Elfért Superman is

Így utólag kiadták a Supermant tartalmazó Justice League plakátokat. Nagyon kellett titkolniuk amúgy, hogy jön, senki nem számított rá.

Amúgy Henry Cavillnak még egy filmre szól a szerződése. Nagyon kíváncsi vagyok merre megy majd innen a DCEU.

34 hozzászólás a “Elfért Superman is” bejegyzéshez

 1. Sajnálom Cavill-t, nagyon elszúrták a karakterét a ligába plusz ez a bajusz botrány. Remélem kap egy tisztességes Acélember 2őt. Nem lennék meglepve ha nem írna alá több filmre.

 2. Jól olvastam, hogy a Warner közlemènyèben az van – buktak a ligát 50-100 millió dollárt?
  + Shazam rendezője.nyilatkozta ma, hogy nem lesz köze a filmnek a.DCEU~hoz, ami elvileg a kukában fog landolni. Ezeken én már nevetek, ami nem megy nem kell erőltetni. xD

 3. Tegnap nézte az Injustice 2 all cutscene videót, 2 óra 45 perc de basszus, az is jobban össze lett rakva mint a JL, BvS, vagy bármelyik DCEU mozi.

 4. Az oké, hogy ott van Henry Cavill már a plakáton, de ki az a nő mellette? Mert hogy nem Gal Gadot, az biztos.

 5. Zupi, ezt az exkluzív infót honnan sikerült összehoznod a Shazam rendezőjétől?
  Valaki valóban állított ilyesmiket reddit-en, ahová Sandberg odaírta, hogy Nekem senki sem szólt, akkor ma nem kell munkába mennem? kb…a maga kis vicces módján

 6. Nagyon unalmas már ez a lejárató kampány. Először poén volt ez a bajusz vicc de most már nagyon unalmas. Egy valamiben tuti jó a DC, a filmjeikről évekig beszélnek. :D

  Amúgy nem igazán értem miért Snydert kell sarazni. Lehet hogy a BvS nem lett siker kritikai szempontból de bevétel szerint és a rajongók szerint is siker lett. Ahogy a MoS is. És ha emlékeim nem csalnak nem a kritikusok döntik el mi a jó és mi a rossz hanem a nézők. ÉS azt is csak maguknak mivel az egyén véleménye rohadtul nem számít.

  Egyébként most már Batman stuntja is “petíciót” nyújtott be hogy látni szeretné a Snyder féle változatot és ha jól tudom a nézők petíciója már 80 ezer aláírásnál jár ami szerintem lassan elég arra, hogy a WB agyaljon egy rendezői változaton, megint. :D

  Egyébként a Shazam film el fog készülni és az hogy nem lesz része a DCEU-nek baromság. Ezt már lejátszottuk mikor Reeves is mondott hasonlót a Batman filmre. Igen is a része lesz, ez csak annyit jelent hogy nem az univerzumról fog szólni hanem a karakterről aki benne van, lásd Wonder Woman. Vagy a Marvelnél konkrétan minden film a Bosszúállókon kívül.

 7. Egyébként érdemes megnézni szerintem mennyire eltér a nézők véleménye a kritikusokétól a DCEU-ban. Azért ekkora eltérést nem lehet a fanságra fogni. Vagy itt is annyit számít a pontozás mint az IMDB-n ha szimpla nézőkről van szó? Mert akkor igazából a kritikusok véleménye se számít jobban. Csak mondom.

  https://www.rottentomatoes.com/franchise/dc_comics

 8. ,,Vagy itt is annyit számít a pontozás mint az IMDB-n ha szimpla nézőkről van szó?”

  Te direkt provokálod az embereket az RT-vel…

 9. “Lehet hogy a BvS nem lett siker kritikai szempontból de bevétel szerint és a rajongók szerint is siker lett. ”
  pluszba jöttek ki az tény, de hogy az első Batman és Superman mozifilm nem hozott 1milliárdot, szerintem mindenkinek csalódás a berkeken belül.

 10. DarkEagle: Egyébként a BvS alig 20 millió pluszt termelt egyébként a rajongók még mindig egyénként réteg szint és egyébként az átlagnéző hoz nagy lóvét egyébként a fanság 20%ot kitesz amivel már az imdb sem olyan szép egyébként imdb mint mértékegység, hahaha, egyébként ahhoz képest hogy beszélsz az egyéni véleményről mindenkit megakarsz nagyon győzni egyébként ha meg unod a bajszos poénokat ne nézd egyébként.

 11. Zordon bácsi: Légyszíves ne legyél hülye. Nem az RT a lényeg, hanem az ottani pontszámok amiket a NÉZŐK adnak mint IMDB-n. Most nem a kritikusok által megírt cuccok összegzésére gondoltam az senkit se érdekel csak a birkákat. De tudod RT-n van egy másik százalék amit az átlag nézők adnak ahogy minden más filmes oldalon. És ha megnézed amit linkeltem akkor láthatod mekkora hatalmas különbség van a kettő közt.

