Batman Forever őszintén

Andy Signore kirúgása után magára talál a Honest Trailers? Most épp nyilván a Justice League miatt elővették a majdnem legrosszabb Batman-filmet, hogy cikizzék kicsit. Sajnos joggal?

15 hozzászólás a “Batman Forever őszintén” bejegyzéshez

 1. Nem nagyon emlékszem ezekre de anno bejött. (a forever a kétarcos/nigmás?) mindegy is, ezek kölök filmek, arra meg jók. (voltak) Mostanában minden elment darkos iranyba mert akkor az hihetőnek tűnik, (vagy mi) pedig ezek a színes szagos Bat filmek is népszerűek voltak anno – hiába divat fikazni őket. Clooney nyilatkozta is, h Batmanként a karrierje csúcsan volt. Nolan filmjeinek ugyan ugy vannak betegségei..

 2. Ebben is voltak már mellbimbók, még a videóban is szóba kerül.

  Kölyökként nagyon bírtam a Forevert, de főleg az akkori “Carrey-korszakom” miatt :-D A B&R már csak párszor volt nézve. Ma már kínszenvedés mindkettő. A Burton-féle 1-2 viszont teljesen jó mai napig.

 3. A Burton féléken szétf*stam magam… Pingvin… Brr…

  Ez annyira nem volt gáz gyerekként. Carrey nagyon nagy volt benne.

 4. Batman & Robin sokkal rosszabb. De tény hogy ebbe is lehet bőven belekötni. Gyereként amúgy jó volt.

 5. Mai napig előveszem néha-néha és megnézem. Szerintem teljesen jó Batman film. Tényleg bele lehet kötni, de a karakterek baromira jók voltak benne.

 6. Hát szegény Nicole visszatérése a DC univerzumba remélem jobb lesz Aquaman anyjaként, legalább királynőt alakít és nem fangirlt

 7. Én bírom ezt a filmet és az egész antológiát is.Gyerekként nagyot szóltak és nemrég újranézve jegyeztem a kínos részeket és sokkal kevesebb van,mint amire számítottam.Mondjuk azok elég durván rontják az élményt de annyira nem hogy végleg hanyagoljam ezeket a filmeket.

 8. Konkrétan mindenhova begyűrűzik ez a zaklatási botrány :S Nem sokára már saját szigetet is alapíthatnának a kirugódtak :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.