37 hozzászólás a “Napi Avengers – holnap meg Infinity war előzetes!” bejegyzéshez

 1. Na kérem, így kell rajongókat meg pozitív visszajelzéseket vásárolni Disney/Marvel módra. :D Azért ehhez pofa kellett mit ne mondjak.

  Ettől függetlenül kíváncsi vagyok vajon ez méltó lesz-e a hypehoz amit kap mint a JL de ha tippelnem kéne azt mondanám hogy ez is ugyan olyan átlagos Avengers film lesz mint a többi csak 10x több szereplővel. Azért érdekes lesz látni ennyi karaktert egyszerre mert nem tudom elképzelni hogy 4-5 főszereplőn kívül a többinek lesz komolyabb szerepe.

 2. FUCK YEAH!!!!
  Holnap hánykor human? Azt lehet tudni? Mert rátapadok a gépre, azonnal látni akarom.

 3. Roli, iratkozz fel a Marvel YT csatornájára kérj tőle értesítőt és akkor nem kell időpontra várni. :D

 4. DarEagle, segitek nem lesz méltó, legalábbis a te szemszögödből semmiképpen sem.De ha tippelnem kéne szerintem ez rajtad kivül senkit sem érdekel!

  Ami a holnapi bemutatót illeti hangulatban nagyon erős trailert várok :)

 5. Már ne is haragudj Garfield de honnan tudod milyen a Marlvel az én szemszögemből? Lehet hogy a kommentjeim megtévesztőek de nem vagyok DC fanboy se Marvel fanboy. Képregényeket szeretem bár tény hogy comicban a DC fényévekkel előrébb van. De legyünk őszinték a Bosszúállók 1 jó volt a 2 meg egy raklap szemét. És elnézve hogy az elmúlt 1-2 évben nem láttam közepesnél jobb Marvel filmet nem sok okom van reménykedni. Sajnos már nem 12 éves vagyok aki beéri szimpla látványvilággal meg csihipuhival. És valahogy nem tudom elképzelni hogy filmen is ugyan úgy átjön majd ez az egész ennyi szereplővel mint képregényben.

  Ráadásul ha azt nézzük hogy milyen komoly dolgoknak kell történnie a filmekben és az elmúlt 2 filmjében a Marvel mindent kb elkomolytalankodott akkor nem tudom mit várjak még. Szóval totál reálisan nézem és nem kapok orgazmust csak mert juj ez Marvel és ők mindent jól csinálnak mások szemében. Mert ez baromság. És valószínűleg épp emiatt a hozzáállás miatt fog majd jobban tetszeni a film ha nem cseszik el úgy mint a Justice League-et. :D

 6. Jaime Lannister: Te hol volták az elmúlt évek alatt? Balról jobbra:

  Zoe aka Gamora az Örzőkből
  Tessa Thompson aka Valkyrie a Thor Ragnarokból
  Brie Larson mint Marvel Kapitány
  ScarJo-t mindenki ismeri nyilván
  Danai Gurira a közelgő Fekete Párducból
  Karen aka Nebula szintén az Örzőkből
  Evangeline Lilly mint Darázs a Hangyából
  és végül Pom Klementieff mint Mantis szintén az Örzőkből

  Váljék egészségedre az infó morzsa. :D

 7. Biztos, hogy nem cseszik el. A meglátásom, hogy még a gyengébb Marvel filmek is sokkal élvezhetőbbek, mint az Igazság ligája. Mert a Marvel nem tud hibázni és mert ezek a rendezők már letettek egy Tél katonáját és egy Polgárháborút az asztalra és mindkettő a legjobb Marvel filmek között vannak.

 8. “Na kérem, így kell rajongókat meg pozitív visszajelzéseket vásárolni Disney/Marvel módra. :D Azért ehhez pofa kellett mit ne mondjak.”

  mert a DC-nek nincsenek ilyen rajongói, ne nevettess. Csak innen a filmbuziról össze tudnék vágni pár percnyi felolvasást a pozitív kommentelőkből.

 9. “Lehet hogy a kommentjeim megtévesztőek de nem vagyok DC fanboy se Marvel fanboy. ”

  HAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

  Eagle kapott 1 nap pihit ne válaszoljatok neki most.

 10. hát igen, egy dolog van amit az ember nem tud megbocsájtani, annak akit v amit nem szeret… a siker :D

 11. úr isten scar jo ennyire alacsony?

  Evangeli Lily-t meg kb. fel se ismertem, annyira nem hasonlít magára.

 12. Csatlakozom, Evangeline-ről meg nem mondtam volna, hogy ő az. De ami rosszabb, hogy Brie-t sem ismertem fel :( Egy pillanatig Laura Dern-nek néztem, nem értettem, mi van. Amúgy ha már női szereplők, akkor hol van Elizabeth Olsen?

 13. a csajos kép meg a régi rekciókból összevágott valami egy nagyon hatásos valami. előre tudom, hogy egy alkalomnál többször nem nézem meg és még akkor sem moziban, de piszkosul várom akkor is, wtf!?

 14. Húha na ez tényleg tease videó és jó is :)
  Közben Tom Holland is megosztotta “véletlenül” idejekorán a posztert. Marvel csajok is nagyon menők.
  Jöhet az az előzetes.

 15. human
  Vártam, hogy kirakd, de még nem volt kint, hogy Jude Law lesz Marvel Kapitány, illetve most jött a hír, hogy a Disney és a Fox nagyon úgy tűnik, hogy meg tudtak egyezni, nagyon pozitív kimenetele volt ennek a második tárgyalásnak!

 16. Lehetne egy olyan kérésem hogy majd a holnapi post alá valaki oda kommentelné, hogy mennyire spoileres az előzetes, mert a Thor 3-t még nem láttam. Köszi

 17. Mar-Vell az igazi Marvel Kapitány, de akkor nevezzük simán Mar-Vell-nek és akkor nem lesz félreértés. :D

 18. Dugig van a full youtube a tuljátszott Trailer Reaction videókkal. Mégis, hol érdekes az hogy valaki milyen arcot vág mikor néz valamit…

  És mégis. Sejtettem hogy szeretik ezt tolni, mivel ez nekik ingyen hype és marketing kb, ha mindenki reakciókat vesz fel, dehogy erre épitsenek egy hype-trailert, hát fakk off…

 19. ScarJo mekkora lepattant trailer parkos crackhead ezen a képen. Durranna ettől függetlenül a kezem erre a képre, jó kis kosár ez. Kiv vagyko a végkifejletre, netán véget fog érni ez a képregény film mánia? Vagy akkor veszik elő a 76. alt karaktert?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.