30 hozzászólás a “Csütörtökön jön a Jurassic World 2 rendes előzetese” bejegyzéshez

 1. Fuuuu ez nagyon jo volt ha ennyibol all a tortenet akkor is megnezem az elozo is nagyon jo volt a szamomra!

 2. Akkor ebben a filmben is lesz egy menekülős jelenet azon a bizonyos mezőn, ahol anno Grant meg a két gyerek futott a gallimilus-ok elől. Nagy baj már nem lehet.
  Ha a Nublar-sziget megsemmisül, akkor harmadik rész nem lesz?
  Elvileg Sorna-t kukázták ugyebár :)

 3. 4. Miért is?!

  5.

  Szerinted csak az az egy mező van a szigeten? De ha ott is játszódik ez a jelenet, nincs vele baj. Lesz egy kis nosztalgia faktor. Tuti lesz harmadik rész is, mert esélytelen, hoz ez bukta legyen. A Sorna sziget pedig nem lett kukázva, zajlik az élet ott is.

  Az egyik legjobban várt filmem jövőre.

 4. Nem tudom, ha éppen az orrom előtt törne ki egy vulkán, és pár méterre már az erdő is lángolna, nekem nem kellene ordibálni, hogy rohanjak :)

  Emlékszem, mikor először megláttam a regényt egy könyvárusnál, 1990-ben. Azonnal megvettem, elolvastam, majd újra, le sem tudtam tenni. Zseniális a mai napig, és alig vártam, hogy Spielberg elkészítse a már akkor beharangozott filmet. Az is egy igazi mestermű, bár nyilván nem hibátlan, de élvezetes mozi. Na, ezekből mára már abszolút semmi nem maradt, értéktelen futószalag fos, ami a címmel adnak el.

 5. Az jutott eszembe a nézése közben, hogy már mennyi filmre rá lehetne húzni azt a South Park részt, mikor Indyt erőszakolják Lucasék.

 6. “Lesz egy kis nosztalgia faktor.”

  Ja, végül is az előző részt is csak a nosztalgia mentette meg.

 7. Nem értem a fanyalgókat. A JW százszor jobb volt mint a TLW vagy a JPIII így a franchise jelenleg végre felszálló ágban van, ellentétben az eddigiekkel. JPIII mekkora fos volt?

 8. A JW kurva nagy csalódás volt számomra. Irritáló, erőltetett dedófilm lett. Semmit nem hozott az elvárásaimból, rohadt gagyi volt. Ennél csak jobb lehet.

 9. Nem tudom hogy akarom-e…Az első részben szándékosan arcomba tolt Samsung és Mercedes reklám kurvára irritáló volt.

 10. 12.

  Szerintem nem. A film alapötlete és megvalósítása már önmagában jó volt, ami hozzájött nosztalgia faktor az csak további magasságokba emelte és növelte az élvezetei értékét.
  Én egyszerűen nem tudom megunni azt a filmet, bár lehet elfogult vagyok, mert imádom a dínókat.
  Egyébkét a JP3-at is szeretem, egyedül a rövidségével volt bajom, kellett volna még 20-30 perc belőle.

 11. Nekem se jött be aJW, tényleg olyan Transformers kaliber. Ez a film Peter Jackson-ös King Kongra hajaz nekem.

 12. Nincsenek nagy költségvetésű dínós filmek pedig igény van rá.Ez is megy majd amíg a nézők rá nem unnak.Nekem nagy élmény volt a JW szóval jöhet még pár rész.

 13. Azért arra kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen gondolatokat akartak ezzel a teaserrel a nézők fejében megfogalmazni.

  Lesz veszélyes helyzet!
  Vulkán!
  Futás!
  Dinoszauruszok!

  Rettentő “ötletes”…

 14. Vannak filmek amiket megéri folytatni.. Vannak amikben van elég potenciál folytatásokra.. Vannak amiket megéri rebootolni…
  A Jurassic World nem az a film.

 15. Nagy ötlet volt olyan helyre építeni a parkot, ahol egy aktív vulkán van…
  A befektetőket ez nem zavarta?
  Ha sorrendbe kell rakni a részeket, a JW az alja, igen még a 3-nál is gyengêbb szerintem.
  Remélem a rendező váltás hoz némi javulást.

 16. Hogy ezeknek a “filmbuziknak” semmi sem jo!Igen egy ilyen film legyen latvanyos, menekulos, nincs kedvem tovabb sorolgatni! En jol fogom erezni magam a film nezese kozben az 100. Mindegyik Jurssic film bejott persze a legelso a favorit, de imadom a tubbit is! Had jojjon meg 100 resz nem banom addig mig az Asylum nem veszi at a jogokat. :D

 17. Fiti: Ha jól emlékszem a regényben (a második részben, a Lost World-ben) említik, hogy geotermikus energiát használtak a Sorna szigeten lévő gyárak működtetéséhez, többek között ezért is választotta Hammond ezt a vulkanikus szigetcsoportot (Las Cinco Muertes).

 18. Scorpion82: Igaz, bár közel van hozzájuk, szóval szerintem bőven belefér, hogy az is egy vulkanikus sziget.

  *És igen, idézet a könyvből:

  “– Már csak egypár perc – mondta Hammond –, és meglátjuk Isla Nublart.
  Elmagyarázta, hogy Isla Nublar voltaképpen nem is igazi sziget, inkább tengeri hegy, vulkanikus sziklatömb, amely kiemelkedik az óceánból.
  – A vulkáni eredet nyomai az egész szigeten megtalálhatók – mondta. – Több helyen gőzjáratok is vannak, és forró a talaj az ember lába alatt. Ez és az uralkodó áramlatok az oka annak, hogy Isla Nublar ködös területen fekszik. Amint odaérünk, majd meglátják, hogy… de már itt is vagyunk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.