Észre sem venni az utóforgatást

Például ez a jelenet mint két tojás. “Majd CGI-jal kijavítják.”

Mindeközben: “Jason Momoa Basically Confirms Justice League Is a Marvel Movie Now” ami viszont full clickbaitnek tűnik, mivel csak annyit mondott Momoa, hogy lesz a Justice League végefőcímében jelenet, ami azért kurvára nem Marvel találmány.

28 hozzászólás a “Észre sem venni az utóforgatást” bejegyzéshez

  1. De most abba köttök bele, hogy felvesznek valamit kétszer és másodjára nem zsírugyanúgy néz ki? Mondjuk a fények tényleg szarabbak az alsó képen.

  2. Hát nem tesz jót lejönni az alkoholról, se rajta lenni, de legalább, ha lejöttél utána leszel jobban is.
    Annyira kiszámíthatóak a clickbaitesek, ahogy mondta Momoa kb mindenki tudta, hogy ez lesz. Nem kellett sokat várni io9 nem okoz csalódást

  3. A gagyi beállítás/fény sokkal zavarobb, minthogy Affleck kicsit mashogy néz ki. Mintha nem ugyanaz lett volna az operatőr.

  4. Joly: nem ugyanaz volt
    Fabian Wagner instájáról
    “Thank you to my friend Jean Philippe Gossart who shot my 2nd unit and the reshoots and my amazing colourist Stefan Sonnenfeld.”

  5. @Mekare

    aztakurva

    már a kiadott klipek színei is túlságosan marvelesek, de félelmetesen rossz lesz – akarva-akaratlanul – azzal szembesülni a film nézése közben, hogy az egyik jelenet snyder/főoperatőr, a másik whedon/béoperatőr.

  6. így megállítva, összehasonlítva …ja, észrevehető. Ott a moziban, amikor pörög a film? Kétlem.

    Ezt meg küldeném a károgóknak:

    “Early cuts didn’t achieve that goal, but a test screening of the final version recently earned audience scores close to those of “Wonder Woman,” said people who have seen the data.

  7. Joly:
    Most lemaradtam, de már a színek is a Marvel tulajdonai vagymi? :D tegyétek életemet fekete-fehérré plz
    nekem attól, hogy az égbolt vörös épp az invázió közepén (ami képregényekben megesett már párszor nagy eseményeknél) nem igazán jut eszembe a másik stúdió, bár tudtam, hogy az lesz, hogy megkapják a több színt, akik nem vették észre és hiányolták korábbról, akkor majd megy hogy marveles :DD szerintem következetes a korábbi darabokkal a cucc (talán a Mos lóg ki), a fekete fekete stb
    Amúgy ha megnézed a videót (“Batman Meets Aquaman” Movie Clip) ez kb egy mondat erejéig van és közben annyira nem feltűnő szerintem…dehát én nem is fogok jegyzetelni a moziban és keresni, hogy hol puffadtabb a Benny pofi és egyebek, majd itthon XD.
    Azt tudom, hogy Izlandon forgattak ugye, na most hogy a házikó belseje is valóban ott volt-e és visszarepültek újraforgatni a fényviszony meg más volt, vagy ugye díszlet volt a stúdió területen és a másodmunkások elcseszték..azt én nem tudhatom, vagy nem emlékszem ilyen jellegű hírre. De legyen ez a leglátványosabb része az újrafogatásoknak, kívánom.

  8. “the final version recently earned audience scores close to those of Wonder Woman”

    Ez engem annyira nem nyugtatott meg.

  9. Ez a hír marha fontos human!!Ha erröl nem cikkezne 500 filmes oldal kb egy kurva néző sem venné észre a moziban,sőt még én sem vettem észre,aki napi szinten benne van a filmiparban.
    Minek kell ezeket lehozni.

  10. @h82: Az nekem is tetszett a minap. :D

    Szerintem zavaró tud ez lenni. Erről az jut eszembe, amikor a F4-nál sokan kiszúrták, hogy Kate Mara, melyik jelenetben visel parókát. Ott lehetett emiatt (is) ekézni a filmet(hozzáteszem jogosan), de ha a JL-ről van szó, akkor az ilyen “hiba” nem “hiba”? Ne értsetek félre nagyon akarom, hogy jó legyen a film, de ne mondjuk már azt, hogy ez nem észrevehető. Sajnos az! Még azt is kiszúrja az ember, ha X szereplő bal szeme alatt, majd 2 percel később, meg a jobb szeme alatt van vér…

  11. nem tudom, mit vagytok úgy oda, a felső képen az ott nem is Géza, hanem valami bepofátlankodó suhanc:D

  12. Ez kb olyan, mint amikor a szépemlékü SW III-nàl az utoforgatàsokra Hayden feleakkoràra szottyadt, mint elötte volt, csak forditva…
    A szineken felesleges vitàzni, lehet, hogy az elsö igy összehasonlitva kontrasztosabb, de annyi eszük csak lesz, hogy legalàbb végigküldenek egy ugyanilyen filtert a màr leforgatott részeken is….remélhetöleg..

  13. JackPackage:

    Ez a SW 3 dolog érdekelne, tudsz linkelni képeket?

    Ehhez hozzászólva a linkelt videóban szerintem minden rendben volt, kár volt ez lecserélni, remélem Whedon nem cseszi el!

