33 hozzászólás a “A Black Panther karakterei” bejegyzéshez

 1. Hàt…Serkisen megszaladt a ‘shop…szerencsétlen ritkàn mutatja a sajàt arcàt, akkor is Gollamra retusàljàk :D

 2. Ez a film valahogy… nem igazán érdekel. Magam sem tudom miért. Pedig Disney-Marvel, szóval biztos hoz legalább egy hat/tizet.

  Szerintem ez lesz az első, ami még letöltve sem érdekel XD Szorri a rajongóktól.

 3. Poszterek viszonylag tetszenek, de amúgy engem se vonz a film. Moziban semmiképpen sem. Nekem olyan kötelezőnek tűnik ez vagy, hogy mondjam.. “Csináljunk egy filmet a fekáknak is” És mindennemű rasszizmus nélkül mondom ezt, nem kenyerem az ilyen. De try hard szaga van. Meg, ha ez lesz a komoly Marvel film, míg egy Civil War olyan amilyen, akkor sikítok.

 4. BP lilás (a CWben jól nézett ki) meg az aranyozott BP-ellen jelmezén kívül a többi, az a wakandai népviselet pl tök szép szerintem. Legalábbis a hölgyeké nagyon szép, de imádom a lilát szóval Withaker bácsi is csinos. Dehát ennyi miatt nem nézek filmet, majd megcsodálom később a teljes jelmez felhozatalt valahol összegyűjtve.
  Poszterek közül nem mind jó, de olyan vészesen nem lógnak ki azok se, amik nem jönnek be. Legjobb a Her nation’s honor.
  BP-nek szakálla van és egybefolyik a jelmezével vagy hülyén áll a feje?

 5. Ez kicsit off, de a film nem érdekel: Miért csak Serkis arcát lehet Mocapezni? Ezt vágja valaki. Még játékban is találkoztam vele…

 6. Ez a faarcu búskomor főszereplő egy nagy nulla. Rohadt ellenszenves a 0 mimikájával. Meg ez a hiper szuper technika + afrika kombó valahogy röhejes. Ez a DR. Stranget is alulmúlja várakozásilag nálam.

 7. Jó lesz ez, nincs akkora hype-ja mint a többi mavelnek vagy dc-nek, de simán meglesem! Az meg, hogy a kötelező fekázósok nem értik miért van ez a film, hát sajnálatos, inkább az a kérdés, hogy miért csak most lett belőle film.

 8. Ennél talán még az Ant-man is nagyobb várakozásnak örvendett :D

  Amúgy eleve nem érdekelt a film, de onnantól, hogy megmutatták, hogy az ellen az ugyanolyan jelmezes macska lesz, csak épp lila (vagy arany?).. brutális facepalm. Nem kéne meglepődni, de totál elengedte a Marvel ezt a gonosz karakter dolgot.

 9. Engem főleg azért érdekel, mert teljesen elüt a fő csapástól (amcap, avang, iron, stb). ÚGy, ahogyan az utolsó Thor film is elütött. Én bizakodó vagyok.

  Letitia Wright-ot meg tök kellemes lesz sasolni.

 10. Ebben a fene nagy PC világban most miért nem raknak be egy fehéret vagy ázsiait a családba? :)

 11. Egy fejlett, civilizált afrikai ország számomra kevésbé hihető mint a vasember-páncél, vagy a zsugorító technológia a hangyaember filmben.

  De valszeg meg fogom nézni, már csak az új “WE WUZ KINGZ” mémek megértése miatt, amik a film hatására fognak készülni :)

 12. Ja előzőből lemaradt.

  Az északi istenek (asgardiak) PC okokból nem csak fehérekből állnak, hanem sok fekete, ázsiai, stb rassz is van köztük.

  Wakanda ugyanezen logika szerint kéne tartalmazzon nem-fekete rasszokat is nem? “De hát Afrika közepén vannak!” És? Diverzitás akkor is kell, mi az hogy mindenki azonos bőrszínű..? ;)

  Vagy mit akar a Marvel ezzel mondani? Wakanda egy rasszista ország? Problematic.. very problematic….

 13. “Egy fejlett, civilizált afrikai ország számomra kevésbé hihető mint a vasember-páncél, vagy a zsugorító technológia a hangyaember filmben.”

  de hát a képregényben meg van, és a filmben meg lesz magyarázva mitől alakult így. Semmivel sem hihetetlenebb képregényes szinten, mint a Tony mellkasába épített erőmű, már ha az ember nem rasszista.

  Mindezt úgy mondom, hogy hidegen hagy a film, mert láthatóan komolykodni akar, de az a jelenleg a Marvel univerzum gyengébb szála.

 14. “már ha az ember nem rasszista”

  Ha valaki nem találja hihetőnek, az egyből rasszista? wtf… :)

  Tehát van egy fejlett, civilizált ország. De úgy viselkednek mint a náci Németország. Szigorúan csak a saját rasszuk élhet ott, más bőrszínt nem is látni az utcákon.

  Marvel nem mutat ezzel valami jó példát, de mind1

 15. KANG: de most két dolgot keversz, ez így nem vita hanem csak terelés. A fejlett afrikai ország hihetősége képregényes közegben és a nincs a filmben fehér az két külön téma.

 16. Lehet olyan lesz mint a Heat/ am cap 2. Már accioban. Szvsz a póki meg a hangya se volt nagy vasziszdasz. Annyit ez is fog tudni.

 17. Kang: Pedig már a klasszikus képregényben is pont erről szolt, és igen. Vakanda egy rasszista ország akik mindenféle álcázó eszközzel rejtőznek a világ elől és nem, vagy csak nagyon nehezen engednek be kívülállókat. Ha mar Kang a neved akkor kicsit több marvel háttér tudással is rendelkezhetnél.

 18. Fekete noname, Fekete noname, Fekete noname, Fekete noname, Fekete noname, Whitaker, Gollam, Fekete noname Punk, Bilbo, Fekete noname, Fekete noname a crazy fehér barátnővel

 19. Ez valahogy a Captain America 1 és Thor 1 között helyezkedik el. Ugyanannyira gagyi történet és érdektelen szereplők mint CA, cserébe a Thor 1 rongyrázós arany csillogása. Fog pénzt hozni, de nemzetközi piacon szerintem nem fog túl jól teljesíteni.

  Főleg mert ugye Ázsiában a feketéket nem igazán szeretik, ott nem fog tarolni. Európában érdekességként megnézik, de nem lesznek tele a termek. USA-ban valószínűleg el lehet adni a csillogással, de ha már nullszaldósra kihozzák, szerintem azzal is boldogok lesznek.

 20. jaja, ezt én sem értem, hogy buktát meg épphogy bevételt jósolnak, amikor egy Ant-Man bevételt szerintem simán hoz majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.