Így készült a Thor: Ragnarök legszebb jelenete

Új-Zélandon rájöttek, hogy a Mátrixból ismert bullet-time effektet miképp lehetne átdolgozni kicsit. Tudjátok, ez az amikor Neo-t körbevették sok kamerával és szinte megállított időben láthattuk a jelenetet minden szögből. Na ennek a továbbfejlesztése, hogy fényeket is használnak hozzá.

A Thor: Ragnarök flashback jelenete készült így, még álomszerűbbé téve a sok lovast. Avagy nem csak sima lassított felvétel volt az, és ettől még szebb lett. A tovább mögötti 1 perces videó után rögtön rájöttök majd, hogy pontosan mit kell ezen érteni.

(Ha nem erről a jelenetről, hanem a filmről van véleményed, azt a kritikához tedd, innen törlöm.)

human
írta
2017. 11. 13. 18:02
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Így készült a Thor: Ragnarök legszebb jelenete” bejegyzéshez

  1. Fantasztikus technika, és ha azt nézzük nem is az annyira kritizált CGI, mivel valós időben valós fényekkel veszik fel a lassítani kívánt jelenetet. Attól meg csak nem kapnak idegösszeomlást a CGI haterek, hogy digitálisan utó hangolják az így felvett jelenetet :) Azt hiszem, ha a technológia ára megengedi később is látni fogjuk ezt a megoldást filmekben :) Mondjuk a Warcraft második részében :DDD vagy egy jó Warhammmer 40K moziban :DDD

  2. Jól néz ki.

    Ha már Bullet time, nem sok filmben látni mostanában, mintha leszoktatni volna róla.
    Na nem mintha a Mátrix után sok igényes jelenetet láttunk volna.
    Ami úgy megmaradt, az a Swordfish robbanós jelenete, na meg a Bad Boys 2-ben is jól használták.

  3. Yakhead : Sajnos maximum egy jó warhammer mozi lesz, a lord inquisitor, ha elkészül egyáltalán valaha….bollywood hülye ahhoz h felismerje benne a lehetőséget, és ahhoz meg pláne túl pénzéhes h ne agyonfocusozott szemetet csináljon…..plusz valszeg animációs lenne az is, és ahhoz meg kevés nőt kell leszopatni a producernek valszeg, szal ezért sincs érdeklődés

  4. Ha az a jelenet volt amire gondolok, akkor imádtam. Közel volt a giccshez és elég öncélú volt, de marha jól nézett ki. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.