A Wrinkle in Time-előzetes

Most akkor öreg vagyok, vagy mi? Ava DuVernay (Selma) a Disneynek forgatott egy filmet a nagysikerű Időcsavar regényekből, de ez a trailer nagyjából csak elriaszt tőle. A drámai zene (agyonlassított Sweet Dreams feldolgozás), a poénkodás, a főszereplők. WTF. Van aki erre felpörgött? Csak a név miatt siker lesz így is?

14 hozzászólás a “A Wrinkle in Time-előzetes” bejegyzéshez

 1. Az a növénylénybigyó jól nézett ki és ennyi. De semmit nem mozgatott meg bennem. Majd a korosztályának lehet bejön. Bár szerintem ez nem az öregedésről szól, csak a cucc olyan semmilyen.

 2. A könyv magyar címe Időcsavar. Igazán nagyszerű kis történet, tele nagyon fontos kérdéssel és témával, amit a trailer alapján a Disney egy hatalmas cukormázas pénisszel erőszakolt meg (ahogy szokta).

 3. Kedvenc scifi témám az időutazás és minden “idős” téma…nna ez qrvára nem érdekel..

 4. Molyon vegyes a könyvről a vélemény. Aki gyerekként odáig volt érte felnőttként újraolvasva elborzadt.

 5. Én kihagyom. Az ilyen Narnia-Óz mischungok egy ideje csak megfekszik a gyomrom. Ráadásul ez a “te fiam/lányom vagy a kiválasztott” tematika idővel elveszíti az attraktivitását.
  S akkor még enyhén fogalmaztam.

 6. Hoz majd penzt, nyilvan. Gyerekek mennek ra, viszik a szuloket, befektetok orulnek. A huszadik Csillagok Haboruja meg Batman kozott elfer ez is.

 7. “befektetok orulnek”

  Az megvan, hogy ezzel jóslatokba bocsátkoztál, mert eddig szinte mindig koppantak a befektetők? :)

 8. Nekem se jön már be az ilyesmi, pedig fiatalabb vagyok mint Human. De fogadjunk ha bukik, megint a csúnya nőgyűlölő férfiak hibája lesz.

 9. Hát öööööö…izé!? Valahogy nem tudom elképzelni ki és milyen indittatásból adna ki pénzt egy ilyen alkotás megnézésére???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.