22 hozzászólás a “És a Batman Ninja-ról mi a véleményetek?” bejegyzéshez

 1. A poszter még tetszik…
  De amúgy már egy előzetesen szenvedek, nem tudom mennyire bírnám én ezt végig. Nagyon kevés anime tetszik eleve külsőre is, Neon Genesis Evangelion, Akira vagy a Ghost in the Shell film esetében nagyon is bejött pl a kinézet, de ez nekem elviselhetetlen itt. Olyan, mintha 3D animáció lenne, csak ilyen 2D-s filter lenne rajta, mint pár játék esetében.

 2. Gyanítom azért ninja, és nem szamuráj, mert Batman mindig is az árnyékban mozgó, kémkedő, osonó szuperhős volt, nem kirántott karddal az ellenfeleire rontó harcos. A ninja szó jelentése alapján inkább az illik rá, mint karakterre. A páncélját meg haggyukmár, voltbenne hatlövetű puska, meg óriásrobot is :D

 3. ehh, többnyire eddig is csak a grafika miatt volt érdemes amerikai rajzfilmeket nézni. most már ezért sem. cgi fos. bár az is igaz, hogy cgi anime-khoz képest ez még mindig jobb egy fokkal, de akkor is cgi fos. remélem megérem még azt az időt, amikor a számítógéppel rajzolt filmek utolérik a kézzel rajzoltakat minőségben.

  MSTipee: a páncéllal mi a gond? :D elmondod, hogy miért illik jobban Batman-ra a ninja jelző, erre a az egész előzetesben full szamurájt tol, páncéllal, lóval, karddal meg nappali harcokkal. szóval tényleg hülye amcsik, csak ez a gond vele :D

 4. Mekare: Ez nem 3D animáció ez konkrétan full CGI, mostanában ez a divat animéknél, mivel sokkal olcsóbba kerül így az elkészítésük mintha kézzel rajzolnák meg. Egyébként én se vagyok oda ezért a stílusért és a címet se értem miért kell kihangsúlyozni hogy ő egy ninja.

  Ennyi erővel akkor a Narutónak lehetne az a címe hogy Naruto Ninja. :D

  Amúgy csak nekem tűnt fel bal oldalon a kopasz Robin vigyorogva? Még mindig szakadok pedig már tegnap is láttam az előzetest meg a posztert. :D :D

 5. uramisten. az a robin tényleg…
  ez a killing joke után… annál is rezgett a léc az animáció miatt. kihagyom.
  de legyen már akkor, magyar változat is! Bűregérembör a szögedi pusztán csattogtatná a karikást…

 6. Én úgy hallom shinobit mond a narrátor, az viszont nindzsa. Egyébként sem hiszem, hogy Batman egy feudális úrtól kapott földet és az ő szolgálatába állt, mint egy szamuráj.

 7. Egyébként akik a “hülye amcsik, amcsi hülyék” típusú hozzászólással jönnek a cím miatt, azok ugye tudják, hogy egy japán stúdió csinálta a filmet? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.