Napi Jedi

Úgy tűnik a Last Jedi bemutatójáig már bekapcsolták a nagyüzemet. Ismét a jók nézhetőek meg, csak most tényleges karakterposztereken.

39 hozzászólás a “Napi Jedi” bejegyzéshez

 1. 1. A hetedik részből kiindulva ennek a résznek úgy lesz vége,hogy előveszi a kardját. Talán majd a következő részben. :)

 2. Az baszna be, ha úgy lenne vége. Tépném a mozivásznat. Ren lovagokat fognak aprítani, de hogy Luke részt vesz e benne az kérdés. Óriási blama lesz, ha azt kihagyják, mindenki arra vár.

 3. Hát a kép alapján nagyon úgy néz ki, hogy Luke disznóperzselővel fogja nyomni! :D

  Én azon kevesek közé tartozom, akik nem rajongtak túlzottan Yoda röhejes fénykardpárbajaiért épp ezért szeretném elkerülni, hogy a moziban találgatnom kelljen, hogy melyik snittben látom Mark Hamillt és melyikben a dublőrét/cgi másolatát. Tudom, hogy Luke az ász meg az utolsó Jedi, de könyörgöm, maradjunk meg az ésszerűség talaján, mert Luke szerintem sokkal menőbb lenne, ha villámokat szórna, vagy mittom’én csettintéssel robbantaná fel az ellent. Egy kis fénykardozás belefér (fogadni is mernék rá, hogy lesz!) de azért ne legyen már ez a fő skillje! Egy tapasztalt Jedi tarsolyába még rengeteg minden belefér, a kardozást meg hagyja meg a fiataloknak!

  Jók a poszterek, de amikor legutóbb láttam, mintha vegyesen lettek volna min2 bandából!

 4. Érdekes csavar, hogy a jók csupa piros posztereket kaptak. Mintha Rey lenne a kakukktojás a kék kardja miatt.

  A Sithek meg jöhetnének ilyen zöld vagy kék designban. :D

 5. Az se érdekel ha úgy van vége mint a Smaug pusztaságának csak Phasma és Luke harcoljon egy kicsit.Mondjuk előbbi az fog.

 6. Én már a 7nél szentül megvoltam győződve, hogy amikor Kylo hívja a hóból a kardot és elrepül mellette akkor az ott bizony Luke kezében fog landolni. Erre Rey…

 7. jók… pirosban… :( már meg van a jegy az aréna vipbe, de valahogy egyre kevésbé izgat a történet :( tényleg csak a kultusz meg a hype ültet be rá :(

 8. Az az érzésem, hogy enyhén túl van tolva a csapból is ez folyik. Ugyan ez volt tavaly is meg azelött. Szerintem kellene neki egy külön link, hogy aki akarja nézni az nézheti…. Nem vita, csak…

 9. Szerintem Luke-nak belefér egy megfontoltabb harci stílus kardpárbajban…..mint ahogy Alec Guinness tolta az idős Kenobi szerepében. Olyan szamuráj stílusban…..kevés erőteljes kardcsapással nem pedig ugri-bugri szaltózásos cukaharás majomkodásos.

 10. Ez fura. Azt be lehet írni, hogy Daisynek szőrös a mellkasa, de más szereplőt cinkelni nem. :o

 11. Luke kezében egy szimpla fénykard van elasztikus toldalékkal a nehezen elérhető helyekhez. Így kanyarban is tud vívni.

 12. sum-blink: milyen meglepő, hogy az elkúrt photoshoppal való poénkodás más elbírálás alá esik, mint a rasszista trollkodás (cinkelés) amit Finn kapcsán művelnek páran. Hm hm, ez vajon mitől lehet.

 13. Engem nem zavar, hogy fekete. A 2. trilógiából Windu a kedvencem. Tök jó képregények is készültek róla btw.

 14. Szerintem az előző részben Finn és Kylo Ren sikerültek a legjobb karaktereknek, mert nekik igazából nincs korábbi “verziójuk” a SW világában. Rey és Poe sablonos kötelező SW karakterek, Luke és Han 2.0-ák, semmi érdekes nincs bennük. Ez persze nem baj,de jellemző, hogy Finn-en és Kylo-n fanyalognak a legtöbben.
  AzEz a gobd ezzel a franchise-zal. Ha újítanak, az a baj, ha nem ,akkor meg az, hogy “rimékelnek”, és a biztonságra mennek.

 15. Szerintem Finn és Poe csak brománc, nem lesz szerelmi szál…adjaazistenkönyörgöm! :)

  Amire kíváncsi vagyok, hogy Phasma, hogy szökött meg a szemétzúzóból. :)
  Kylo-t is hamar kimenekítették. Mellesleg a sisakja a hídon maradt, szóval több is van, akkor…

 16. Amúgy genyó vagyok, human, igazad volt – minden irónia nélkül. Ha Will Smith-t, vagy Murphy-t rakod ki nem idegesítene a fej, nem rasszizmus… ez a csávó simán unszimpatikus, biztos én is vagyok az sokaknak, tudod, mikor nem tudod megindokolni, csak nagyon zavar a feje. :D

 17. @A Próféta
  Megmondom őszintén még a színészi tehetsége sem szempont – egyszerűen irritál……mint egy ferdén rakott csempe – olyan mint a többi,de annyiban különbözik,hogy szúrja a szemed :D legszívesebben kalapáccsal esnél neki hogy jobban mutasson ;) sajnos a karaktere és így ő is végig tolja a szériát……nem nyesik ketté :(

 18. @Yo-Ker

  Kitudja, talán meglépnek végre valami tököset. Én se siratnám. Meg király lenne mondjuk egy unhappy ending :D

 19. Nem lépik meg, az idős színész (eke)t kell kaszálni, a négy új arc viszi tovább brandet. Az új trilógia is szerintem rólunk fog sz9pni mivel Rey sejtésem szerint nem Skywalker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.