22 hozzászólás a “Karácsonyi hangulat Deadpoollal” bejegyzéshez

 1. Kíváncsi vagyok vajon ezeken a képeken is Reynolds feszít-e vagy vmi random emberke akit direkt erre választottak ki.

 2. Áhh kár, hogy a pulyka pulyka és nem valami zsoldos feje vagy akármi, de hát ez nem olyan magazin

 3. Dean6: Eljátszották és működött, nem tudom miért kellene változtatni valamin ami működik :)

  Azon gondolkoztam hogy vajon tényleg igazi-e a karácsony fa :D de ma már greenboxal mindent megoldanak :D

 4. 6. Frank: Lol … Deadpool konkréntan ilyen XD egy infantilis idióta :D a marketing tulajdonképpen semmit nem csinál, csak bemutatja h deadpool milyen XD Kicsit nézz utána az alapanyagnak aztán majd lehet okoskodni.

 5. jaj nyugi már.
  Tisztában vagyok vele, hogy milyen a Deadpool, szeretem a Marvelt, DC-t és a többi kiadót is, de bármennyire nehéz elhinni, hogy az ember nem egy okoskodó kúltúrsznob,mert nem jön be neki a Ctrl+c crtl+v Deathstroke/Adam Sandler koppintás, de akkor is ez a karakter rettentően debil.
  Irritáló és erőltetett.
  Borzasztó kínos volt látni, ahogy felnőttek-gyerekek a popcornnal pofájukkal visítottak egy-egy “poénon”.

  ja és ez is egy vélemény :)

 6. /Human! En megcsinalom a fejes dolgot photoshoppal amikor deadpool sutobol mutogatja a pulykat ha kiteszed az oldalra ott lesz Cable feje a sutobe!

 7. 16: A trukk az, hogy magasrol teszek arra, ki mit szeret. Te vagy itt az, aki beul egy filmre es azt nezi, ki rohog a szar poenokon. ;)

 8. 17: még jó, hogy beültem és még csak figyelni se kellett, elég volt hallgatni
  tudod elég proli tud lenni a moziközönség az esetek nagy részében :)

 9. szerencsére adtál rá pénzt és így nagy siker volt, amiért folytatódhat is. Csak mert a Deadpool pont olyan lett, mint amit a trailerek sugalltak, szóval előre tudhattad mire ülsz be, de mégis mentél… hogy… nem is tudom mi lehetett a célod igazán. De hogy a második résznél mi, azt végképp nem tudom, viszont ezt a szánalmas trollkodást szerintem törölni fogom ha folytatod mert halálunalmas. hetente van 60 poszt abból 1 deadpool, ha nem tudod átgörgetni, akkor olvass mást, bár szerintem a többi filmes oldal is lehozza.

 10. Human eddig se voltál a kedvencem de így pláne.
  Leírom aztán itt hagyom ezt a kretén blogot mindenki és a saját örömömre is

  1) nem trollkodás, vélemény nyilvánítás, de ezek szerint neked kellemetlen ha más is hasonló stílusban beszél, mint te szoktál

  2) adtam rá pénzt, mert kedvelem a képregényfilmeket és Deadpoolra is kiváncsi voltam, ettől függetlenül engedtessék már meg, hogy kritizáljam ha valami nem tetszik.

  3) A folytatás még egy letöltés sem ér meg

 11. “A folytatás még egy letöltés sem ér meg”

  akkor mit érdekel a reklámkampánya? mert látszik, hogy érdekel, hiszen itt tolod a kommenteket. És attól trollkodás, hogy nem egyszer nyilatkoztad ki, arra egy szót nem szóltam volna (rengeteg az enyémtől eltérő vélemény van kommentben mindig, ott a Thor poszt pl ha nem hiszed), hanem folytatod. És baromi unalmas, már az első film reklámkampánya közben is az volt, hát még most, amikor még sehol nem tartanak a folytatás reklámozásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.