További Last Jedi anyagok

Az Ew magazinban feltűnt a film, ami pár képet és egy borítót jelent. Plusz Finnre koncentráló TV-spot is van a tovább mögött.

STAR WARS: THE LAST JEDI
Daisy Ridley as Rey and Adam Driver as Kylo Ren
Credit: Jonathan Olley/© 2017 Lucasfilm Ltd.

STAR WARS: THE LAST JEDI
Mark Hamill is Luke Skywalker
Credit: David James/© 2017 Lucasfilm Ltd.

STAR WARS: THE LAST JEDI
Rian Johnson and Carrie Fisher on set
Credit: David James/© 2017 Lucasfilm Ltd.

STAR WARS: THE LAST JEDI
Carrie Fisher is General Leia Organa and Oscar Isaac is Poe Dameron

STAR WARS: THE LAST JEDI
Daisy Ridley as Rey

STAR WARS: THE LAST JEDI
Mark Hamill is Luke Skywalker and Daisy Ridley is Rey

Star Wars: The Last Jedi

STAR WARS: THE LAST JEDI
John Boyega is Finn and Kelly Marie Tran is Rose (with BB-8)

STAR WARS: THE LAST JEDI
The Millennium Falcon

29 hozzászólás a “További Last Jedi anyagok” bejegyzéshez

  1. Ez a Daisy sosem fog úgy kinézni mint egy nő? Mostmár Liam Nelson Quigon kinézetére hajaz.

  2. Az újság tetején szereplő kérdések ugye nem komolyak?
    Mintha egy szappanopera következő részét vezetnék fel.
    – Ray áttér-e a sötét oldalra? – Nyilván ez lesz a film vége és a 9. részben majd jól visszajön és happy end..
    – Luke és Leia találkozik-e újra – Valószínű nem, mert épp amikor találkoznának Leia hajóját szétlövik (mindenki szomorú lesz), ugyanis ki kellett írni a filmből valahogy.
    – Poe kijön-e az új főnökével? Kit érdekeeeeeeeeel.
    – Finn mojo-ja meg valószínűleg Austin Powersnél van -.-

    Egyébként várós :)

  3. Elvileg nem változtattak semmit a filmen Carrie Fisher halálára – és ez logikus is, hiszen nyilván próbálják a legtöbbet kihozni még az utolsó szerepléséből. Random megölni a két film között offscreen is meg lehet, meggyászolni pedig IX. rész elején – semmi értelme sem lenne emiatt beáldozni a mostani filmet. De ha esetleg változtattak is, no way, hogy ne használjanak fel egy leforgatott Luke-Leia reunion jelenetet. A kérdés az lehet, hogy tényleg erre a filmre szánták, azaz leforgatták- a reuniont, vagy a IX. részre tartogatták, ami akkor sosem fog megtörténni. De ha ezt így felveti az újság, akkor sanszos, hogy megtörténik most.

  4. Szerintem nem tér át (az egyébként nagy homlokkal is nőies) Rey. Túlságosan adná magát a dolog. Szarkavarásban a VII rész is jó volt, ha másban nem is, mint “Jedi Finn” marketing kampány stb.

    Nekem is Austin monyója ugrott be. Mit jelent még az a szó? :D Amúgy nagyon PC-be tolják ezt a részt. Kérem szépen, hogy CGI Leia jelenet ne legyen egyik filmben sem… Köszönöm.

    Human miért kell mostantól a képek alá ezeket kiírnod? Ez ilyen jogi dolog?

  5. SPOILER?

    Szerintem meg az lesz a csavar, hogy Rey és Kylo térfelet cserélnek. Egyik ismerősöm mondott egy érdekes teóriát, hogy Kylo lehet az apja megölése miatt billen a Jedi oldalra, mert azt hitte erősebbé teszi, miközben éppen hogy feltörnek belőle a régi emlékek. Reyt pedig simán magával ragadja a Sötét oldal, ahogy egyre több képessége kibontakozik. Remélem nem fogják meglépni a reinkarnációs pletykákat, mert az méltatlan lenne az SWhez.

  6. Az újság borítóján le akarja fejezni magát a fénykarddal a csaj vagy milyen egy ortopéd fogás ez? :D

  7. @ 11. Balu

    A karjától akar megszabadulni :D Ez egy “védekezési állásforma” akarna lenni, csak megint alul fizették a kreatív részleget.

