Próbálják menteni az All the Money in the Worldöt

Míg Spielberg áldja az eget, hogy a The Postba nem castingolta Kevin Spaceyt, a Netflix pedig csak simán kirúgta, addig Ridley Scott és a Sony erősen törhette a fejét, hogy miképp oldják meg a helyzetet, hiszen ők már kész voltak mindennel az All the Money in the Worldnél. Hát most lett egy kis plusz dolguk.

Úgy tűnik Spacey nem szerepelt olyan sokat a filmben, így csak utóforgatják a jeleneteit Christopher Plummerrel (nem is utóforgatják, digitálisan cserélik a fejét!), ő fogja alakítani az öreg J. Paul Getty-t, akinek elrabolják az unokáját. Itt volt a trailer.

Ez még Spacey a maszkban.

53 hozzászólás a “Próbálják menteni az All the Money in the Worldöt” bejegyzéshez

 1. Hát ezt nem hiszem el… Spacey nélkül nem is érdekel annyira a film.

  Nem értem miért nem lehet elválasztani a magánéletét meg a munkáját. Vonják felelősségre azért amiket csinált, de miért kell azonnal kivágni mindenből? Ráadásul ez a film már kész volt…

  Ezzel jobban büntetik a nézőket mint Spacey-t, biztos nem a pénzért vállalta a szerepet…

 2. Arról van már hír, hogy a Hetedikben és a Közönséges Bűnözőkben ki fogja utólag alakítani?

 3. Amerikai szépség, K-Pax, éjfél a jó és rossz kertjében, Közönséges bűnözök, kikötői hirek, Glenngary Glen Ross, Szigorúan bizalmas, stb… Micsoda alakítások mennek most a levesbe!

 4. Ez meglepett. Akkor tényleg lőttek neki. Nem gondoltam volna, hogy képesek inkább utóforgatni a filmet. Egyébként kíváncsi lennék melyik a rosszabb, ha benne hagyják és sokan miatta nem nézik meg? Vagy ez a hírverés, utóforgatás? Jól úgy se fog teljesíteni már ez a film.

  # 2. tortadara: Ez korán reggel igazán jól esett. :D

 5. @tortadara Végülis a Hetedikben nem szerepel a stáblistán. :P (legalábbis a film elején).

 6. PEdig csak a plakátokról kellett volna lehagyni a nevét, a kutya nem vette volna észre a maszk alatt. Idióták ezek, teljesen túltolják a biciklit.

 7. Én sem értem és engem is kevésbé érdekel innentől. Most attól félnek, hogy a közutálat miatt senki se nézi majd pl a kártyavárat vagy ezt a filmet? Az oszkár bizottság a legkevésbé elnéző magánügyek esetén ami szintén probléma. Rohamosan nő az esélye a Wind Rivernek, hogy szobrot vigyen haza…

 8. Amúgy tényleg senki észre se venné a borzasztó maszk alatt.
  Amikor én szokásosan újranézem a Szigorúan bizalmast stb akkor nem nagyon fogok arra gondolni, hogy mi lett a karrierjével. De a House of Cardot sajnálom nagyon, mert ott rendesen kicsesztek a többiekkel. Ezt a filmet nem, mert nem érdekel se vele, se nélküle moziban. Lemaradhattam amúgy, jött több vád meg ilyenek? Nem azért, mert ne hinném el róla, csak kíváncsi vagyok mennyi elég egy ekkora teljes törléshez.

 9. Kb. 10 fölötti már a szám akik előálltak, köztük közelmúltból a House of Cards stábból többen (sőt volt ott aki akkor jelentette is, de nem lett következménye) és Richard Dryeuss fia is. Ő esetében is elég sokkoló a történet. :(

  Annyiban egyszerű volt, hogy állítólag Spacey csak 10 napot forgatott, és Plummer lett volna ez eredeti casting is, csak nagyobb név kellett (PR szöveg?) szóval ezt még éppen az a kategória, hogy még kivitelezhető, ha már így döntöttek. Mondjuk jelen esetben Spacey nem éppen jó marketing semmilyen filmnek vágy bárminek.

