Teaser és poszter az Incredibles 2-nek

A Pixar folytatja, vagyis Brad Bird újra csinál egy szuperhősös animált filmet. Az első részt tudom, hogy sokan imádják, és mivel a rendezője visszatér, így talán ez egy jobb Pixar-folytatás lehet? A Szuperbébis teaser a poszter alatt megnézhető.

13 hozzászólás a “Teaser és poszter az Incredibles 2-nek” bejegyzéshez

  1. Az alapanyag nagyon adja magát a folytatásra. Kár, hogy a Verdákból és a Szörny Rt-ből hamarabb volt 2. rész, mint ebből. Remélem a Toy Story szint lebeg a szemek előtt. :D

  2. Én azok közé tartozom, akik nem estek hanyatt a filmtől.

    Egyszer jó volt, másodjára már húztam a számat, hogy mikor lesz vége, kicsit el volt húzva. Tipikus vége van, folytatásért nálam nem kiáltott.

    Félreértés ne essék, nem szarozom a filmet, 7/10-et megér, de inkább a ritkábban nézős fajtából.

  3. Mindig megnéztem hbo-n, mikor ment az első rész, nem volt korszakalkotó, de szórakoztató volt, biztosan az lesz a folytatása is.

  4. Szörny Rt folytatás…márni írni akartam, hogy dehát nem is csináltak.
    De igen és tényleg, sőt még láttam is, de egy képkocka sincs meg. Azt hiszem ez elmond valamit a minőségéről, az egyet rongyosra néztem.
    Pixar filmek között az Incredibles csak közepes, nem voltam tőle nagyon elájulva soha.

  5. Hát engem már az első rész se fogott meg túlzottan. De talán egy unalmas estére jó lesz ez is.

  6. Az első rész nem volt rossz, de igazán jónak se mondanám. Ha jól emlékszem ez még a képregényfilmek dömpingje előtt készült, így ma már újranézésnél is kicsit unottabban állnánk ehhez is hozzá. A szuperhős család és az önirónia a többi szuperhősről persze jópofa, de kétlem, hogy ez elég erős lenne a folytatáshoz. Már ennek az ajánlónak is volt egy ilyen “túl cuki” beütése, mintha a Hotel Transylvania / Baby boss / Gru humora keveredne.

  7. Jó az első rész, kifejezetten tetszett, hogy a karakterek “élőbbek voltak”, mint az átlag ilyen mesefilmekben. Már csak gondolok a ruhákra, mindig mindenki más cuccban volt a civil életben, nem pedig az a “séma karakter ruha”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.