  8. @13
    Ja, hát én is ezt mondom :D Meg kell nézni az előző 6 trilógia plakátjait, azon valahogy stimmelnek a dolgok, főleg Hollywoodi mércével. Nem azt mondom, hogy mindenkinek harcművésznek kell lennie, de legalább csak igyekezzenek. (ami amúgy a régieknél megvolt)

  9. Most komolyan Rey beállása a bajotok? Irigylem a problémáitokat… Amúgy meg két lehetőség van, vagy átáll a sötét oldalra, vagy nem. Valamerre mennie kell a történetnek. Ha ilyen lángelmék vagytok, akkor miért nem ti írjátok filmeket a kommentjeitek helyett? Bárhogyan is alakul, egy jó, szórakoztató Star Wars mozit várok.

  10. Az a baj, annyi teóriát lehetett már olvasni, hallani, hogy ki hova fog áttérni, hogy nagyon meglepőt már nem hiszem, hogy tudnának húzni.
    Esetleg ha a film közepén megérkeznének a yuuzhan vongok és mindenkit kiirtanának, az tényleg nagy csavar lenne.

  11. Miért kell feltétlen nagy csavar, miért kell valakinek állni valahova, miért kell mindenkinek valakinek a valakiének lenni? Mert a Birodalomnak, meg a Jedinek összejött… És? Feltétlen a régieket kell majmolni? A BF2-re is ment a duma, hogy megmagyarázza a két trilógia közti időszakot, aztán rohadtul nem.

  12. az hiányzik ennek a trilógiának tényleg, hogy elidőzzenek kicsit a karaktereken, ott van pl a színészóriás Isaac és félelmetesen semmilyen volt az előző részben. ha adnának neki pár jó jelenetet, már lenne kiért izgulni, hiszen már csak egy nézése ebben a trélerben eladja a drámát.
    de Luke jelenléte is nagyon erős.

  13. Nem számít, hogy a sötét vagy a világos oldalt választják, Kylo és Rey együtt mennek oda! Szerintem a film nagyobb meglepetése az lesz, hogy a jedi palántát a sötét oldal híve fogja tanítani( mint ahogy arra már tett ajánlatot neki az előző film végén).
    Ezt tovább erősíti az, hogy tavaly óta szinte csak azt lehetett olvasni a filmről, hogy mennyire meghatározó része lesz a Luke/Rey mentor-tanítvány kapcsolat erre 1 hónappal a film előtt megkapjuk, hogy Luke rácsapja az ajtót Reyre, aki így kénytelen az annál kevésbé bizalomgerjesztő opciót választani a “tökre plátói unokatesó” személyében.

    Ebben a kontextusban legalább újabb értelmet nyert az első pószter, hogy Luke, Kylo és Rey látható, az előbbi kettő fél-fél arca mintegy egészet alkotva a háttérben, miközben Rey az előtérben hadonászik a fénykarddal. Vagyis valamennyi oktatást biztosan kap Luke-tól, aki egy ponton inkább kihátrál a mentori feladatából, így a maradékot Kylonak kell átadnia.

  14. 15. Minato
    itt csak ki lett emelve Egy dolog. A csinálj jobbat ha tudsz” érvelést meg ovi óta páran elhagytuk. De ha csinálnék is valaha akár egy snittet is, az fix, hogy fogok figyelni az apró részletekre.

  15. 22

    Nem az első ilyen kép, hogy csak úgy fogják a cuccokat, de elég csak a plakátokat összevetni. Meh.

  16. mondjuk gondolom, súlya mint olyan nem nagyon van egy fénykardnak, nem kell azt úgy markolni mint egy igazi kardot.

  17. Először is ne értsetek félre, nem ez a legnagyobb “”gond”” a filmmel, ez csak amolyan “érdekesség”, észrevétel, még anno Lucas is beszélt róla doku formájában, hogyan álmodta meg ezt a Jedi dolgot. Keverte a kínai és japán kultúrát (röviden) és ez tök jól tükröződött az előző 6 filmben. Itt kevésbé. És igen, ezt is lehet mondani kisebb gondnak, hiszen a kreatív erre van ha jól tudom. Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.