 10. Bezzeg ha mondjuk Spacey 1 év múlva valami tragikus balesetben életét vesztené, akkor fogadok hogy az Ő változatát is rövid időre mozikba küldené a stúdió, mert akkor biztos nagyot lehetne vele szakítani.

 11. bobjay: ez nagyon igaz, sőt istenítenék Spacey-t, még azon se csodálkoznék, ha utána jönnének a hírek, hogy kamu volt az egész

 12. Claire8310: Basszus akkor nem is kicsit maradtam le. Mondjuk ha a House of Cardsosak jelentették már akkor, akkor a Netflix most különösen bekaphatja.

 13. Ebben az egészben nem az a legszánalmasabb, hogy most minden “állítólagos” erőszaktevőt kirúgnak vagy eltávolítják a filmből, sorozatból, sőt le is fújják némelyik esetben a sorozatokat, filmeket.

  A nagyobb probléma, hogy ezek az esetek nem tegnap, hanem évtizedekkel ezelőtt történtek vagy jó pár évvel ezelőtt. Eddig senkit se zavart, Netflix is házon belül akarta intézni, nem ment nekik és leszarták, ment minden, ahogy szokott, aztán jött a Harvey botrány de, hogy az is, hogy lett ekkora botrány hirtelen, nem tudom, elvégre évtizedek óta csinálja az is a mocskait, és ugye ezek után a tipikus amcsi képmutató húzás az, hogy mivel a nők fellázadtak akkor fújjunk le mindent, csesszünk ki a rengeteg dolgozóval, befektetővel és főleg a nézőkkel akik várták a különböző projekteket.

  Nem lehetne egyszerűen megoldani? Indítani egy pert és ha kiderül, hogy bűnös amit ugye nehéz bizonyítani pláne 10-20-30 év után akkor dugják őket dutyiba de ne másokat büntessenek elvégre ez az ügy idővel úgyis lecsendesedik aztán megint minden visszatér a régi mederbe. Tipikus Amerika.

  Egyébként nem szeretek politizálni de az elnöküket miért nem távolítják el? Ő is köztudottan molesztált nem egy nőt, mégis megválasztották. Leghülyébb nép a világon az amerikai.

 14. Időközben megvádolta valami ruhatáros nő Robert Kneppert, hogy annak idején molesztálta. Akkor vajon őt is eltávolítják a PB-ből és akkor nem lesz új évad sem? :D

 15. nem hiszem, hogy a nézettséget féltenék bármelyik esetben, ez inkább a markáns elhatárolódásról szól

 16. Charlie Sheen-t is megvádolták, hogy 19 évesen molesztált egy 13 éves fiút. Ő tagadja.
  Komolyan mondom, már jöhetne egy újabb pandás South Park rész.

 17. bobjay:
  Abban biztos lehetsz, hogy ebből lesz South Park rész.

  Bár én kicsit túlértékeltnek tartom de nagyon kedvelem Spaceyt mint színészt. És bár sok esetben szörnyűek ezek a vádak, de hogy ítélhetnek el egy embert anélkül, hogy hivatalosan rábizonyítanak valamit?
  Nem csak Spaceyre igaz, de már ott tartunk, hogy bárki életét tönkre lehet tenni azzal, hogy valaki megvádolja valamivel és lehetősége sincs a vádlottnak, hogy védekezzen. Az is érdekes, hogy miért csak most kerülnek elő ezek a vádak, mikor már évtizedek teltek el az első eset óta?
  Lassan már ott fogunk tartani, hogy nem flörtölhet az ember valakivel, mert azonnal rásütik a divatossá vált kifejezést, hogy “szexuális ragadozó” és el lehet búcsúzni a normális élettől…

 18. túl van tolva, amikor épp egy tiniket molesztáló férfiról szól a poszt? Ne szivass már.

 19. “hogy valaki megvádolja valamivel és lehetősége sincs a vádlottnak, hogy védekezzen.”

