34 hozzászólás a “Az Empire magazin a Last Jedi-jal jön” bejegyzéshez

  1. Olyan csúnya ez az Adam Driver.

    Az alsókon a bal felső sarokban van évfordulós borító. :)

  2. Nagyon varom mar! Szerintem ebbe a filmben is nyomni fogjak mint a mostani filmekben mar divat hogy az emberek, karakterek (fohosok) mi mind szurkek vagyunk lelkileg! Van benne valami! A plakatok meg mennek a falra! :)

  3. Továbbra sincs semmi baj ezzel a csávóval, legjobb színész és karakter az új trilógiában. Ha olyan csúnya lenne nem kapna film szerepeket. Egyedül a méretes fülei, amik borzalmasak, de szerencsére a szép haja elfedi.

  4. Jó a karakter? Hisztis főgonosz, 0 tekintély és még harcban is béna.
    Kurva nagy fejlődésen kell átmennie ahhoz, hogy Darth Vadernek a közelébe érhessen.

    Mondom ezt úgy, hogy nem utáltam a 7 részt, de sajnos ő volt az egyik gyenge pontja a filmnek.
    Amúgy nem rosszak a borítóképét.

  5. Számomra más filmben sem remekelt, mások vagyunk, de Star Warsba ilyen csúnya embert tenni szégyen. Emberi szereplők közül Ian McDiarmid volt vállalhatatlan – csak ő maszkkal.

  6. Pont azért érdekes a karakter, mert láthatjuk majd a fejlődését, egy csomó lehetőség van benne. Vader meg csak ott volt, azt’ csá, három film alatt ugyanazt csinálta, nem változott semmit. A harcban nem ő volt béna, inkább Rey volt túl jó, ami ugye az ébredő erő egyik legnagyobb hibája. Kylo ez csomó fasza trükköt bemutatott(lézer megállítás, gondolatolvasás), amiket Vadertől nem láthattunk. Hisztis? De hát a sitheknek pont így kell viselkedniük, tombol bennük a harag állandóan, hát ők is tombolnak, nem nyugiban állnak három filmen keresztül.

  7. Vader ott állt azt csá? 6 filmen keresztül próbálták több kevesebb sikerrel elmagyarázni (ha kicsit beleásod magad eléggé jól) miért lett aranyos kisfiúból lelketlen pszichopata. Ez a pali nem csak ronda de ok nélkül maszkot hord, suhancként olyan erőket ismer, amiket még maga a császár se, mindez komolyabb indok nélkül. Lázadok, kamasz vagyok, megölöm aput… Ööö, oké.

  8. Driver szinte majdhogynem az egyetlen értékelhető pontja a 7. résznek. Mint színészileg amit teljesít benne és maga a karaktere amit létrehoz. A többieket egy mondatba se merném rakni azzal a szóval hogy színészet ( most kifejezetten a Finn-t és a Rey-t alakító emberekre célzok). Az hogy valaki csúnya… k*rvára relatív, kinek mi. Szerintem nem feltétlenül ezen múlik hogy egy film értékelhető vagy sem. A 8. részt is ha megnézem valószínűleg miatta fogom, meg Del Toro miatt,, de nem merek nagy reményeket fűzni az új részhez.

  9. Az, hogy utálatot vált ki egyesekből Kylo karaktere, azt jelenti, hogy kurva jó színész. Bizakodóan várjuk a filmet.

  10. @Fiti
    “Kurva nagy fejlődésen kell átmennie ahhoz, hogy Darth Vadernek a közelébe érhessen”

    Én speciel nem vagyok arról meggyőzve, hogy neki kell DV közelébe érnie, és nem mondjuk Rey-nek.
    Pár hét, és többet tudunk. Én várom :)

  11. Kamasz? Van vagy 30 éves. A maszkot meg biztos azért hordja, mert annyira csúnya. :) Amúgy meg tudja a fene miért, Rey látomásában a csatlósai/többi Ren(?) is mind maszkot viselnek, lehet követelmény. De az is lehet, hogy csak a Vader fétise miatt, hiszen ő a nagy példaképe. A film elején ő maga is csak egy Vader utánzat, de aztán szépen kinövi magát. A film végi párbaj szerintem is gyalázat, mert azzal megcsúfolták egy kicsit, de még mindig rálehet fogni, hogy a korábban bekapott lövés miatt szállt el az ereje addigra. Elég lett volna a Finn-nel való kis összezördülése.

  12. “A maszkot meg biztos azért hordja, mert annyira csúnya.”

    Azért hordja, mert így álcázta magát, amikor kiírtotta Luke Jedi iskoláját. Aztán persze már mindenki tudja, hogy ő volt, mégis maradt a maszk – emiatt mondja neki az öreg a 7. rész elején, hogy felesleges maszkot hordania.

  13. Adam Driver tök jól hozza a karaktert. Szvsz a 7. részben ő volt a legjobban összerakott és megírt. A másik dolog meg az, hogy Rey simán legyakta az azért van, mert szerintem túl erős lett…vagy egyszerűen szarul lett megírva a story…vagy csak simán Mary Sue. Mellékesen meg inkább várjuk meg a folytatást, mert lehet egy két dolog majd később értelmet nyer, kár előre osztani az észt, hogy mi miért volt úgy ahogy. Béke

  14. Nem emlékszem, hogy mondott volna neki ilyet, csak azt, hogy tudja mi volt a neve, mielőtt Kylo Ren lett. De lehet rosszul tudom, majd nemsoká újranézem. Amúgy ez a maszk teória honnan van? Van valami kis “utólagos” segédanyag, akarom mondani “lehúzás”?

  15. “Az, hogy utálatot vált ki egyesekből Kylo karaktere, azt jelenti, hogy kurva jó színész.”

