15 hozzászólás a “Amikor a marketingben a trailer legrosszabb pillanatát emelik ki” bejegyzéshez

 1. Ez valóban egy nagyon béna plakát, de nem baj, a film tuti jó lesz, Black Panther pedig epic. Hajrá Marvel!

 2. Biztos velem van a baj, de valahogy a Parduc totalisan hidegen hagy… :( Mar a Polgarhaboruban se keltette fel a figyelmem, a trailerek se mozgattak meg. Ez lesz az elso olyan Marvel mozi ahol keresni fogom a spoilert a premier kornyeken, mert csak akkor vagyok hajlando meglesni, ha tenyleg itt hozzak be az utolso kovet… Bar meg mindig remenykedem benne, hogy Heimdalnal.

 3. Ja én azt hittem ez a film már rég kijött :)
  Nem igazán keltette fel a figyelmemet a párduc, a Civil Warig nem is hallottam róla.

 4. Ez a plakát valóban a film egyik jelenetét ábrázolja de jól megcsinalt photoshoppal szerkesztett kép! Én várom a filmet mert megint egy olyan világot mutatnak be ami baromira érdekel! Ha most láthatnam a filmet is késő lenne!

 5. “Ez a plakát valóban a film egyik jelenetét ábrázolja de jól megcsinalt photoshoppal szerkesztett kép!” ???

 6. Igy látatlanban a képességei nem valami erdekesek (ujak) , kb azt tudja mint Cap, csak ruhában, karmokkal. Bizom a jo akció jelenetekben.

 7. Nevesincs.

  Jól? A hightech Wakanda miatt várom a filmet, és sztem mégse Heimdallnál lesz az utsó kó, el lett hanyagolva a Thor 3ban is.

 8. Lehet én vagyok lemaradva, de ennek a karakternek mi a szuper képessége? Mivel mindenkinek van valami, de itt nem látom azt a kiemelkedő extra powát!

 9. Na jól van, eddig sem érdekelt ez a film, de bazs0811 kommentje után most már 100%, hogy kihagyom. Másra sem tudnék gondolni a film közben, mint BP epic hero powerére. XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.