  Nem, viszont ha 10en vádolják meg, az már ok lehet arra, hogy kivedd a filmedből.

 20. Itt egyedül az álszentség miatt értetlenkedőkkel tudok valamennyire egyetérteni. Hollywood, (meg minden hely, közeg ahol rengeteg pénzt és rengeteg hatalom összpontosul) baromi mocskos, beteges, hazug és sok embert megnyomorító ipar. Világhírű milliárdosok keverednek filléres munkákat végző senkikkel, feltörekvő színészekkel, pénzemberekkel, és – de meglepő – itt is, mint mindenhol a hatalmasoké a terep és ha rosszat tesznek, kihasználnak bárkit, akkor megvannak az eszközeik, vagy a pénzük, hogy bárkit elhallgattassanak.

  Ezt nyilván mindenki tudja, aki elmúlt 18.

  Ami sokaknak szokatlan, hogy Hollywoodban valóban az egész a fejesek tudtával zajlik – hát Spacey-ről is ÉVTIZEDEK óta tudta mindenki, hogy egy beteges, perverz rohadék, aki ott él vissza a hírnevével, ahol tud, ha egy kis fincsi popószexről van szó. Egy normális közeg réges-régen kivetette volna magából – nem tette. Hozta a milliókat a konyhára, az áldozatok pedig nem mertek megszólalni*. Most meg mindenki pánikban szabadulna tőle, mert az arcvesztése komoly károkat okozhat bárkinek, akinek köze van hozzá. Évtizedekig hagyták, hogy élje világát, elsikálták a mocskos ügyeit, most pedig mossák kezeiket. Ez ciki.

  *nem mertek, mert emberek első reakciója mindig ugyanaz, amit itt láttok akár ebben a fórumban is. nem hiszik el, leszarják, dühösek mert oda a sorozatuk, báncsák a kedvenc színészüket, folyamatos a minekmentoda, az áldozathibáztatás, azzal meg senki nem törődik, hogy itt sok áldozat valószínűleg életre szóló lelki sebeket szerzett egy beteg és erőszakos alak miatt. miért hallgattak évtizedekig, úgy kell nekik? lószart barátocskáim. hatalmas tisztelet nekik, mert egyáltalán fel merik emelni a hangjukat egy ilyen ostoba, érzéketlen világban.

  erről ennyit.

 21. Sajna az esetek közt van olyan is, amit viszont nem tudok komolyan venni. Mint a csávó, akinek fél évig PTSD-je volt, mert Kevin megragadta a tökét egy bárban.
  Ha valami kiveri a biztosítékot nélam, akkor az, hogy manapság már mindenkinek PTSD-je van mindentől. Egy divatbetegség lett gyakorlatilag.

  Dolgoztam skót munkatárssal, akinek bizony kemény PTSD-je volt két év után is, miután Irakban kapott két golyót a lábába, illetve bajtársai méterekre tőle robbantak cafatokra.

  S akkor mellée teszem azt, hogy egy férfinek PTSD-je volt azért, mert valaki megragadta intimebb helyen – és pl. egy ilyen állítást már nem tudok komolyan venni, mert ha neki EZ ekkora traumát okozott, akkor valami nagyon rosszul megy a világban.

 22. Minden pénz és érdek, ott csak ezek számítanak. Ezért megy a nagy elhatárolódás, mert az egyfajta biztonsági játék.
  Szinte biztos, hogy ugyan azok vezénylik most ezt a média felhajtást, akik pontosan tudták már évtizedek óta kicsoda Spacei ,csak akkor ez nem állt érdekükben.

  Ne úgy van az, hogy egy sehonnai faszi kiáll és bemószerolja az egyik legnagyobb sztárt, és csak úgy rögtön a világ sajtó minden címlapján vagy jelentősebb szegletében erről olvasol. Ezek jól előkészített események. Mivel ennyi hirtelen előmerészkedett sértett van, akik persze nem egyszerre jönnek (mert eddig féltek, most meg már nem), nos ebből is érezhető, hogy itt jól koordinált esemény játszódik. És ezek a rágalmak igen nehezen védhetőek és még nehezebben bizonyíthatóak. De nem is a igazság a cél. A cél egy lejárató kampány, hogy köztudatban legyen, folyamatosan beszéljenek róla. Valószínűleg Spacei tett, vagy épp nem akart valamit megtenni munkaadóinak, és ezért ráhúzzák a vizes lepedőt.

