Rampage-előzetes: Big Meets Bigger

A San Andres rendezője újabb mesterművel jön. Mármint úgy tűnik teljesen komolyra forgatta a Rampage játék moziváltozatát, amiben genetikai módosítás után egy hatalmas farkas és egy hatalmas gorilla pakol mindenfelé, de szerencsére a Rock jóban van az egyikkel ezekből.

20 hozzászólás a “Rampage-előzetes: Big Meets Bigger” bejegyzéshez

  1. hát ez izéééé…. Fosss. Lehet a film nagyon jó lesz, de nekem nem adta el. Még itthoni megnézésre sem. Olyan nagyon King Kong utánérzés (igen, csak mert óriásra nőtt állatok pakolnak benne). Egyébként még a trailer is túl tipikus volt… Bár a 30 feet wolfos kérdés és a végén Rock panasza, hogy már csak egy giant crocodile hiányzott, az mosolyt csalt az arcomra… :)

  2. Nekem is King Kong jutott eszembe kapásból. Csak itt lesz pluszba még 2 dög. Ez tipikusan ilyen itthon nézős mozi lesz. Az a fajta gagyi amire azért kíváncsi az ember valamennyire.

  3. Úgy látom Jeffrey Dean Morgan, teljesen átalakult Negan-né. Ezt a karaktert már nem tudja levetni magáról.
    A filmről pedig, hát ezt még otthon sem.

  4. Dwayne kezd átesni a ló túloldalára. Mármint, hogy vele bármilyen szarfos eladható, ezáltal kurvára nem válogatja meg a szerepeit, pláne ha a 7 BUCKS is benne van.

    Persze ez nem változtat a tényen, hogy vele minden eladható marad :)

    Attól ez még persze egy határ szar

  5. King Kongos filmjogok érdekes fordulatot vettek.. :)
    Jeffrey Dean Morgan nem nagyon tud kilépni Negan szerepéből.. :)

  6. Ó jesszusom, ez megint az a film, ami már így ránézésre egy rakás kaki, semmiféle értéket nem hordoz, és kár még letölteni is… de azért basztatja a 9 éves énem fantáziáját, ezért tuti meglessük egy félkómás estén, amikor semmi más nem jut az eszünkbe XD

  7. Háát valamiből meg kell élni,elsőre a joe az óriás gorilla jutott eszembe,aztán agy fagyás,ja és a végén a krokodil az odab..sz.
    Mind ezek után moziba nem de tuti megnézem ,azért vagyok olyan zakkant hogy érdekel

  8. Nem is lenne full ergya ez a film, ha a rockot kikúrnák belőle a francba. Meg mondjuk a készítők is elhinnék, hogy ez egy jó film, nem pedig egy gyerekes valami a rockkal, amit megpróbálunk jónak eladni.

  9. He he he En megvedem ezt a mozit! Teljesen rahangolodtam nekem johet 1000rel!!! A CGI is siman fullos Nemhiaba a Weta Digital keszitette a VFX-et es Ok meg nem hibaztak eddig ha visszanezitek milyen filmekben voltak jelen azok a jelenetek mindig mesteriek voltak! Es ennek a filmnek latszik hogy van tortenete is! Kerlek ne a Justic league-bol induljatok mar ki! Koszi!

  10. Szerintem király! Mindig csak Hamletet akartok nézni kartelles filmeket? Óriásfarkas!!! Város.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.