül eladni.

 26. Nekem nagyon tetszetz, mert rég nevettem ennyit moziban.

  A gladiátoros szeméttelep bolygó kicsit émelyítően színes lett. Az sem tetszett, ahogy Thor ennyire ki volt szolgáltatva a nyakára tett bigyótól. Ez olyan esetlenné és emberivé tette.

  SPOILER?

  Thor/Odin szeme az utolsó Infinity Stone (Soul Stoe / Lélekkő)? Azt vártam, hogy a kalapácsból fog kiesni.

  S Loki is tuti elrakta a kicstárból a kockát. Remélem nem az lesz a következő lépése, hogy átáll Thanoshoz, mert a karaktere most túl jól volt felépítve.

 27. Szombaton akkor benézek rá. A marvel recept kifejezésnél kicsit kirázott a hideg. Ázt nágyon nem szeretem. De kicsit felcsigázott most az írás. Valamiért nálam a Thor filmek annyira eddig nem nyomtak a latba, Av. filmekben sokkal érdekesebb volt a karakter, mint a sajátjaiban. Egy kérdés, lesz benne Led Zeppelin?

 28. 3D-ben sikerült megnézni. A poénok tényleg nagyon ott voltak. Banner karaktere is remek volt, ütött. Hela nekem nagyon tetszett.
  Ami nem az Hulk, nekem olyan érzésem volt, mintha legyöngítették volna…, meg aztán szerintem a történet sem volt kifejezetten erős. Jó volt, szerencsére nem vette annyira komolyan magát, ez volt a szerencséje.

 29. 37. SPOILER

  Szerintem nem. Vártam volna én is a lélek kő feltűnését, de nem volt rá mégcsak utalás sem. Úgy gondolom Heimdal lesz vagy nála van és ahogy megjelent Thanos hajója, először majd azt szerzi meg a Bosszúállók 3 elején. Meg talán még az elme követ is Lokitól. Tuti lenyúlta a raktárból, különben az is elpusztult volna Asgardal együtt.

 30. 3dben sikerült tegnap megnéznem, de sajnos szinkronosan. én vegyes érzelmekkel hagxtam el a mozit, mert remek, hogy lehet ilyen Thor is, nekem a kedvencem az mcuból, de eddig ezt a félig retard poénzsákot nem láttuk, eddig véresen komoly, tényleg Istenként viselkedett. Nekem ez azért gond, mert nem biztos, hogy egy ennyire komoly történédnél mint a Ragnarök, kell vicces lazáskodni… ha eddig lett volna ilyen, nekem sokkal okébb lenne.
  Egyébként meg szokásos mcu film, súlytalan,kidolgozatlan főgonosz, pedig többet érdemelt volna, főleg a Hela-Odin sztorit ismertrm volna meg jobban…
  Sajnálom, hogy csak egy Avengerrel futott össze, aki még nem is az höhö, reméltem, hogy lesznek még, bár legalább a végén előkerült akire várunk.
  Most, hogy vége a pörölynek, kíváncsi vagyok Heimdall fontosságára.
  Szórakoztató marvel film volt, ragnaröknek szerintem vacak, olyan 10/6 részemről.

 31. Csalódás.
  Mindjárt ki is fejtem, csak most jön az hogy
  SPOILER
  Szóval, nagyon vártam a filmet, a korábban kiadott jelenetek miatt, érezhető volt azokból, hogy a What We Do in the Shadows poénjai Marvel-köntösben is ülnek, de valahogy a nagyfilmre kevesebb alkalommal találtak be.
  Cate Blanchett Hela-ja leírhatatlanul lufi volt, ilyen háttérrel csinálni egy ennyire n+1-edik gonoszt az valami elképesztő.
  Karl Urban karaktere is sajnos csalódás.
  Maga a viadal Saakar-on szintén összecsapott, lehetett volna több ütközet is. Ja igen, ha már ütközet – szóval az akciók bénák voltak, és megint ‘arctalan tömeg’ ellen megy a cséplés. (chitauri/ultron/undead – húzza alá a megfelelőt)
  Kamu, 80-as évek sugalmazása a marketing során, de ez szemben a GotG-nál itt ez kimerül 1 dalban (ami kétszer is van!) valamint a főcím grafikájában.

  De voltak pozitívumok is:
  Dr Strange-cameo zseniális volt, Waititi Korg-ja szintén.
  Amikor betaláltak a poénok akkor viszont nagyon betaláltak.
  SPOILER

  Viszont nagyon tartok tőle, hogy akárcsak a Deadpool ezek is egypoénos megoldások voltak, és újranézve közel sem fog ennyire ütni a film, ami lehet, hogy a legjobb Thor, de azért ezt a címet annyira nem volt nehéz elérnie.
  6/10

 32. Szerintem nagyon gyengére sikerült a film. Erőltetett poénok, sokszor én éreztem magam kínosan a faviccek miatt. Szerintem a leggyengébb MARVEL film volt, attól mert a GOTG-nak jól állt, nem kell mindenhova átültetni…

  5/10.