  És, hogy halivúd lehúzza-e Spacei-t végleg a retyón, (ezzel védve önmagát is), azt még nem lehet tudni. Mert újabb sértettet bármikor lehet kreálni, akit molesztáltak, valahol valamikor, és ugyan úgy el is lehet hallgatni ezt. Ha kihátrálnak mögüle megy a levesbe, ha nem akkor jön a szokásos mosdatás, a szimpátia tüntetés, talkshow-k, “je suis spacei” …stb. #cirkusz.

 23. @Malachi: Meg ne haragudj de miért is kéne tisztelni azokat akik interneten fröcsögnek arról, hogy őket zaklatta bárki is? Évtizedekig eléldegéltek boldogan a milliókból a nők akik most felszólalnak aztán jön a Harvey botrány és mindenki felszólal. Nyilván nem tudom megérteni hogy mi zajlik a fejükben azoknak akiket VALÓBAN megerőszakoltak és természetesen ezek egytől egyig undorító tettek de azért ne feledjük el, hogy ha nem teszünk ellene semmit akkor amikor történt a dolog akkor ne kezdjünk el rinyálni a neten mint pl Rose Mcgowen teszi Facebookon, hogy Hollywood az undorító meg a férfiak.

  Mert,
  1. nem kötelező maradni Hollywoodban
  2. értem én hogy durva dolog ilyenen átásni de ha gyilkosságot bejelentünk a rendőrségen akkor be lehet ezt is. Szerintem egy gyilkosság komolyabb érzelmi stressz mint a szexuális zaklatás.

  Szóval nekem senki nem fogja bemagyarázni hogy a nők azért nem tettek semmit mert féltek. Azért nem tettek semmit mert kifizették őket és befogták a csini pofijukat, ennyi. Most meg ugye más kort élünk, most virágzik Amerikában a legjobban a képmutatás, a PC időszak, és ugye az egész onnan startolt hogy a színésznők nekimentek a férfiaknak hogy jóval kevesebbet keresnek mint a férfiak. Erről szól ez az egész semmi másról.

  Lehet mondani hogy nem értem meg a szenvedő feleket de annak több értelme van hogy napi szinten jön újabb és újabb vád valaki ellen, esetenként több is egy ember ellen és ez mind csak a netre kerül ki de igazi bírósági ügy nem lesz belőle? Ez megint csak annyit ér mint amikor az amcsik tiltakoztak Trump ellen. Megjegyzem még egyszer, érdekes mód az elnöküket nem váltatják le ami enyhén szólva is igazságtalan tekintve hogy ő nem alkot semmi érdemlegeset míg a színész mocsok férfiak legalább olyan dolgokat tettek le az asztalra amit az ember élvezhet. Persze ez nem érv mellettük csak mondom, hogy ez csak propaganda a férfiak ellen a médiában. Ha engem érne ilyen erőszak azonnal feljelenteném az illetőt és nem éldegélnék a millióiból amit a hallgatásomért adott. Csak mondom.

 24. Egyébként ugye sokan egyenlően kezelik a szexuális zaklatást, tehát a szó szoros értelmében vett nemi erőszakot, meg ahogy fentebb is írták a flörtölést. Manapság a nők simán pénzt dugdosnak egy férfi gatyájába, ez ugye főleg Amerikában divat de ha te próbálsz meg rámozdulni egy nőre akkor ragadozó vagy és undorító. Szóval szerintem jó lenne ha lenne egy határ mert aki erőszak tevő az kerüljön börtönbe, megjegyzem ezt azonnali jelentés után lehet bizonyítani hisz ha erőszak történt azt ki lehet mutatni tesztekkel. Viszont ha csak részeg vagy és el kezdesz taperolni egy nőt vagy teszem azt egy pasit ha meleg vagy akkor az nem erőszak csak túlságosan nyomulsz. Szerintem az emberek 99%-nak összemosódott ez a két dolog.

