Menekül a Wonder Woman 2!

Amikor JJ Abrams átvette az mesterien közepes Jurassic World rendezőjétől a Star Wars : Episode IX rendezését, akkor végül ez a Star Wars is decemberre költözött májusról. Ja igen, 2019-ben járunk. Viszont arra a decemberre a Warner már kinézett egy Wonder Womanes kaszálást, de természetesen érthető módon inkább előrébb hozták a bemutatójukat 2019 november 1-re. Azért a modern Star Wars trilógia záródarabjától menekülni nem szégyen. (Nyilván ha igaz a pletyka akkor is Gal Gadotot fogja választani a Warner és nem Ratner cégét.)

4 hozzászólás a “Menekül a Wonder Woman 2!” bejegyzéshez

  1. A Wonder woman 2 nem menekül, csak kecsesen odébb vonul, hogy megajándékozzon a szülinapom hétvégéjén. Csakis miattam csinálták ezt, mit számít holmi Csillagos háború :D
    Amúgy ja, ha igaz lenne is a pletyka a világ legkönnyűbb és legegyszerűbb választása állna előttük.

  2. Én nem rajongok különösebben a SW filmekért, szóval a WW-t választottam volna úgy is. Viszont sok ember betegesen rajong a SW-ért és inkább arra adnak ki pénzt. Okos lépés volt a stúdiótól. Ők is és én is azt szeretnénk, hogy taroljon a WW2 és elkészülhessen a WW3. Ehhez pedig vissza kellett lépni kicsit, így lesz elég ideje, hogy kifussa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.