20 éves a Titanic, szóval újra moziba küldik

Amerikában pár AMC moziban újra bemutatják a 20. évfordulóját ünneplő James Cameron-mesterművet, így egy új trailer is van hozzá. Ez még abból az időből származik, amikor a “sirály srácok” nyálgépnek tartották DiCaprio-t.

human
írta
2017. 11. 16. 03:03
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “20 éves a Titanic, szóval újra moziba küldik” bejegyzéshez

  1. Nemhogy újra leforgatnák csupa női szereplővel. DiCaprio helyett lehetne Melissa Mccarthy ….. jéghegy helyett meg mondjuk egy iszonyat erős fing miatt szakadna ki a hajótörzs.

  2. Ennek a filmnek hatalmas hatása volt rám, mert a mai napig el kell énekelnem a főcímdalt, amikor bedobom az aquatube-ot a wc-be

    Szexiségben simán verte Leo-t Billy Zane, igaz pöcsfej karaktere volt

    Mi a kivágott jelenet? Az Éjkirály kihúzatja az élőhalott seregével Jacket a vízből?

  3. Kb. 2 hete néztem meg, eddig sosem láttam végig (tévében a reklámszünetek miatt meguntam). Tény, hogy nagyon jó film, a hangulatot nagyon eltalálták.

    Yo-Ker: Ne adj nekik ötleteket. :D

  4. Igaz – igaz, nem is mondok inkább semmit, mert pár év és beülhetünk egy full afro amerikai Titanic-ra is, ami a gonosz fehérek által gyapottal túltömött és amiatt elsüllyedt Titanicról szól……..vagy ha marad az eredeti ok, akkor meg az a köcsög jéghegy is fehér volt, ami kiszaggatta a fekete hajótörzset. Cameron is látens rasszista ám :DDD
    Amúgy a kezdő képen Leo éppen szexuálisan zaklat? Mert nekem úgy tunik,hogy a nő inkább engedi taperolni magát, mert fél, hogy máskülönben lelöki a fedélzetről a p*csába. És a mocskok még reklámozzák is … fujj.

  5. Bocs az offért srácok…. csak kikívánkozott. :)
    Viccet félretéve lehet, hogy meg kellene néznem ismét, mert amikor moziban adták nálunk, akkor olyan 15 eves lehettem, így aztán nem értékeltem túlságosan sokra ezt a filmet. Csak annyira emlékszek tisztán belőle, hogy nem értettem mit keres benne Hudson közlegény…….. Talán ideje tennem vele egy újabb probate így 20 év elteltével.

  6. Azért abban az időben tényleg nyálasnak számított a srác én döbbentem le legjobban 2000 után milyen jó színész. (Nyilván előtte is az volt.)

    Yo-Ker: nem a jéghegy lenne?

  7. Neton: annak a digitális belenyúlásnak lenne értelme, ha már átléptünk a régi filmekbe belenyúlunk küszöbön (George Lucas ugye). Azon az ajtón tényleg 3 embernyi hely van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.