  És ahogy fentebb írta a kolléga, PTSD-vel jönnek csak mert megfogta egy illető a seggét. Mindig azt mondtam régen is, hogy nem kell mindent elhinni amit mások mondanak mert nem biztos, hogy igaz. És ha valaki csak úgy random 10 vagy 30 év után jön rinyálni hogy őt is bántalmazták akkor az bizony 100% hogy hazudik!

 25. DarkEagle – hogy könnyebben befogadd, gondolj arra, ami itthon megy most a színházi világban. A Vígben is tudta mindenki, Eszenyi is tudta, hogy a rendező muki miket művel és hallgatott mindenki soksok évig, mint a sír. Ugyanez az Operettszínházas sztori, ott is mindenki tudta, aki valaha megfordult ott, hogy mi zajlik a színfalak mögött. (én már hetekkel ezelőtt olvastam egy “belsős” csoportban a FB-on, amikor még semmi nem volt nyilvános, hogyan is fog kipattanni az ügy és úgy is lett.) Most páran előálltak a régi sérelmeikkel és megy a botrány. Szerinted lesz bíróság ebből valaha? Nem lesz.

  Milyen fura amúgy, hogy “véletlenül” csak azokat találják meg, akik tényleg mocskosul viselkedtek, hm? Valahogy az érintettek közül senki nem lepődik meg és Weinstein, Spacey, Kerényi, senki nem mondta, hogy “ácsi, hazudnak, ez nem történt meg”. Inkább relativizálják a dolgot és próbálják úgy beállítani, hogy úgyis tudta mindenki, hogy ez “így megy”. Akkor meg ugye nem is olyan nagy a gáz. Szóval emberileg ez védhetetlen.

  A néhány népszerűséghajház pedig, aki azzal jön, hogy egyszer a színész úr meglökte a kávézóban és azóta pszichológushoz jár a stressz miatt nem teszi semmissé a jogos vádakat. De hát ezt minden értelmes ember be tudja lőni magának, aki nem akarja összemosni a hülyeséget a bűnökkel, csak hogy megpróbálja valahogy eljelentékteleníteni az áldozatok vallomásait.

  Nincs összeesküvés, nincs hadjárat, csúnya emberek vannak akik most lapítanak, mióta kiderült, milyenek is.

 26. Egy része valódi probléma, ami elítélendő…DE egy másik szempontból, ezek a nők, eddig örömmel – bocsánat a kifejezésért – sz**kodták mindenki f*sz*t, hogy szerepet kapjanak…most meg jön az álszenteskedés, hogy jaj, őket zaklatták. Szerintem is túltolták picit.

  “A második esetre egy hónappal később került sor, amikor Weinstein hívás nélkül toppant be De la Huerta házába. A színésznő részeg volt, és beengedte, Weisntein pedig ismét megerőszakolta.
  Hiába mondtam neki, hogy nem akarom, nem érdekelte, rám mászott, és megerőszakolt. Undorító disznó.
  A második eset után Weinstein felajánlotta De la Huertának, hogy főszerepet kap egy darabban, de erről később egy szó sem esett. A színésznő szerint csak a bűntudat beszélt a férfiból, az is csak egy ideig.”
  Forrás: 1ndex.hu/kultur/cinematrix/2017/11/03/harvey_weinsteint_ujabb_szineszno_vadolja_nemi_eroszakkal/

