Itt van Mary Magdalene

Rooney Mara fogja alakítani Mária Magdolnát. Igen, Jézus (Joaquin Phoenix játssza) történetét az ő szemszögéből mutatják most be. Elnézve milyen dolgok vannak a személye körül.. hát a film eléggé megosztó lehet.

10 hozzászólás a “Itt van Mary Magdalene” bejegyzéshez

 1. Egy híres groupie :D
  Legyen is megosztó, akkor nem valami plötyi gyári cucc, az egyetlen alak, akiről egy film még érdekel a Jézus bandából, remélem jó lesz és megrenget.
  A Rooney Mara-s cigis forgatási képért már megérte :)

 2. Ha nem egy libsi alternatív dolog lesz, akkor azt látjuk, mint a Bibliában és amit hunan linkelt ott leírják, hogy teológusok se értenek mindenben egyet. Jézus banda…? Ne legyél vallásos, de disztingválj. Nem vagyok az a bigott arc de mások miatt se mondok ilyesmit.

 3. Remélem valami hasonlóról lesz szó, mint a Da Vinci kódban. Akkor érdekel. Amúgy miért kéne disztingválni? A vallás olyan, mint a politika, ott se disztingvál az ember… De ez OFF.

 4. Nem politizálok, részben ezért.

  Szerintem ha a Kis Buddhánál elkezdeném a Buddhát fikázni, az szarul esne a Buddhistáknak. És az köcsögség. Nagy PC van, nem? Kommentelni nem ezért jár az ember, kocsmába igen.

 5. A banda az aztán igazán kemény fikázás ám Jézusra és követőire…nemcsak bűnözőcsoportot jelent már, főleg a groupie után lehetne sejteni, hogy mire gondolok lol
  kommentelés vagy kocsma…kell az a vastagabb bőr, mert ez így iszonyat vékony
  A forgatási képen pedig max Joaquin-t sajnálhatnák, bár szerintem ő is cigizik, szóval lehet inkább azért kéne, mert épp nincs abban a helyzetben, hogy rágyújtson.Egy tök jó kép, kár hogy a többi munkás is ott van és persze nem olyan minőségű. Reménykedem egy hivatalos forgatási fotós által készített verzióban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.