The Post-előzetes: mindent az igazságért

Tom Hanks és Meryl Streep igyekszik mindent a felszínre hozna a vietnami háborúról, és ezért a legfelsőbb bíróságig is képesek elmenni. Mindezt Steven Spielberg rendezésében. A poszter alatt ott a trailer. Mivel a sajtó már megkapta a jussát a Spotlighttal, így tippre Oscar bácsi nem fog ezért jönni, de azért jó filmnek tűnik.

7 hozzászólás a “The Post-előzetes: mindent az igazságért” bejegyzéshez

 1. A poszter tökre bejön, bár így monitoron nézve egy idő után bizgerálja a szemem,de falon ez nem lenne probléma.

  Egy ideje nem hallottam ezt a számot már, szóval köszi előzetest készítő emberkék, ha valakit érdekelne Woodkid- Runy Boy Run.
  De amúgy ja érdekesnek tűnik, meg jó díjszezonos néznivalónak, Streepet minimum jelölik már megnézés előtt :D

 2. És az Öreg írja a zenét hozzá! Jee! Ugye a kémek hídjában Thomas Newman kottázta a score-t. Már megijedtem, hogy lecseréli fiatalabbra Williamst.

 3. This is the most Oscar baity Oscar bait movie that ever Oscar baited.

  De, komolyan, ez olyan mint azok a paródia “Oscar film” trailerek, egy idő után önkéntelenül feltört belőlem a nevetés. A téma nagyon is komoly, félreértés ne essék, de ez a film mintha valahogy “túl” komolyan venné magát, vagy nem is tudom. Olyan hatásvadász az egész.

 4. Engem érdekel.
  Venom: nekem nem tűnt annak, habár az igazi amerikai pátosz persze megjelenik, de a Spielberg/Williams vonaltól nem is várhatunk mást. Mindenesetre kellenek az ilyen filmek. Pláne manapság.

 5. én akkor röhögtem fel először, amikor Streep áll a nyomdagép fölött és alul száguld a papír, huaa. naaagyon hatásvadász az utolsó fél perc. de attól a film még jónak tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.