18 hozzászólás a “Baromi jó a Battlefront 2 kezdővideója” bejegyzéshez

 1. Mi a poén? A játékban halál komolyan ennyi az intro!
  Mégcsak nem is a klasszikus Star Wars felírat, mint ebben a paródia videóban hanem valami modern króm szir-szar.

 2. Btw, a full storyt valaki elmondaná nekem? Csak annyit tudok róla, hogy valami pofátlan nagy p2w lett. Megint tiszta dlc az egész?

 3. A Próféta: hogy a hősökkel is játszhass (Luke és a többiek) azért vagy 40 órát kell játszani / hős (avagy ha van 4 akkor 160 órát), vagy nagyjából meg lehet venni őket.

 4. Röviden, vannak lootboxok, amiket pénzért v ingame currencyért lehet venni, vannak benne starcardok amikkel tápolhatsz, range, dmg növelés stb.

 5. @human

  mar nem. Ejfelkor atallitottak az arakat, 75 szazalekkal csokkentettek, igy mar par ora jatek utan lehet unlokcolni. A helyzet attol meg ultra gaz es az EA ezzel most katasztrofalisat huzott.

 6. Archer

  Frissítés #1: A változtatásokat követően többen észrevették, hogy nem csak a hősök árai csökkentek, de ezzel együtt kevesebb kredit jár a kampány befejezéséért. Míg korábban ez 20 ezer kredit volt, most már csak 5000, az Arcade módban pedig limitálják a megszerezhető kreditek mennyiséget: az alábbi képen például látható, hogy a játékos csak 14 óra múlva tud majd újra krediteket gyűjteni.

  Frissítés #2: A játékosok arról számolnak be, hogy az Electronic Arts eltávolította a pénz-visszafizetés gombot a vásárlói portálról. Így egyetlen módja a rendelés visszavonásának, ha élőben, chaten keresztül beszél a felhasználó a vevőszolgálattal, erre azonban akár órákat is kell várni. Valószínűleg rengetegen kezdték el visszamondani a előrendelést, és az kiadó talán arra számít, hogy inkább nem szórakoznak ezzel az egésszel, ha sok időt kell várni a vevőszolgálatra.

 7. Lehet hülyén hangzik, de kicsit örülök is, hogy nincs vasam/ konzolom hozzá, mert az előző rész is kb. egy év múltán lett teljes értékű játék a sok DLC után, ahogy én láttam.

 8. Fardavid: Az előrendelés visszavonásának szabotálása a lehető legjobb módja az eladások felpörgetésének… ezek direkt ássák egyre mélyebbre magukat.

 9. Nekem azt mondták előrendelők, hogy ez csak egy mesterségesen generált balhé volt és én vagyok a noob hogy beszoptam :)

  @fardavid Honnan fordítod ezeket az infókat? Érdekelne a forrás és hogy mi a tényleges igazság.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.