Avengerek a Vanity Fair-címlapokon

AZ MCU 10 éves évfordulója jön nemsokára, a Vanity Fair pedig ilyen fasza borítókkal jött a témában. Sőt, Feige még beszélt is velük:

22 movies in, and we’ve got another 20 movies on the docket that are completely different from anything that’s come before – intentionally. Avengers 4 will bring things you’ve never seen in superhero films: a finale. There will be two distinct periods. Everything before Avengers 4 and everything after. I know it will not be in ways people are expecting.

Újra kiemelték, hogy egy korszak vége lesz, hiszen a szerződések lejárása miatt páran örökre távoznak majd az MCU-ból. Itt a teljes cikk, ha valakinek van 4 órája rá.

human
írta
2017. 11. 27. 16:12
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Avengerek a Vanity Fair-címlapokon” bejegyzéshez

  1. Attól, hogy Xnek, Ynak lejár a szerződése/nem akarja tovább csinálni…miért nem lehet más szereplővel folytatni. Nem az a szokás, hogy addig üssük a vasat amíg? …Én, a gyártó aki még-még pénzt akar és van rá vevő így csinálnám.

  2. Lehet elbúcsúzunk Thortól, Captain Americától vagy Iron Mantől, de lesznek helyettük új hősök. Annyi irányba vihetik tovább, ahogy szeretnék, hiszen űrben, időben, térben, szubatomikus térben, mágiával, szóval rengetegféleképpen bővíthetik tovább az MCU-t. Én mondjuk annak örülnék a legjobban, ha jobban összekovácsolnák a tévésorozataikkal és ha tényleg sikerülne megvenni a Foxot és visszakerülnének az F4 és X-Men jogok.

  3. Van ezeregy másik szuperhős, akik közül egyet könnyebben behozhatnak a távozó helyére, nem?
    Egyiket sem tartom legalábbis annyira központi alaknak, mint mondjuk dc-nél Batmant. Még akkor sem, ha Vasember a filmekben mindenhol ott van. Így felesleges lenne a szereplőcsere szerintem.

  4. Gwyneth Paltrow egy kicsit kilóg ebből a csoportképből. Oké, hogy kvázi neki is lett szuperképessége, de ettől még nem “hős”.

  5. Jöhetne mind :) Már szépen megágyaztak a következő fázisoknak, fájó lesz egyes karakterek távozás, de ez ezzel jár. Itt az ideje végeleges búcsúzni.

  6. @Platschu: a Rescue név mond neked valamit? :) Oké, filmen nem láttuk, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fogjuk…

  7. Hirtelen néztem, hogy Sandra Bullock mit keres köztük :D

    Amúgy ügyesen csinálja a marvel, ahogy ezt levezénylik projektileg, tanítani fogják később egyetemeken.

  8. Isten aldja a Juharszirupot es a Marvelt! Az elmult kozel 10 evben olyat tett le az aztalra amit en es sokan nagyon sokan rajtam kivul imadtak. Remelem tovabb folytatjak ezt a minoseget, de azt is remelem hogy a DC is raerez majd a ritmusra es ok is hasonlo jo filmeket fognak majd gyartani.

    Amit meg nagyon szeretnek ha a Blizzard osszekapna magat es ok hoznanak ossze a minosegi trailereik PL: Cataclysm, vagy Wrath of the Lich King utan egy sajat World of Warcraft-ot!!! De imadnam!

  9. Nagyon megkedveltem a Marvelt, a benne szereplő karaktereket, bár a Guardians csak kismértékben tudott lekötni.Nagyon várom az Infinity trailerét, még jobban magát a filmet…de messze van még a jövő nyár :(

  10. Nagyon jó borító képek, imádom őket. Bár több karakter is hiányzik, talán nem értek rá a fotózásra?

  11. Ki gondolta volna hogy idáig jutnak, amikor megnézte a Vasembert? Egy korszak vége lesz, az biztos.

  12. Az Uratok: Hát bizony nem gondoltam volna a Vasember után, hogy ide jutnak….Ilyen mélyre. Hiába van 22 film, ha abból 2-3 ér csak valamit. A többi a legnagyobb jóindulattal is csak a rajzfilmek szintjén van.

  13. Ha valakinek nem is tetszenek ezek a filmek, pusztán józan belátásból is el kéne ismernie, hogy történelmi, amit a Marvel alkotott, és igenis hihetetlen sokra vitték, mint franchise, gyakorlatilag páratlan.
    Nekem sem jött be mind, de az utóbbi két évben én is nagyon felültem a brandvonatra, és nem bántam meg :D Mindegyik film baromi jó arra, hogy beüljön az ember haverokkal, és szórakozzanak egyet. Van, amelyik még ennél is több.
    És az a durva, hogy igazán rossz filmet egyet sem csináltak, és gyengét, átlag alattit is csak párat. Legalább átlagosra, egyszernézősre ki szokták hozni, és már csak ezért is le a kalappal előttük.

    Arról nem is beszélve, hogy szerintem egyre jobbak: az utolsó 4-5 film mind kifejezetten jó lett, sőt.
    Úgyhogy hajrá, én nagyon örülök, hogy láthatom ezeket a filmeket :D

  14. Majd ha bukik egy Marvel film is anyagilag akkor beszélhetünk a zsáner hanyatlásról.De az nem jövöre és nem is utána lesz.2022 környékére saccolom aztán Marvel/DC crossover.

  15. 18.

    Ha csak 2-3 értékelhető szerinted, akkor egész egyszerűen ez nem a te műfajod, ne erőltesd.
    A magam részéről úgy látom, hogy ők még nem hibáztak és a gyengébb darabok is a bőven élvezhető, többszörnézős kategóriába tartoznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.