Fél órával előbb kezd az Oscar gála március 4-én

Komolyan mondom, amikor azt olvastam, hogy előbb kezd az Oscar, már megörültem, hogy nem hajnali 6-kor lesz vége. Aztán továbbkattintottam, és kiderült, hogy csak fél óra a változás. Hát köszönjük.

Amúgy kapott előzetest is a show, ami nagyon lendületesre van vágva, csak fura a sok blockbuster mutogatása, hiszen a komoly kategóriák közelébe úgysem fognak elérni. Jó, gondolom az a koncepció “we do it better”, hogy a show izgalmasabb, mint a Transformers… ja ebben igazuk van, de a Wonder Womant is mutogatják, annál pedig tuti altatósabb lesz.

Mellesleg Kimmel visszatér házigazdaként. A videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 12. 04. 18:20
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Fél órával előbb kezd az Oscar gála március 4-én” bejegyzéshez

  1. Hiába reménykedsz, most elmondom, hogy az egész az antirasszizmusról, a transzexuálisokról meg a zaklatásról fog szólni. Majd elsírják magukat a színpadon, a sok ripacs meg megint Nicole Kidman szinten fog tapsikolni. Jön majd egy tonna mézes mázas duma, női jogok, egyenjogúság, erőltetett közhelyek, mint pl a “me too, equality, freedom, woman rights”, stb.
    Rizsa, rizsa, rizsa. Tiszta cringe fesztivál lesz, pénzért sem nézném meg. Nagy kár, hogy a filmvilág művészete idáig alacsonyodott. Szánalmas, felületes, nyalizós sznob erőlkösés lesz az egész.
    Megint ellőnek pár trágya, régi szóviccet, amit még hallgatni is kellemetlen, aztán mesterfokon megy a smúzolás meg a magamutogatás.
    Na nem fecsérlek erre több időt, akit érdekel és mazochista hajlamai is vannak, az szépen végignézi. Köszöntem.

  2. Az a fél óra semmi, valóban több kéne, mert öregszem..és már nem azért mazochizmus végignéznem, ami a showban van, hanem mert már nem bírom a kialvatlanságot.
    Nem a zaklatásos témával lenne gond, csak szerintem Kimmel nem elég vicces ehhez, de remélem meglep.

  3. Majd megnézem a végeredményt azt jó napot. Wonder Woman pályázhat a legjobb filmért ha már nagyon nyomatják a női egyenjogúságot. :D

  4. Valószínű, hogy én is megnézem majd a végeredményt, elolvasom a kommentszekciót, és ennyi. Üres rongyrázás, mint átlagban a filmek amik mostanában nyernek… Nem?
    Én úgy gondolom…
    Komolyan jobban várom a Cannes-i fesztivált.(tudooom nem ugyanaz) Nyilván nem a 6 órás műveszfilmeket, de vannak most érdekes projektek benne.

  5. “az egész az antirasszizmusról, a transzexuálisokról meg a zaklatásról fog szólni”

    Es nagyon helyesen. Akinek nem tetszik, nezzen irani meg orosz galakat.

  6. BigMan: Mindennek meg van a helye és a zaklatásokról szóló dumálgatás nem egy Oscar gálára való. Így is tele van ezekkel a net és elég sok sorozat film kezeli a témát mostanában, nyilván direkt.

    Egy díjátadó azokról kell szóljon akik kiérdemelték a munkájukkal a díjakat és nem azokról akik nőket vagy férfiakat erőszakoltak meg vagy csak próbáltak.

  7. Az Uratok : sosem fogom megerteni ezt a mentalitast. Utalod Hollywoodot de nezed a filmeket amik onnan jonnek (kulonben minek veszteged az idod az ilyen oldalak olvasasaval)
    Utalod amit az Oscar kepvisel, de latszolag annyira azert cask tisztaban vagy vele mi tortenik, hogy valoszinuleg lattal mar egy/ket adast

    Mi ertelme volt elpazarolni egy ertekes percet az eletedbol, amit tolthettel volna a Muveszeti Filmfesztival dijeselyes ukran/talib/nemet/francia alkotasanak kielemezesevel, de nem…
    Nem bizony mert Te inkabb tobol lefikaztal mindent ami az ocean masik oldalan van, csak hogy mindenkivel erzekeltesd:
    A te muveszi igenyeidnek semmi sem felel meg amit az a nyugat-amerikai partszakasz ki mereszel termelni magabol.

    Kapcsold be a spektrumot es zarkozz el a kulvilagtol.
    Csak egy jo tanacs

  8. Én szeretem az Oscar gálát. Több mint 2 évtizedre visszamenőleg nézem minden évben, igazi filmes ünnepnek tartom. Tavaly ugyan némi csorbát szenvedett, de biztos vagyok benne, hogy idén nagyon vigyáznak majd, hogy hasonló hiba ne történhessen meg. Sok jó film van/volt az idei évben és a nagy részét, ami az Oscarnál számba jöhet még nem is láttam, szóval a gáláig még bőven lehet jó filmeket nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.