Kirúgták Bryan Singert

Nem tudom miért érdekel ennyire a Queen film sorsa, de ez most mindegy. A lényeg, hogy a tegnapi pletykák az új rendezőről igaznak bizonyultak, mivel kirúgták a Bohemian Rhapsody eddigi készítőjét.

A THR cikkéből kiderül, hogy Singer már a forgatás korrábbi időszakában is el-el tűnögetet, ami a főszereplő Rami Maleknek sem tetszett túlzottan. Egy másik színész konkrétan ki is lépett a filmből, de nyilván a mostani döntéssel visszacsábította a stúdió.

Külön vicces, hogy a rendező azt állítja a PTSD-e van a forgatási problémák miatt.

16 hozzászólás a “Kirúgták Bryan Singert” bejegyzéshez

 1. Külön vicces, hogy a rendező azt állítja a PTSD-e van a forgatási problémák miatt.

  Anyádat :D Remélem ez a kretén többet nem kap széket.

 2. Még a végén kiderül hogy ő is az áldozat.De mielőtt még kirobbant volna ez a botrány singerröl már jóval ez előtt lehett tudni.Csoda hogy eddig húzta

 3. egy mákja van: a Usual Suspects egy fasza forgatókönyv volt. valljuk be, rendezőnek iparos.

  mondjuk én pluszban mérges vagyok rá, mert a Claremont-féle X-Menen nőttem fel és a filmek ahhoz képest finoman szólva is fostosak. 18 éve ugyanazokon a dolgokon pörögnek, mintha kizárólag erről szólt volna a comic: goosz katonai kísérletek Rozsomákkal + koncentrációs tábor rémségei + “-oh eric, you are not evil, my friend” “-oh, charles, hug me buddy…” (a 10 filmből a Deadpool és a Logan az, ami mehet a polcra)

 4. nálam korrekt 6 pontosak. nyilván akkoriban még csak tapogatóztak, merre van a helyes út, de pont emiatt nem éreztem, hogy fejbe kólintana. olyan puha volt mindkettő (jó, a Sony se mert Gwen Stacy-vel indítani, amikor meg már bevállalták, akkor… hagyjuk). meg hát furán veszi ki magát, hogy Singer saját elmondása szerint mennyire együtt érez a mutánsokkal, mert ő is elnyomott kisebbség, mégis típusfigurákként (vagy rosszabb esetben képesség-bemutatóként) tekint rájuk, nem személyiségekként. de mondom, engem annyira megformáltak huszonpár éve azok a sztorik, hogy erre kifejezetten háklis vagyok. Vadóc és a fejében élő Carol Danvers, Ororo és Forge szerelmi szála, Logan esküvője, a Martalócok vs. a Morlockok és még sorolhatnám… heck, a Kitty Pryde és Rozsomák a világ egyik legszebb története, amiből aprópénzből csinálhatnának egy négyszereplős odabaszós filmet, akkor miért nem?

 5. Ácsi. Nem az x-men projektből távolították el, csupán a Queen filmből. A következő x-men filmnél már úgy is csak produceri feladatokat lát el. De a Dark Phonixet azért még féltem. Első filmes rendező viszi, aki eddig csak író volt, de ott is elég vegyes felvágott. Hol nagy siker volt, hol hatalmas bukta.

 6. Hála az égnek. Ez a pedofil már épp elég filmet baszott el, az xment is jó mélyre elásta. Még poszttraumatikus stressz, meg az anyád retkes picsáját te senkiházi.

 7. egy másik cikk szerint:

  Singer responded to his firing by saying the studio would not allow him the time to deal with the illness of a parent.

  Na akkor most melyik az igaz? Mert ez utóbbi indok talán azért elfogadható

 8. Szerintem mindenhonnan el kéne távolítani (és az eddigi filmjei sem mentik fel), mert egy beteg pedofil. Pár éve volt egy sokkal nagyobb balhéja, mint W-nek, csak senkit nem érdekelt. Meg nem akar vele senki sem foglalkozni.
  Igazi beteg barom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.