  És azért említettem az IMDB-t mert rendre mindig mondja sok ember, hogy nem lényeg az IMDB pontozás mert a fanok 10-et adnak a haterek meg 1-et. De akkor nem tudom megérteni, hogy a kritikusok véleményére miért adna bárki nagyobb értéket hisz ők attól hogy kritikusok még emberek és elvileg a saját véleményüket írják le vagy mondják el ugyan úgy ahogy a fanok vagy az átlag nézők. Ergo fikarcnyit sem számít jobban az ő véleményük mint az enyém vagy bárki másé. Arról nem is beszélve hogy hiába sok a troll szavazó IMDB-n az átlagot ők se tudják jobban módosítani. Ha egy film szar hiába mennek oda 10-est dobálni a vak fanok a végeredmény úgysem lesz jobb 6-7 pontnál.

 12. Mehet a kukába az egész univerzum és ha ennyi szar film után sem jöttek rá hol a hiba akkor meg is érdemlik.

 13. az hogy ki a hülye mindig bizonyitod az ilyen posztok alatt Eagle. amúgy veled ellentétben vágom mi a rotten értelme. csak pont leszarom, és nem látok bele semmi érvelést, hogy mentegessek egy szar filmet.
  (bocs a fanoktól)

 14. Nem mentegetek semmilyen filmet, arról pofáztam, hogy az ottani számok sem relevánsabban mint az IMDB-n pl. Rég nem arról van szó, hogy mi a Rotten lényege mert az eléggé nyilvánvaló ha csak a kritikai részét nézzük. Ennyire nehéz felfogni amit írok vagy nem tudsz magyarul? Mert akkor érthető a problémád.

  A film nálam is nagyon nagy szívvel 6/10-es pedig elég nagy DC fanboy vagyok de nem vagyok elvakult viszont nem is oltom földig mert az a divat. És a Marvelt se ajnározom csak mert az a divat.

 15. Clark: 250 készitési + 165 állítólagos (simán lehet magasabb) marketing x 2 = 830 Végbevétel 873. A kettő egymásból kivonva 43. Osztva 2-vel 21,5. Alap matek. De számolatod 873/2-415 mód is, a végeredmény ugyanannyi.

 16. Az acélember egy teljesen vállalható film volt, ha mindenféle felesleges univerzumépítés meg cameo nélkül megcsinálják, mondjuk egy jó brainiac-kel, még akár jó is lehet.

  De mint univerzum, meg projekt, ez a dc moziverzum elbukott.

 17. István.mondom, ezzel foglalkozó oldalak szerint 105 millió dollár volt a nyereség.most nem azt akarom mondani,hogy tarolt de hozott pluszt.

 18. DarkEagle: Aha, és szerinted a kritikai 40% vagy a 80%+-os userscore tükrözi jobban a hivatalos Box Office-t?
  Látom nem véletlenül vagy setét(!) sas.

 19. Human, szerintem DarkEagle fenti megnyilvánulásai kimerítik az RT % pontozásnak értékelését, amiért beígértél valamit a múlkor…

 20. nutsy

  Kb bármelyik felsoroltamnál ugyanaz lehetne az elmondható, történet, hangulat, rajzolás minősége, rám való érzelmi hatása (a legfontosabb), feszegetett témák.
  Mindenféle sorrend nélkül ezek azok, amiket szívesen olvasok újra időnként, ha van időm…ami mostanában annyira nincs, hogy még a friss DC hetekben is le vagyok maradva vagy 2 hónappal

  Batman The Long Halloween, Black Mirror,Blackest Night, Wonder Woman: The Hiketeia, Superman: Sacrifice, Justice League: A league of one, Kingdom Come, Justice, Watchmen, Blacksad, Luna Brotherstől a The sword és a Girls, Batman: Noël, The Joker, Wonder Woman A day in the life stb

 21. Már miért ne írna alá több Superman filmre? Annyira szerintem nincsen foglalkoztatva, hogy az a vacak pár millió dollárocska ne férne el otthon. A forgatókönyv illetve a rendezés minőségéről nem ő tehet. Tehát szerintem hülye lenne nem igent mondani még vagy három filmre. :)

 22. DarkEagle:

  Ne haragudj, nem akarok személyeskedni de a posztjaid baszki jobb mint egy stand up comedy.

  Az már mindenkinek világos hogy egy rettentő elfogult dc fanboy vagy :)

  “Lehet hogy a BvS nem lett siker kritikai szempontból de bevétel szerint és a rajongók szerint is siker lett.”

  Persze h volt bevétel, hisz átbaszták a népet a filmmel…
  Rajongók szerint siker lett? Melyikek? Maximum a hozzádhasonló elvakult dc fanboyok szerint.

  Az igazság ligája tükrözi a legszebben hogy mekkora sikerek is voltak a BvS vagy a SS….

  Mindkettő unalmas logikátlan mocsok szar parasztvakítás. És nem csak azért mondom ezt mert azok lettek, hanem mert még reklámokkal el is hitették velem hogy nem azok :(

  Az igazság ligája első óráján is azt hittem hogy eret vágok majd magamon…. viszont a második órája javított az már tetszett.

  Egyértelműen fejetlenség és kapkodás van a warnernél, nincs egy épkézláb elképzelés hogy akkor merre is tovább. Már most tudniuk kellene 2-3-4 filmmel előre hogy fogják összefűzni őket ehhez képest kiadnak egy filmet, aztán kezdenek el gondolkodni hogy akkor most hogyan is tovább…. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.