28 hozzászólás a “Így borotválkozik Superman” bejegyzéshez

  1. Bár nem láttam még a tragikomédiát, de továbbra sem értem Batfleck álla mit keres Civil Henriken XD

  2. Miért nem lehetett megoldani,hogy szakállas legyen mint a MoS-ban a furótorony jelenetnél.Eleve a képregényben is úgy tért vissza meg hosszú hajjal.

  3. az egész borotválkozás-mánia érthetetlen, az a bajusz meg borosta, amit a MI6 miatt visel, kb. két hét alatt visszanő

  4. Föleg,hogy hetek óta áll a forgatás Cruise baledete miatt és elfogják tolni is.Jó, nem tudhatták h Cruise beteg lesz.

  5. szembe is köpték a movembert…
    részemről csak annyit, hogy nem mentem el megnézni. Megmaradok az animációs részlegnél…

  6. kurva meno amugy bajusszal, cavill-re ugyanaz ervenyes, mint jude law-ra: bajusz, vagy szakall nelkul ki sem engednem az utcara.

  7. Mondjuk a kezét is eltörném annak aki kiengedte azt a cg-t attól függetlenül, hogy meg lehet e valósítani jobban vagy sem.

  8. Azért jó poén lenne, ha legalább Blu-ray extraként kiadnák majd az eredeti bajszos jeleneteket.

  9. Nem bajusszal forgatták nyilvánvalóan, hanem le volt ragasztva valami zöld anyaggal. Úgy képzeld el.

  10. Láttam moziban a filmet, de esküszöm nem értem milyen bajuszról beszélnek itt sokan. Tényleg nem értem, mert nekem nem tűnt fel semmi a film nézése közben, olvasni meg nem olvastam semmi infót erről. Most akkor mi történt?

  11. Ez a kép George Evangelista munkája.Nem filmből van.Facebookon keress rá.Egy DC rajongó művész.Sajnos ez a kép csak álom marad.

  12. 16.

    Ennyire rossz a szemed? Nem tűnt fel a film közben, hogy Cavill arca több jelenetben is elvan torzulva, mintha nem is ő lenne ott, hanem egy másik színész?
    Ugyanis bajuszt nővesztett a mission impossible 6 forgatására, aztán visszahívták pótforgatásra a ligához, de szerződése miatt a bajszát nem vághatta le, ezért utólag CGI-vel tűntették el. A fenti képeken jól látszódik a különbség.

  13. Clark az a kép nem csak álom. Snyder pont ilyet akart már ha hihetünk a belső forrásnak csak a WB leugatta hogy nem! Snyder konkrétan egy egész filmet akart annak szentelni ELVILEG, hogy a Liga tagok harcolnak Supival meg Steppenwolffal mivel ők ketten együtt lettek volna mert a kocka hatással volt Supira. ÉS ezért tervezte Snyder alapból két részre a filmet. És hát sajnos jött a lánya halála majd WB hülye döntése hogy Whedon kell aki kikukázta konkrétan a fél filmet.

    Szóval ja kaptunk volna egy baromi epic filmet ha Snyder maradt volna.
    Már ha igazak a pletykák mert ember legyen a talpán aki el tudja dönteni mi igaz és mi nem.

  14. Roli. A szemem tökéletesen működik, köszi. Abszolút nem tűnt fel nekem semmi a film nézése közben, és most megkérdéztem a két haveromat is akikkel néztem, és nekik sem tűnt fel, nem is értették miről beszélek. Kiváncsi lennék azért hány olyan ember vette ezt észre aki előzőleg nem olvasott erről. :D Biztos vannak páran vájtszeműek akik árgus szemmel nézik az ilyen filmeket és kiszúrták az ilyesmit, de én ezt sose értettem. Tudod én az ideális mozinéző vagyok, használom a fantáziámat is nem csak a szemem. Ha egy képregényfilmet nézek, a CGI nekem nem lóg ki sehol mert az agyam elfogadja amit lát az egy fantáziavilág, nem keresem a hibákat és nem kérem számon a “valóságot” csak elfogadom a látványt.¯\_(ツ)_/¯ De köszi a felvilágosítás, most már legalább képben vagyok, és tudom miről beszéltetek. :)

  15. Darkeagle.Nekem is gyanus,hogy Snyder verziójában igy is néz ki.Csak hát túl komor és félelmetes lett volna.A kimaradt jeleneteket leirását olvastad?Steppenwolf irányitotta is Supermant.
    De legalább kaptunk így is egy pici Injustice-t.Az a film csúcspontja.

  16. Épp ezért várom a hírt mikor jelenti be a WB hogy márpedig lesz rendezői változat. És egyébként Superman halála igen is legyen sötét és ne olyan gyerekes poénokkal teletűzdelt tömény fos mint a Bosszúállók.

  17. “Épp ezért várom a hírt mikor jelenti be a WB hogy márpedig lesz rendezői változat.”

    Ezeknél a décé filmeknél nem lenne egyszerűbb nem is moziba küldeni a cuccot, hanem egyből a rendezői változatot kiadni? :D

  18. Szigorúan a témához:

    Fiatalkori emlékeim szerint egy képregényben bemutatják a borotválkozását. Mivel Superman borostája is szupererős, ezért a szeméből kibocsátott hősugarakat tükrözi vissza az arcára és azzal égeti le a borostát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.