Díjszezon borítók egymás mellett

Úgy tűnik a Variety és a THR is az idei Majmok bolygójával jött a díjszazonnal foglalkozó számaiban. És lám, ezek még egymás mellé is tehetőek. Vajon még hány évbe kerül, hogy a motion capture színészek kapjon egy kategóriát.

human
írta
2017. 11. 24. 02:39
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Díjszezon borítók egymás mellett” bejegyzéshez

  1. Nem kapjon. Nagyon nem kellene ilyen kategória. Alig van tucatnyi ilyen alakítás egy évben, aztán mindig Andy Serkis kapja? Nagyon nem kellene.

  2. Isten őrizz külön kategória. Inkább indulhasson a sima legjobb színész/nőért az ilyen is.

  3. Jó kérdés, hogy mennyit tesz hozzá egy ilyen karakterhez a színész. Ott van, rajta is múlik a karakter, de kérdés mennyire veszik figyelembe a digitális utómunkánál, és nem csak egy szinkronhanggal lesz egyenlő?

  4. De mitől olyan különleges ez a pali, hogy csak őt alkalmazzák erre folyton? Gollam, King Kong, Heavenly Sword, Snoke…

  5. Gondolom ő a legjobb színész Hollywoodban azok közül, akik hajlandók erre (hiszen színészetként nem igazán van elismerve ez a meló, erről szól a poszt).

  6. Hát pl Jim Carrey-nek és Tom Hanks-nek is ment a Dreamworks animációsokban. Nem hinném, hogy a színészeten túl extra skillt kíván. Maz Kanata is valami noname csaj volt. Camilla Luddington se egy színészistennő Laraként.

  7. Azért ne felejtsük el, hogy Andy nem csak a mozgásával, hanem a mimikájával is eljátsza a szerepeket. És bizony ez már színészet!
    Nem azt mondom, hogy kell egy ilyen kategória, de azért ő több elismerést érdemelne, hiszen már számtalanszor bizonyított.

  8. Persze járna az oscar de Best visual effectert nem Best actorert. Akármennyire jó Serkis ebben, a munka sava-borsát a stáb csinálja – szerintem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.