25 hozzászólás a “Daisy Ridley válaszolgat” bejegyzéshez

 1. Emigy siman csinalhatnanak egy fullos osszerakast youtube-re. Az uj Falcon osszerakasa ahogy hallottam 19 ora, az alatt azert lehetne mirol beszelgetni. :) Sot ez mehetne live-ban. Remek reklam lenne a SW VIII-nak.

 2. Ez a kis no is ugyanúgy belenyúlt a lecsóba mint az éjjel nappal bp szereplői. A szint is azonos, dolgozni nem kell. A lé dől.. Fanok vannak. Szuper.

 3. Nekem tetszik a nő is, az akcentusa is, de hogy a brit akcentusa miatt lenne köze Obi Wanhoz az ordas nagy baromság.

 4. A brit akcentus miatt inkabb Palpatinhoz kotik sokan.

  emigy en mar olyan teoriat is hallottam, hogy a Battlefront 2 foszereploje Iden lehet az anyja. Bar nem tudom mennyire merne a Disney igy epitkezni, amikor a nezok nagyobb resze nem jatszott a jatekkal…

 5. Csiki: azért a játék története nem olyan nagy terjedelmű, hogy a lényegi részeket ne lehessen összefoglalni kb. egy percben a filmben :)

 6. Szerintem meg nem akcentus alapján kerestek szereplőt a filmhez. Amúgy is, mennyi embernek van brit akcentusa a Földön jelenleg? Mondjuk 65 milliónak. Akkor egy messzi-messzi galaxisban? :) Bármennyinek. Nem hiszem, hogy emiatt köze lenne Kenobihoz, vagy Palpatinhoz.

 7. A legegyértelműbb, hogy Luke lánya. Jönnek mennek a teóriák, de mintha mondták volna, hogy benne volt(ak) a szülei a 7. részben.

 8. Szerintem Snoke és Leia lánya, így Kylo féltestvére.
  A Jedi visszatér után Han lelépett és Leia annyira magába fordult, hogy mocskos bárokban sztriptízelt ,hogy a kis Bennek meglegyen a pénz a puccos iskolákra. Egy nap arra tévedt a tajt részeg Snoke ( betintázva lefejelte a bárpultot : innen a hegek az arcán) és Leia látta el a sebeit. Miután bekötözte Snoke ajánlott neki 3000 köztársasági váltót egy sos franciáért, aminek Leia úgy megörült, hogy teherbe esett.

 9. Az is lehet, hogy Luke kotyvasztott valamit……. fogott egy japán parókát egy English lesson vol.1 kazettát meg egy hóekét – beledobta egy tál langyos midiklorián főzetbe oszt’ ez lett belőle.
  Nem tudom.

 10. Azt nem tudom, hogy Rey kié, de az tuti kiderül, hogy Kylo igazából Luke-tól van, s nem Hantól.

 11. Ki tudja, mi történt Leia és Jabba között, amikor épp nem láttuk…aztán 9 hónap múlva meg jött a kis Rey vagy Kylo és megtartották.

 12. Az a baj, ti poénkodtok, ami oké, de csomóan frankón ilyeneken kattognak. :D Szerintem legyen egy sima csöves a Jakkuról.

 13. 5.Kakaó says:.
  ugyan.. Aki egy picit is értelmesebb az beleszokik. Nehogy mar ez a tyúk színészóriás legyen.
  Az egész színészet egy nulla! Aki egy tirpak paraszt annak nyilván nem. Nagyon kevés az az ember aki színész, es tényleg a vérében van. Hogy azt erzed arra született. (hanks pl) . Szal be ne kelljen már carni ettol a csajtol.

 14. Yo-Ker: Ha Leia már a kis Ben iskolájára gyűjtött, akkor hogy eshetett az után teherbe vele??

 15. @Soldierdsgn: úgy,hogy Ben idősebb, mint Rey ( 2év 4 hónap és 3 héttel – horoszkópja skorpió és szerette a kakaót norvég fókalekváro kenyérrel, 8 eves koráig bepisilt és dühkitörései miatt SNI-s ként kezelték a suliban).

 16. Oké most benéztem, mert valamiért azt hittem Benről van szó és Rey-t el is felejtettem! Így már látom magam előtt a történetet :D

 17. Semmi baj …. olykor én is belezavarodok :DDD
  Volt még vízióm egy Leia – Yoda – Windu – Sidious – Vader – bukkake partyról ami Rey fogantatását illeti, de az még engem is felháborít :DDDD

 18. Amilyen beteg pofája van Salacious B. Crumbnak, belőle kinézem, hogy bárkinek az akárkije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.