Jöhet az animált Mario Bros-film

A Nintendo sok-sok év után újra a Mario megfilmesítésén töri a fejét. Nem is tudom miért nem voltak annyira játékfeldolgozás rajongók arra felé, hiszen egy örök klasszikuson virít a Nintendo logó! Mondjuk ezúttal biztosabbra mennek, hiszen az Universal Pictures & Illumination Entertainment duóval fognak össze a film kapcsán, azokkal akik a Despicable Me, The Secret Life of Pets, Sing műveket tették eddig az asztalra.

A történetről még semmit nem tudunk, szóval most ide lehetne még sok karaktert fosni arról, hogy a játékban gombát eszünk meg csillagot, utóbbitól durván hallucinálunk is. Ja nem ezt kéne írni, hanem komolyan, komoly sitehoz illőn “Mario egy vízvezetékszerelő a legjobban fogyó franchiseben, és..” Áh, meglátjuk mit sütnek ki.

(PssztPsszt, a Wreck It Ralph kreatívjaival kellett volna összeálniuk.)

human
írta
2017. 11. 15. 02:12
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Jöhet az animált Mario Bros-film” bejegyzéshez

 1. Már nem vízvezeték szerelő……

  “Mario egy igazi sportemberként bármiben részt vesz, ami menő, legyen szó teniszről, baseballról, fociról vagy autóversenyzésről. Az viszont tény, hogy régebben látszólag vízvezeték-szerelőként is dolgozott…”

 2. rendesen rám tört a nosztalgia hogy marioval, contrával, tankkal meg ehhez hasonlóakkal játszak (age 32) :D

 3. Régebben a barátainktól ezt (a 93-as filmet) kaptam születésnapomra, mert én voltam szinte az egyetlen kocka a társaságban. És persze meg is kellett néznem, mert kikérdeztek. :) Kellemes emlék, jó poén volt.

 4. Human a screenshot alapján elgondolkodtam és baromi jól nézne ki egy autentikus 2D-s 8 bites film a szokásos renderek helyett.

 5. lehetne a címe Tripla X bajusszal. vin dieselt a főszerepre, bajusszal és sapkában király lenne. ja nem..

 6. Az egész úgy kezdődik majd, mint a Végtelen történet vagy a Jumanji. A kis kocka fiút üldözik a nagyobb genyó gyerekek, de ő sikeresen hazarohan és az egyetlen dologgal üti el az idejét, ami egy gyerek öribarija lehet márpedig az a NES. Korábban sikerült megvennie a Super Mario Bros-t egy titokzatos ázsiai fickótól, aki odabökött mellé valami ősi bölcsességet, és óva intette a srácot, ez nem egy egyszerű játék a vízvezetékszerelés rejtelmeiről. A kis srác csomószor kiviszi a játékot, már fejből tudja az egészet, amikor a sokadik újrajátszás közben a world1-2-nél túlmelegszik az a genyó és elkezdi fújkálni a kazettát, ám ezúttal a random fújkálási sorrend valami egészen mást tesz, mint csak lehűti a kazit. Villámok cikáznak, az ázsiai fickó nevetése zengi be a szobát és a srácot beszippantja a játék. Ott összehaverkodik a szereplőkkel, viccek, akció blablabla benned igazi tehetség van, ne félj az álmaid valóra váltani, minden megoldódik. Kikerül a játékból és másnap a suliban szétveri a zaklatói fejét az osztály kabala ékszerteknősével. Aztán pár évvel később kijön az elmegyógyintézetből is és végre minden rendben van, családot alapít, vízvezetékszerelő céget. Az utolsó jelenetben boldogan pózol a felesége Peach mellett, mikor végül egyenesen a közönségre néz és csak annyit mond…It’s a me…Mario
  sorry

 7. Ajaj újabb szerep néz ki A Sziklának a kis vizvezeték szerelő begombázik és Rock lesz belőle XD

 8. vbalazs91 már van belőle. :D

  A játékos kijelentéseddel vitatkoznék, stílusteremtő, amúgy meg azóta elég sokat fejlődött a sorozat, gugli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.