Az Avengers: Infinity War a legnézettebb trailer ever

A Marvel azt mondja, hogy 24 óra alatt 230 millióan milliószor nézték meg az előzetest. Ez 30 millióval több, mint ahányan az IT beharangozójára voltak kíváncsiak ugyanennyi idő alatt.

Komolyan csak arra lennék kíváncsi ezt hogy számolják. Ugye a fő trailer 54 milliót mutat jelenleg, de nyilván a facebook és twitter és a többi megtekintést is beleszámolják. De vajon az áttöltéseket is? Ugye youtubeon belül is sokszorozzák páran az ingyen pénzért, de van aki csak simán a saját szerverére teszi, mert akkor csak DMCA-val veheti le a Marvel, és nem nyúlhatja le simán a reklámpénzt a stúdió, hogy a különböző országok belsős videómegosztóiról ne is beszéljünk.

Szóval annyira légbőlkapott adat, hogy nem értem miért kellett kiemelniük. És miért kellett annyi sitenak lehozni. Persze sokan nézték meg, az nem vitás, de lehet valami mást még többen másolgattak.

19 hozzászólás a “Az Avengers: Infinity War a legnézettebb trailer ever” bejegyzéshez

 1. Azért kellett ennyire kiemelniük, mert rajtad, és pár emberen kívül, ezekkel a dolgokkal senki sincs tisztában. A legtöbben simán elkönyvelik, hogy “Wáóó a legnézettebb trailer”. És kész.

 2. Ezt én se értettem, hogy lehet 230 millió, ha a számláló 55 milliónál tart, köszi a magyarázatot. Szerintem volt itt egy kis csúsztatás a Marvel részéről. Bár ha így haladnak, lehet egy hét alatt így is elérik a “célkitűzést”.

 3. Meglesz a bemutatóig a 10 milliárd is a Marvel szerint. :D
  És ők reménykednek, hogy mindez csilingelő dollárocskákra is váltható.

  Amúgy tényleg röhej. 54 millió és kész. Akkor az It meg lehet volt 500 millió ilyen alapon, legközelebb a Warner majd azt mondja, hogy ennyi, akkor tessék elhinni, hogy annyi, ne pedig a számlálónak higgyünk.

 4. Ezek a számok az egyszeri megtekintések?Mert egyesek már 30x megnézték(10000 koponya x30 megtekintés??) vagy azok akik nem a saját gépükön,telojukon nézték meg 20x?? azokkal mivan?Kiváncsi lennék,h számolják ezt.

 5. Nem igazán lep meg. Az Itnél sokkal inkább rácsodálkoztam a milliós nézőszámra.
  Amúgy hozzá lehet csapni azokat is, akik napjában 25x nézik újra, ezt is figyelembe véve pláne légből kapott..de azért egy youtube alkotói stúdión belül fellelhető statisztikát megnéznék, abból sokminden kiderül:D

 6. Az sokkal durvább,hogy a hivatalos elözetesen már 2 millió kedvelés van és csak 23 ezer dislike.Ez már Despacito szint. :D Szerintem májusban otthon a 7-800 millió dollárért fog indulni.

 7. Misi85: tuti? Egyszer feltettem egy vidit es ahányszor bele néztem (akár par másodpercre) mindig plusz egyel nőtt a számláló.

 8. El se hiszem, hogy ezt mondom de a Marvel nem azt mondta, hogy ennyi ember nézte meg, hanem, hogy 230 millió a nézettség. Ez nem 230 millió embert jelent mert az jó nagy baromság lenne. Egyébként én se értem, hogy jött ki nekik ez a szám. Oké van egy csomó közösségi portál, YT, FB, Twitter, Insta, saját weblapjuk etc. De mi értelme ezeket összeadni? Ha egy ember mindenhol megnézi ugyan azt a videót mert épp olyanja van akkor a nézettséget inkább felezni kéne. Ráadásul a legtöbb helyen ugyan az a videó van megosztva ami pl YT-on van vagy FB-on. Innentől értelmetlen külön számolni a nézettségét is.

  Na mindegy, igazából nem oszt nem szoroz, ez is csak a kampány része szóval aki erre gerjed az mutogathatja megint, hogy szegény DC őket senki se érdekli. Elvégre a net már tele a JL vs Infinity War mémekkel.

  Bár Thanos mémek is elég kapósak és én se igazán értem hogy a lila fasziból hogy lett rózsaszín, de állítólag változni fog a színe ha hihetünk a fanoknak. :D

 9. Beauty and the beastnel is hoztak le ilyen híreket és ott is ment a pislogas, hogy hogyan adódott össze.

 10. catch def: én úgy tudom napi egyszer korrigálja a rendszerük.
  A hivatalos youtube megtekintési infókhoz google: A videómegtekintések számítása

  Amúgy engem is érdekelne, hogyan számolják össze. Mert youtubeon még talán oké beírja a címet, leszűri 24 órára és összeadogatja a megtekintéseket na de a többi oldal esetén?

 11. “El se hiszem, hogy ezt mondom de a Marvel nem azt mondta, hogy ennyi ember nézte meg, hanem, hogy 230 millió a nézettség.”

  pedig te elvileg mindkét stúdiót szereted, miért nem hiszed el, hogy most épp a Marvelt véded? :D

 12. Nem utálom én őket csak szerintem nagyon durván túl vannak értékelve a filmjeik. Képregényekről nem is beszélve. DC meg túlságosan alul van értékelve és mindkét divat okok miatt. Az egyik félt divat szeretni a másikat utálni. Persze mindkettőben van logika de én pont ezért unom már mindkét fél filmjeit.

  Egyébként nem a stúdiót szeretem hanem a képregényeiket bár Marvelnél nincs túl sok kiemelkedő.

 13. Hát nekem már csömöröm van az univerzumépítős szuperhős filmekből. Érdekes, hogy anno a kezdő Tim Burton képes volt egy olyan Batman-t letenni az asztalra, amitől letettem a hajam és nem kellett a megértéséhez másik 10 előzményfilmet megnézni. Egyszerre szórakoztatott és komoly is volt. Érdemes utánanézni, hogy milyen körülmények között készült el. A JL-et körülvevő hajcihő a közelébe se ér.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.