150 perc lesz a Last Jedi

Ennyi. Elvileg maga a rendező erősítette meg, hogy érkezik a leghosszabb Star Wars-film. Még 1200 karakter ami az eddigi információkat ismételgeti, mert akkor több kulcsszó fér el a szövegben és 1500 körül kell lenni ha az ember komolyan ír. Ja nem, ezt a részt kihagyom, ott van a címkén minden.

14 hozzászólás a “150 perc lesz a Last Jedi” bejegyzéshez

  1. Szerintem ez egy jó rész lesz, jó rendező, jó koncepció, semmi (észlelhető) bonyodalom. Illetve, hogy már bíztak rá mást is a világból..remélhetőleg annak szól, hogy amellett, hogy disney kompatibilis, minőségi és újszerű is.

  2. Egyébként ha belegondoltok az előzmény triológia epizódjainak is ennyi lett volna a hosszuk nem panaszkodnának annyian rájuk. Jobban megismerhettük volna a karaktertereket akik viszonylag keveset szerepeltek pl: Maul, Dooku, Grievous, Jango, illetve a szálakra is több időt szántak volna így befogadhatóbbak lettek volna pl: a szerelme szál.

  3. KingMacsek: A Klónok támadása 142, a Sithek bosszúja pedig 140 perces. Nem hinném, hogy azon a 8-10 percen múlt. :D

  4. MrAndree: Pont ezt akartam írni:D amúgy meg isten mentsen egy 3 órás klónok támadásától! De a SW világában szerintem simán ellehetne merülni 2,5-3 órára ha rendesen megvan csinálva.

  5. Pont darálom a korábbi filmeket, és kövezzetek meg, de a Klónok támadása tetszett a legjobban az előzmények közül. Én lepődtem meg a legjobban, mert korábban nekem is ez volt a leggyengébb. De a Baljós túl infantilis, a Sithek meg végtelenül unalmas volt. Nyilván az egész trilógiáról tudjuk, hogy hova fog kifutni, de az utolsó résznél volt az az érzésem, hogy ebben már semmi új nincs, csak elvarrja a megmaradt szálakat. Zsivány is katasztrófa, nálam egyértelműen az utolsó helyen van, és sajnos az eredeti 77-es sem tetszett már így sokadjára, bár én hülye elkövettem azt a hibát, hogy a paintelt verziót néztem. Lehet kezdek kinőni a Star Warsból, vagy csak már túl sokszor láttam őket.

    Az utolsó jediket azért nagyon várom, hosszabb játékidőnek is örülök. Aztán lehet újranézem az Ébredő erőt, és ettől is elmegy a kedvem. Pedig legutoljára tetszett.

  6. Ezt régebben is lehetett már olvasni, de akkor most lett official… Hát ezen nem múlik a film minősége az biztos. A Birodalmat nálam nem nyomja le semmi.

    Amúgy ízlések és pofonok, de a Sithek nem unalmas szerintem. Pont, hogy kapkod nagyon.

  7. Kiváncsi leszek a brutálisan jó Blade Runner után itt is meg merik-e fikázni az agyilag rokkantak azzal hogy az volt a baj vele hogy “túl hosszú volt”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.