  14. Konkrétan 1 db eröltetett poént forgattak bele ujra,.itt. Szánalmas kezd lenni, pedig én Dc fan vagyok.
    Batman nem viccelödik. Batman egy öngyilkossági zisuándékkal küzdö, megkeseredett, dühkezelési problémás, bizalmatlan, nagyranött emos zseni.

    Batman nem.vicceskedik. Ez kb durvább, mint, hogy a bvs ben gyilkolt. (Snyder szerint mondjuk nem közvetlenül, igy nem számit……)

  15. Lordboxi:
    Ahogy az összes többi filmben és médiumban is sikerült már nekik ölni,
    csak akkor tűnik fel az embereknek zavaróan, ha Snyder csinálja (bár szerintem a gyilkolt szó alapból erős ezekre a cselekedetekre, akár róla akár Supermanről legyen szó, szerintem meglehet gyilkolni egy kismamát, aki hazafelé tart a közértből, de nem alkalmaznám se Zodra, aki emberiséget akar elpusztítani, se hülye zsoldosokra, akiknek nem gond egy ártatlan asszony elrablása, hogy aztán megszívja a saját gránátjával pl stb). Amúgy inkább az, hogy ölnek, mint hogy a játékban hatmilliószor kupán vágjam a bűnözőket bataranggal és azt gondoljam ez egy pár másodperces kiütésen kívül nem okoz nagyobb károsodást, akárhányszor újrajátszom őket kuncogok rajta, bár máglyára a játékkészítőket sem vetem, merthát a játékélmény miatt nem lehet végtelenben kinyomni a zsoldosokat, akkor mindenki csak batarangot hajigálna, de attól még vicces. Nem szeretem, hogy egy tök régi, tömeges képregény égetések alatt bevezetett cenzúra miatt korlátozzák a dolgokat a mai napig. Ráadásul nem mintha a BvS Batmane ne úgy lett volna bemutatva, mint nem követendő példa végig. Szóval elhiszem, hogy baj lenne, ha ő lett volna a film nagy hőse és megmentője,de így???
    Egyébként, de Batman viccelődik, nyilván maga a vicc helye, ideje, milyensége nem mindegy. A BvSben is voltak beszólogatások közte és Alfred között. Képregények, animációs sorik, bőven van példa ugyanerre, de aztán a Ligával sem csak egy lekonyult szájú valaki. JLben Alfreddal közösen továbbra is várható ez az egymásnak oda vissza passzolgatás. Most itt pl az Aquamannel közös klip sem üt ki, hiszen nem bemegy az épületbe, lejt egy táncot és megkérdi hé tudjátok ki az Aquaman van neki egy viccem, szereti a halrudat? Gayfish stb az amit előad, hanem a piszkálódós humor, amivel fellehet a másikat cseszni, szarkasztikus nem én vagyok aki villával jött és hasonlók. Batmannek mindig is voltak visszacsapásai meg beszólásai. Főleg csapatcuccokban lehet ezt megoldani. A karakterek ütközése.
    Nincs a humorral probléma, ha megfelelő helyeken van, a Marvel filmekben se lenne számomra sem,ha nem lenne ennyire sok, mert az érzelmes részekből meg kizökkent. A Wonder Womanben pl szerintem nagyon jól volt megoldva többnyire a humor helye, egy helyen zökkentett ki egy pillanatra, ahol Charlie beszól a no Mans landnél, hogy mit csinál ez a nő, vagy vmi ilyesmi…bár a karaktertől ott az is elvárható valamennyire, de ott a legtöbbünk olyan érzelmi állapotban volt, hogy bőven elég lett volna csak csendben egy értetlen fejet vágnia, a színész arcberendezésével az már épp elég. Most ha pl a JLben harcolnak a noname paradémonokkal és körülöttük nem mészárolnak le épp egy családot, akkor persze menjen a yeeehaaa meg mindegy egyéb, de ha valaki épp nagy önfeláldozásra készülne, vagy teszem azt Cyborgnak megölnék az apját vagy akármi ilyen, akkor én se nézném jó szemmel, ha mondaná pl Batman, hogy hé Victor üdv az árvaklubban. Nekem az egész JL jelenleg egy erős animációs film berendezkedés érzést áraszt, aminél szintén megvannak azért az érzelmes jelenetek is, remélem ugyanúgy nem ássák alá azokat a részeket humorral.

  16. Hát kiváncsi leszek rá, nyiéván egy trailer nem abadja át a karakter személyiségét, de aggodok miatta. Ha képesek voltak egy ilyen flash, meg aquaman párost kreálni a filmbe, akkor kinézel belölüknegy vicces batmant.
    Én a bvs es vonalnak jobban örültem, ott legalább játszott az öngyilkossági vágy, meg a düh. Jobban örülnék ha ezt boncolgatnák tovább, de hát ezzel lehet elég egyedül vagyok

  17. A felső képen Pierce Brosnan látható, az alsón pedig a túl sok hamburgert, cigit és sört fogyasztó, a kedvetlenségtől fénylő fejű Géza. Ezt a Suicide Squad 2.0 blamázst csak a röhögési faktor miatt fogom végigszenvedni. 300 milliót kóstáló kabaré. Mi lett volna a progyuszerekkel, ha az elején beteszik ebbe az álomprojektbe Kevin Spacey-t Luthor-nak?! Amerika, én így szeretlek. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.