 27. @DarkEagle: Teljesen egyetértek Veled. Még annyit tennék hozzá, hogy azt hajlamosak elfelejteni az emberek, miszerint a színész, rendező, producer…stb általában azért nem tagadja egyből a 20-30 évvel ezelőtt megtörtént fogdosást és kér rögtön bocsánatot érte, mert ez már egy úgymond bevett hollywoodi szokás. Bocsánatot kér, mert fogalma nincs róla, hogy 30 évvel ezelőtt hány buliban csapta szét magát és közben hány emberrel futott össze és mit csinált velük. Erre a bocsánatkérésre meg manapság mindenki beismerő vallomásként tekint és már rögtön vinnék akasztani.
  Senki nem gondol bele, hogy nem havonta, vagy évente voltak és vannak ilyen “partyk”, hanem hetente több is szokott lenni. Ilyen mozgalmas élet mellett ki a franc tudná megmondani, hogy 30 évvel ezelőtt szétcsapott állapotban mit csinált? Én biztos hogy nem.
  Félreértés ne essék, ezzel nem a tényleges erőszaktevőket, erőszakoskodókat akarom védeni, hanem azokat, akik 20-30 évvel ezelőtt valami buliban ÁLLÍTÓLAG tök részegen, vagy bekokózva letaperoltak valakit.

 28. Malachi: Csak mert eddig bevett rendszer volt, az még nem álszenteskedés, hogy most végre kezdhet tisztulni, és ez esetleg más szektorokra is kihathat. Sőt, te is ezzel értesz egyet, amikor a sorozatukat/filmüket féltőket leszólod.

 29. “napi szinten jön újabb és újabb vád valaki ellen, esetenként több is egy ember ellen és ez mind csak a netre kerül ki de igazi bírósági ügy nem lesz belőle? ”

  több esetet is vizsgál már a rendőrség.

 30. “Senki nem gondol bele, hogy nem havonta, vagy évente voltak és vannak ilyen “partyk”, hanem hetente több is szokott lenni. Ilyen mozgalmas élet mellett ki a franc tudná megmondani, hogy 30 évvel ezelőtt szétcsapott állapotban mit csinált? Én biztos hogy nem.”

  Hááát mondjuk szerintem én tudnám magamról, hogy akármelyik party is volt nem szoktam kiskorúakat (sőt senkit) fogdosni sehol, de főleg nem a nemiszervük :////

 31. Mekare
  Ebben én nem kételkedem, de szerintem nem kellene a Te életviteledet egy egy hollywood-i színész életviteléhez hasonlítani. Köztudott, hogy a 70-es és 80-as években a maihoz képest is sokkal betegebb összejöveteleken vettek részt.
  HA én folyamatos rendszerességgel kokós partykra járnék, ahol hetente több száz másik emberrel agonizálok és pénzért bármit/bárkit megkaphatok, és még ráadásul a hajlam is meglenne bennem, hogy vonzódok a tinifiúcskákhoz, akkor halvány fogalmam nem lenne arról, hogy szétcseszett állapotomban megtettem-e azt, amivel vádolnak, vagy sem.
  A saját példámmal nem akarok általánosítani. Biztos van olyan ember, aki ilyen életvitel mellett mindenre pontosan emlékszik.

 32. De pont ez az, te nem próbálnád védeni magad, ha tudnád, hogy mire vagy képes és mire nem? Nekem mondhatná akárki, hogy betörtem részegen az oviba és szanaszét zaklattam a sünicsoportot, nem azt mondogatnám jaj ne haragudjatok nem emlékszem részeg voltam, hanem azt, hogy kb mérgezésig itathatsz se tennék ilyet. Spacey meg simán eltudja hinni magáról, ha nem is emlékezhet, mert úgy tűnik hajlama van rá. Ráadásul ha jól olvastam a Richard Dreyfuss fia eset se partyn történt, hanem forgatókönyv olvasgatás közben

