7 hozzászólás a “Ezeken a filmeken nem egyeztek meg a kritikusok” bejegyzéshez

 1. mind2 lista nyominger, viszont megmutatja miért nem érdemes se rájuk, se a rotten-re támaszkodni…

 2. @liv egyetertek…suicide squad??? hogy a kozonseget megosztja megertem, de a kritikusokat? az eg vilagon semmi ertekelheto nem volt a filmben fkonyv, rendezes minden egy nagy nulla volt.

 3. Vannak benne olyanok, aminél érthető ez a megosztottság (TDK:R, Cloud Atlas, mother!) viszont tényleg érthetetlen dolgok is, amik maximum guilty pleasure lehetne, de kritikai szempontból borzasztóak (suicide squad, juoiter ascending…)

 4. Az első listából amit láttam, az az Inception és a Dark Knight Rises kivételével nem volt jó film szerintem (fura, az inception-ről nem tudtam, hogy ilyen megosztó, számomra top10, dark knight rises nem olyan jó, mint az elődje), vannak azért érdekességek, hogy egy John Carter sokaknak megosztó (szerintem sem borzalmas, de tényleg nem lett jó), és persze vannak olyan franchise-ok, brand-ek, amik valakinek kötelezők, valakinek felejthetőbbek.

  A második listában inkább azok a tanulságosak, mint az MI3, hogy egyértelműen ugyan annak látta mindenki, kevés volt az ingadozás.

  Összességében egyébként az, hogy a legkisebb 6-8%, legnagyobb 20-23% nem olyan nagy különbség, azt hittem volna, hogy lesznek nagyobb eltérések.

 5. Vicces, hogy vannak olyan filmek a listán, amelyek abszolút nem megosztóak szerintem. Értem ezt abban az esetben is, hogy az adott film nagyon jó (ld. Birdman, War Dogs, Inception, Sin City) vagy úgy, hogy nagyon rossz (ld. Suicide Squad, Extremly Loud.., Insurgent). Szóval valóban érdekes ez lista, de semmi több.

 6. Én ebből csak azt szűröm le, hogy ők is csak nézők, semmi több. Valakinek bejön egy film, valakinek nem vagy kevésbé.

  Ha már szóba jött az Inception, hogy megosztó-e, hát pl. én nem szeretem, túlértékeltnek tartom. Jóindulattal 10/6, és ismerek másokat is, akiknek közel sem a kedvencük a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.