A nulla Star Wars hírek

Beszarok hány helyen futottam bele abba szinte breaking newsként, hogy mik lesznek az első elhangzó szavak a Last Jedi-ban: “we’re” AZTAKURVA micsoda felfedés.

Ennél már csak az IGN fantasztikus RIAN JOHNSON’S PLANS FOR A NEW STAR WARS TRILOGY cikke viccesebb, amiben konkrétan nulla tervét tudhatjuk meg egy 2500 karakteres cikkben.

Right now there’s all the freedom in the world. That’s the whole thing that’s exciting to me is let’s go some new places, let’s meet some new folks, let’s see what else is out there. Let’s have one story told over three films in this galaxy with no limitations. It’s pretty exciting.

Ezt mind tudtuk már, hiszen még ha van is már ötlete a sok év múlva induló új trilógiáról, azt tuti nem mostanában fogja felfedni. Úristen. Néha túlcsordul a clickbait.

19 hozzászólás a “A nulla Star Wars hírek” bejegyzéshez

  1. Amellett, hogy én ezt is szívesen olvasom, nem volt a hírekbe font vélemény kicsit álszent? :)

  2. Te meg most irtàl egy nulla posztot ezekröl a nulla cikkekröl, na EZ mennyire meta màr………….
    Jo legalàbb nem 1000 karakterben. Amugy meg én vagyok a hülye, hogy kattintottam.

    De a témàhoz: ez az elsö szavas dolog mostanàban menö, Abramsböl is kihuztàk anno, hogy a TFA elsö szava “This” lesz. Van, akinek ez is benedvesiti a pelust, làssuk be, Star wars témàban bàrmilyen nulla infoval lehet klikket generàlni.

  3. JackPackage: valahol igazad van, viszont nulla clickbaitet tettem a címbe és nem másoltam be a film tartalmát, hogy nőjön a karakterszám

  4. cherockee: ahol tulajdonképpen nevetnek azon, hogy maga az index is milyen clickbaiteket gyárt? értem.

  5. Szerintem a kép a korábbi poszthoz érkezett hozzászólásokhoz kapcsólódik. Páran ugyanis megjegyezték az új poszter láttán, hogy a női főszereplőnek szőrős a mellkasa?! Tegyük hozzá tök jogosan, eléggé elcseszettre sikeredett a poszter.

  6. Teljesen igazad van human az IGN cikkekkel kapcsolatban, iszonyat sok clickbait címmel ellátott írás van, ami kb semmiről nem szól, semmi új infót nem közöl, sokszor felbasztak agyilag, hogy feleslegesen kattintottam. Mostanra viszont már egész jól kiismertem őket, így csak görgetem lefele az oldalt és nem kattintok, mert lehet tudni, hogy kamu írás a semmiről. :D

  7. @human:

    nem azt mondtam, hogy az index nem clickbait-et gyárt (ha még csak azt csinálná), azt mondtam, hogy itt, ezen az egy linken bemutatja hogy mennyire szánalmas is ez. ne legyen már egy link megosztása kiállás az egész oldal ideológiai háttere mellett kérlek :). és főleg nem azt mondtam, hogy te ezt csinálod.

  8. Az megvan, hogyha a piros színű fotót tömöríted ilyen szmötyis lesz? Nyilván a Disney-nél fingjunk nincs a Photoshohoz.

  9. @sum-blink:

    Ez olyan, mint valamelyik mozgókép tömörítő eljárásnál, hogy az élénk, nagy kontrasztú kék és a piros (főleg talán a neoncsöveknél) meglepően pixeles lesz? Több filmben is belefutottam ilyenbe, éles kép, erre egy neoncső körül hatalmas pixelek. Tolvajtempó ugrik csak be, de volt valahol piros lézer is így.

  10. cherockee: sejtettem mire gondolsz, csak szerintem ennek az elfogadása sem az igazi. Avagy hiába viccelődnek rajta, továbbrra sem igyekszenek más címeket adni.

  11. @human:

    persze, ők is csak kaptak az alkalmon, hogy saját maguk lehülyézése is egy tartalom, és látod, ez meg nekem tetszett, aki rühellem az egész főoldalukon ezt a clickbait-elést. szerintem a sajtó nagyrésze már annyira levitte a minőséget, és annyira levitte az árakat (ingyen újság), hogy nem nagyon tud mást tenni, mint reklámból élni, amit viszont a clickbait-el lehet kiszolgálni. ezért mondtam, hogy előfizetéses modellű újságok (nem sokat tudok), vagy print média, amilyen témában még van. meg persze azok az oldalak, ahol nem erre mennek, lásd filmbuzi.hu, csak remélni tudom, hogy neked ez hoz is legalább fenntartási költségekre elegendőt.

  12. Ez egy ilyen standard dolog lett IGNen, hogy blockbuster-ek előtt pár héttel elkezdenek napi 2-3 hírt írni az adott filmről, vagy franchise-ról. Aminek persze a 95 százaléka a nagy büdös semmi, most legutóbb Sw előtt a Justice Leaguenél nyomták az “egyik jelenetben más színű volt Gal Gadot bugyija” meg “Ben Affleck azt mondta az eredetiben az ég pirosabb volt” jellegű híreket. Gondolom ez ilyen fizetett hirdetés, csak hírnek álcázva, mert a végén mindig ott van a “bemutató X.Y napon” szöveg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.