 33. Megkezdődött hollywood ujra osztása átformálása.Szép új világ.
  Ezek a szex botrányok is csak hab tortán.

 34. Látom mindenki elmerül a saját elméletében, mert azt hiszi utána minden ugyanúgy lesz, mint eddig (ez lenne az álszenteskedés), csak most lebukott x ember, pedig változik a társadalom, amit a legláthatóbb részéről indul. Ez így szokott történni. Pont ez a lényeg, hogy ami eddig intézményi volt, és sokan úgy álltak hozzá a szakmán belül, hogy “amíg nem velem történik” azoknak most muszáj állást foglalni. De ez nem 1 napos folyamat, hanem eleinte csak a színfalak mögött kerülték a jóérzésűek ezeket az embereket, mostanra már nyilvánosan is kerülhetik. És a társadalmi nyomás miatt a cégeknek sem éri meg ezeket alkalmazni már, így kevesebb ilyen szemét lesz odakinn. Nyilván a cégek a profitot nézik, de ők eddig is azt nézték, nem azért foglalkoztatták Spaceyt amilyen, hanem mert piaci értéke volt. Ha az ilyen viselkedésűeknek nem lesz nézőközönsége, az a változás jele.

  Hihetetlen, hogy páran nem fogják fel milyen nehéz elmondani, hogy veled trauma történt. Persze az egészen nem segít, akinek az a baja, hogy Hoffman megfogta a fenekét, viszont aki előtt elővette a faszát egy hatalomban fölötte álló férfi (vagy kinyalatta magát egy hatalomban fölötte álló nő) az igenis jöjjön elő, akkor is ha 25 éve történt. És igenis ha nemi erőszakról van szó, akkor vizsgálódni fog a rendőrség, mert nem csak közvetlenül az aktus után vett dnssel lehet embereket elkapni.

  Ti is keveritek itt, mert nem tudom miért. Nyilván Hoffman fog kapni munkát, de jogos a bocsánatkérése is, és látjuk Charlie Sheennél, hogy igenis tagadnak a régi ügyre, amikor úgy vélik, hogy nem volt valós. Mindezek mellett igazi következménye eddig csak Weinsteinnek és Spaceynek volt a nagyok közül, és egyik sem csak 1-2 embert zaklatott, utóbbi pedig tetézte azzal, hogy gyerekeket. Emberileg, empatikusan próbáljátok ezt kezelni.

 35. igen, itt most nem arról van szó, hogy bűnös-e vagy sem (nyilván)… hanem, képezeljétek magatokat a Sony helyébe, kijön a film, ahogy eredetileg volt, másnap a sajtó kikezdené őket de kibaszottul, hogy egy pedofilt támogatnak/alkalmaznak/fizetnek, hogy aztán abból a pénzből kussoltassa el az “áldozatait”… ilyen cégek, mint a Sony ezt kurvára nem engedhetik meg maguknak. a hátuk közepére sem kívánják az utóforgatást, de nincs választásuk.

  igazából nincs választásuk…
  (refernciának a közelmúltból, ott van a pewdiepie botrány a disney-vel)

 36. Teljesen normális céges lépés ez szerintem. Ha ti lennétek a filmgyártók, akkor ugyanígy cselekednétek.

 37. francba, sajnálom Ridleyt. Úgy vártam és szurkoltam ennek a filmnek. De nézzük a dolgok jó oldalát, Plummernek legalább nem kell maszk, egyébként is gonosz feje van:D

  Ha belegondolok, lehet hiába a csere, Spacey botránya így is úgy is megbélyegzi a filmet – köszönhetően az előzetes marketingnek, attól, hogy mással helyettesítik, sztem nem lehet kitörölni csak úgy az emberek agyából, hogy ki lett volna benne eredetileg.
  Az Akadémia a következő gálára is megkapta a témáját, amit kötelezően díjazhat…

 38. Human ! Annak aztán tényleg semmi értelme nem lenne. Más szinész lesz, mint az update-ből kiderült. Ez sem lesz kis meló, még Wallberget is bekérték újra… :-O

 39. Le a kalappal előtted, human. Komolyan. nagyon tetszik, ahogy megfogalmaztad a dolgokat, nagyon örülök neki, hogy így gondolkodsz. Annyi idióta komment ömlik erre az oldalra, megnyugtató, hogy legalább neked a helyén van az eszed és a szíved.
  És Malachi, +1 oda is.

 40. Létezik olyan, aki azért nem nézne meg egy valamire való való filmet, mert a főszereplőt alakító színész megcsöcsörészte az asszisztensét?
  Agyrém

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.