Kép a Mission Impossible 6-ból

Cruise és Pegg. Ennyi. Előbbi sérülése miatt csúszott a forgatás, de gondolom ez a végeredményen nem fog látszani. Reméljük az 5. részt rendező Christopher McQuarrie ismét jót gurít.

15 hozzászólás a “Kép a Mission Impossible 6-ból” bejegyzéshez

  1. Fuck this film :D
    Amúgy nagyon várom, volt egy lejtmenetem a franchise-zal,de a Ghost Protocol óta újra nagyon élvezem őket.

  2. Az normális, ha az előzőt már a vége fele alig értettem? Szeretem a sorozatot, főleg a harmadik rész óta.

  3. Én ebből a sorozatból az ég világon semmire nem emlékszek. :D nem is értem miért. Csak az első rész maradt meg, pedig mindet láttam vagy 3 szor.

  4. Az a helyzet hogy most 5 resz utan fel hagynak a jol bevalt recepttel es szerintem ez lesz a vege is a sorozatnak, de ne igy legyen! Azert voltak ezzek a filmek jok, mert mindig minden resz megujult egy uj rendezo bevonasa, latasmodja miatt. Nem akarok veszmadar lenni, de valami mar most nem stimmel! En ugy erzem nem lett volna szabad ugyan azt a rendezot meghagyni.

  5. az 5. második nézésre rendkivul darabosnak és sokszor vontatottnak hatott. ezért jobban örültem volna Brad Birdnek újra, mert McQuarrie-től az első Jack Reacher is inkább unalmas ujjgyakorlatnak tunt.

  6. Kíváncsi vagyok Tom apu mikor adja majd fel az akciósztár szerepet, és mikor akar majd valami lerobbant karakterrel oscar-ért menni. A legtöbb színésznél eljön ez az időszak, de amekkora egója van, szerintem kitolja rendesen..akár a 60ig.

  7. Azt már megcsinálta a Született július 4-énnel stb, de már igazán megpróbálhatna jelölésekért menni valamivel, de úgy látom még egy ideig nem lesz olyan filmje. Amúgy, ja kell neki még szerintem pár törés mire belefárad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.