7 hozzászólás a “Itt a new Mutants posztere” bejegyzéshez

  1. Kicsit Rémálom az Elm utcában-os :D Mint amikor Freddy kihajolt a falból az 1.-ben, vagy a jajgató lelkek a bőrén a 3.-ban

  2. Most ennyire az IT sikerét akarják meglovagolni?

    Ennek a bukása után nem is lesz baj, ha visszakerül a Marvelhez az egész.

  3. Hát, ez konkrétan egy az egyben szinte az Evil Within 2 posztere. :D

    Egyébként tegyük fel, jó lesz, utána mi lesz? Most, hogy a Disney ELVILEG 60 milliárd dollárért megvette a FOX-ot? Oké elvileg még nincs végleges hír róla de jövőhéten jön elvileg a nagy bejelentés, hogy FOX nem létezik többé. Legalábbis ebben a formában ahogy most.

  4. Nem sok minden van a poszteren, de gyakorlatilag egyik rajta lévő elem se passzol össze a többivel :D Trailer is kb ilyen volt. Elfogult vagyok az X-men szériával kapcsolatban, plusz örülök, hogy végre egy más zsánerben is kipróbálják a mutánsokat, de egyelőre generikus lowbudget horror szaga van az egésznek.

  5. Ez az első mutáns film, ami nem izgat egy kicsit sem, viszont a Dark Phoenix igen. Lehet az lesz az utolsó, amire megyek ehhe

  6. Ez a Disney megvette a Foxot már tuti, nem? Mert ezt a filmet, meg a Deadpool 2-t és a Dark Pheonixet is a Forum Hungary fogja forgalmazni itthon, ami ugye a Disney hazai forgalmazoja, míg a korábbi X-Meneket az Intercom nyomta, ami a Foxé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.