 33. Úgy látom ez eléggé megosztja a népet, mi is úgy jöttünk ki a moziból hogy 2 ember nagyon lehangoltan a másik 3 meg teljesen el volt ragadtatva. Én az utóbbiak közé tartozom, de egy barátom megjegyezte a film felénél valahol hogy “mi ez, valami paródia??” Na igen, ő egy komolyabb akciódúsabb és kicsit talán elmélkedősebb filmre számított, nekem viszont nagyon adta ez a haláli lazaság, és a poénok. Talán a főbb karakterek halálára hagyhattak volna kicsit több időt, kis gyászt valóban és Hela-t vehették volna félelmetesebbre de ezen kívül nagyon bejött, még úgy is hogy Hulk-ot alapvetően ki nem állhatom.

 34. Szóval a Ragnarök storyt sikerült lebutitani vigjátékká? Csodálatos. Mást se vártam a Disneytől.

 35. Legszenvedősebb két órám volt moziban ülve, és pont a humor miatt. Nem tudom hova kell ahhoz menni, hogy ezek a poénok viccessé váljanak, de nekem nem sikerült. :( Egyszerűen infantilis volt a film humora, és hogy sokan hahotáztak azon, hogy Thor arca rányomódik az üvegre – kínos. Vagy mikor az a kőlény elmondja, ahogy robban fel a bolygó, hogy hát az alapok azért megmaradtak – és közbe felrobban a bolygó – majd azt mondja, oké hát mindennek vége – fullba tolták a kretént. De ez csak egy felnőtt értelmiségi véleménye, aki le tud még menni a 12 éves önmagához, biztos élvezi.

 36. SPOILER!

  Egy kérdésem lenne az univerzumot jobban ismerők felé.
  Lehet én nem figyeltem eléggé, de nem az van hogy Thor Asgard-ból kapja az erejét? Mivel Asgard elpusztul Thor is elveszti az isteni erőt?

  Köszi.

 37. 50.

  Igen, de ez nekem kicsit marhaság. Főleg, hogy eddig az összes részben úgy hivatkoztak Asgard-ra mint egy hely. (kb. mint egy szentély) Ezért reméltem, hogy van más magyarázat.

 38. Szerintem ez az Asgard nem egy hely hanem nép akkora baromság mint a ház de mindegy.tényleg fullba nyomták a kretént.Thornak ez nem áll jól.

 39. ket filmjet lattam eddig a rendezonek, tudtam mire szamithatok es nem csalodtam.

  nekem nagyon bejon, meta poenok marvel univerzumon de akar az angol nyelven belul is, Chris Hemsworthnek jol all, a Hulk es Banner is jo.

 40. @48 Uzuz

  Teljes mértékben egyetértek veled. Mellettem is a 15 éves tini lányok, meg a terem nagy része úgy nevetett, mint ha fergeteges poénok lennének benne, pedig szerintem is nagyon gagyik és gyengék voltak.

  Nyilván rámentek Chris Hemsworth – elvileg – vicces oldalára, mostanában szállított pár “humoros” figurát (Szellemirtók, Vakáció), amit a kritikusok nagyon pozitívan értékeltek. Gondolom így a Disneynél is azt mondhatták, hogy na, ha ez kell a népnek, megkapják. Nem volt súlya a filmnek, leromboltak egy világot és még idő se volt rá, hogy a komolyságát felfogja az ember.

 41. Gyenge Galaxis őrzői párhuzam, teljesen erőltetetten. Kellett egy nap, hogy ülepedjen a film, átgondoljam, de még így is sok volt. Legyen poénok, de nem kell túltolni, és teljesen felesleges is volt sokszor. A sziklalény is minek kellett bele? Annyira felesleges volt. Csak azért kellett, hogy legyen egy idióta aki osztogassa a gyerekes szarokat? Akciók szintén átlagosak (láttunk már ilyet sokszor érzés). 10/5

 42. Tegnap megnéztük. Hát én is inkább a fanyalgók táborát bővítem. Vegyes érzelmekkel jöttem ki. Az első fele nekem rendesen pocsék volt. Annyira ócska volt, hogy az már fájt. Try hard poénok meg unalmas is volt. Aztán ahogy érkeztünk a végéhez már elkezdtem élvezni a filmet, meg a poénok is jobban voltak. A zene király volt (főleg az Immigrant song), tetszett a sok helyszín, meg a különböző fajok. Ez a része nálam rendben volt. De ami igaz, az igaz, ez egy gyenge Galaxis őrzői klón volt. Hela meg kifejezetten ripacs volt. Igazi marvel film.. kár, hogy ez már negatív jelző lett. De amúgy voltak jó részei is, sőt, szerintem a 3 közül ez a legjobb Thor film, még így is, hogy egy “buta szöszit” nyomott. Meg hogy Fenrirből hogyan lett Fenris.. mindegy. Egynek jó moziban, meg még 1x otthon vasárnap.

 43. ma végre megnéztem. én vettem rá mindenkit, hogy nézzék/nézzük ezt, tuti kurva király lesz, aztán talán nekem tetszett végül a legkevésbé. talán a túl nagy elvárásaim miatt, talán mert tényleg nem lett elég jó. de a guardians 2-n jobban szórakoztam. pedig az 10x idétlenebb, de mégis. a legtöbb poénban is csalódtam, ami aztán főleg rosszul érintett, mivel a wilderpeople-t imádtam. na mindegy… már előre félek, hogy a star wars-ról is hasonló szájízzel fogok kijönni. lassan már moziba is csak drámát szabad néznem, az a biztos.

 44. Uncsy. Meddig lehet még eladni azt, h üsd-vágd? Jol kezdődött de lapos lett. Bár az utolsó 5 másodperc adta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.