    Fordítva. Én lehet kevésbé utálnám a karaktert, ha más játszaná… Bár a Han Solo dologért így is úgy is rühellem, onnantól nekem egy drága fan film az új trilógia, amit két évente moziban adnak.

  16. Már megint itt vannak a szakértők akiknek az a baja, hogy Kylo Ren karaktere nem egyenlő Darth Vaderrel…

  17. Hajas baba kis véder. Fúdedark. Legalább egy dart maul szintű faszit nézhettek volna.. Bár ennek a refurbishednek mindegy..

  18. Jók lettek a borítók, csak én érzem úgy, hogy ebben a hónapban a reklámkampány egyre jobban fókuszál Rey-re és Kylo-ra és kevésbé a nagy visszatérő(és remélhetőleg már beszélni is tudó) Luke-ra?

    Szerintem Adam Driver a Benedict Cumberbatch No.2.

    Klasszikus értelembe vett szépfiú?Nem.
    Karizmatikus és tehetséges?Abszolút.

    Nekem egyénként is a magas, szép hajú pasik az eseteim, szval nekem pont bejön. :D

  19. EMPIRE magazin, érted… höhö… tű tű tű tüttütű tüttütű…

    én nagyon birom amúgy Drivert általában minden filmjében, mert jó színész. aztán hogy csúnya-e, hát akkor mi van, csúnya emberek is élnek még a Star Wars világában is.
    meg hogy a Kylo ilyen hisztis, frusztrált fiatal, az is egy tök érdekes, atipikus figura, látszik hogy meg van ez alapozva és sok lehetőséget kínál a fejlődésre, nincs ezzel semmi baj.

  20. Azért volt Hayden Cristensen is…aki megmutatta milyen a legalja… még mikor gonosz volt, akkor is szánalom volt az egész. Kylo Ren sokkal érdekesebb figura, mint a röhejes indokból gonosszá lett Anakik. és Drivel jobb színész.

  21. Most komolyan az a kritika, hogy ronda? Jesus fuckin Christ, ez már a legalja szint :D

    Kylo volt messze legfaszább a VII-ben, végre egy nem sablonos gonosz, olyan amilyet még nem láttunk, ötletes volt és a design is állatira bejött.

  22. Imádom ezt a témát, annyira a két véglet van csak jelen. Mint a címlapokon.

    Szerintem egy ekkora költségvetésű filmnél fontos, hogy konkrétan RONDA-e az ember. Sajnos Hollywood így működik, a sokatok által utált Hayden C. (aki trágya forgatókönyvet s dialógusokat kapott) se véletlenül lett kiválasztva a szerepre, hanem mert nem úgy néz ki, mint egy [ne személyeskedjünk]. De Daisy Ridleyt b*sztatni okés… Aha. Értem. (Egyiküket sem csak a SW-ban láttam. )

  23. Bocsánat, azt kihagytam, hogy hiteltelen a kinézete miatt a sztori is, mert Leia és Han szép színészek, egyszerűen, mint néző nem hiszem el, hogy a gyerekük.

  24. sum-blink: Lehet de amúgy egy meg a villain-nek miért kéne szépnek lennie? Nem kurva mindegy, hogyan néz ki egy, az erő sötét oldalát használó psycho?

  25. sok csajnak tetszik Adam Driver (még a Girls sorozat miatt hallottam), szerintem ne éljetek buborékban.

  26. Ki mondta azt, hogy egy szép emberekből álló pár csak szép gyereket csinálhat??? :D erre szerintem millió ellenpélda van… És a fordítottjára is!

    Aki nem tud túllépni A.D. kinézetén azt csak sajnálni tudom és fura, hogy valaki ezért is meg tud bélyegezni egy filmet.

    Sokan azt nem szeretik az új SW-kben, hogy hasonlóak vagy hasonlítani akarnak a régihez, erre most sokan azért kattognak, mert Kylo nem egy Vader, hanem más személyiség?! :)

    A maszk viselése meg nem tudom miért kérdés? Több ész érv is lehet, de eskü sosem gondolkodtam el ezen. De akkor…. Steve Rogers (Amerika kapitány) miért viselte a maszkját, amikor mindenki tudta, hogy ő az? és még tuti van több filmes karakter is a sorban.

  27. Ez a maszkos dolog tisztára mint a sapka-viccben…Amúgy férfiként mondom, hogy A.D. nem csúnya, max a füle áll el jobban, amúgy abszolút semmi baj vele, ráadásul kurva jó színész. És ha tényleg ez az érv, hogy csúnya, mi lenne a filmtörténelemmel mondjuk Steve Buscemi, Alan Rickman, Joe Pesci, Danny DeVito, Dustin Hoffman nélkül? Ugyehogyugye?

    “Star Warsba ilyen csúnya embert tenni szégyen”
    Egy ekkora lób.szó galaxisba férjen már bele, ne egy argentín sorozat legyen már a mérce.

  28. Én nem tudok napirendre térni efölött a “Kylo Ren nyomába se ér Vader-nek” picsogás felett….
    Kylo Ren nem Vader, nem is akarták Vader 2.0-nak tenni.
    Viszont emberi… esendő, labilis, és épp ezért (is) veszélyes. Egy ilyen gonosz nagyon hiányzott eddig az SW filmekből. Én örülök, hogy nem kaptunk egy újabb egybites sith terminátort vagy másmilyen húdenagyongonosz boss-t, akiről el sem tudjuk képzelni, mit csinál, ha éppen nem kell húdenagyongonosznak lennie.

  29. Én nagyjából le szoktam szrni, hogy mennyi a ps a képeken, de ezen Rey olyan, mint egy róla mintázott műanyag figura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.