Páran így készülnek majd az Infinity Warra

Ugye jön az MCU “minden szál ide vezetett” filmje Thanos-szal, amire páran úgy fognak készülni, hogy heti egy MCU filmet megnéznek addig. Namost aki velük akar tartani, az 2 hét múlva neki kell álljon az Iron Mannek, és akkor pont kész lesz az április 26-ai bemutatóra. Aki nem képregényfilm megszállott, az szerintem inkább inkább új filmeket nézzen ennyi óra kidobása helyett.

human
írta
2017. 12. 05. 09:09
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Páran így készülnek majd az Infinity Warra” bejegyzéshez

 1. todie +1

  Én minden Marvel filmet láttam, jól szórakoztam mindegyiken szinte (kivéve a Thor 1-2, az borzalom), de még egyszer végig nézi, el nem tudnám képzelni…talán csak a Bosszúállók 1-est tudnám. :)

 2. Mindegyik megvan BluRay-en, illetve amelyik nem jelent meg úgy, az DVD-n, szóval részemről mehet. :D

 3. Nem tudom komolyan venni a marvelt, lehet azért tetszik a guardians annyira, mert ott magukat sem veszik túl komolyan.

 4. kb. csak a vasember és a guardians első részét, illetve a winter soldier-t és a doctor strange-t érdemes szerintem, a többi elég necces, de akkor ezzel is ki lehet lőni egy hónapot.
  miért nem a hihetetlen hulk-kal kezded? elméletileg az is része az MCU-nak és úgy hallottam, hogy ruffalo tesz is visszautalásokat az abomination harcra a bosszúállókban.

 5. Mi ez a sok gyűlölet? Én bármikor simán újranézem bármelyik MCU filmet. Abszolút jöhet egy Amerika Kapitány, Thor vagy Avengers. Szerintem még mindig élvezhetőek.

 6. Viasat asszem hétvégén nyomta le az első Vasembert. Gondolom ők is meglovagolják a hypeot. :D

 7. Van 3-4 jó MCU film(ezek ilyen épp hogy jó limonádé filmek), kb. ugyanennyi borzalmas, a maradék meg tök középszerű. Szóval az újrázás kizárva részemről is, pedig lehet nem ártana feleleveníteni egy-két dolgot, de nem hiszem, hogy rábírnám magam venni. IF érdekel persze, de csodát nem várok tőle, nagy összegben lemerem fogadni, hogy megy a közepesek közé.

 8. Az a baj, hogy itt mindenki TDK szintű dolgokat vár el. El kéne fogadni, hogy az MCU egy light hearted, fun comic book franchise és mint ilyen tökéletesen hozza és tartja a saját maga által támasztott szintet. Egységes, koherens filmes univerzum. X-Men és DCU filmeket szanaszét veri az MCU. Borzalmas? Ha ezek között van borzalmas film akkor ti még nem láttatok igazán rossz comic book moviet.

 9. Pedig az X-men szerintem egész jó, én azt eléggé szeretem :)…bármikor megnézem :)

  Én nem savazom az MCU-t, írtam is, hogy jól szórakoztam a filmjeiken, csak annyit írtam, hogy nem nézném újra (a Thor 1-2 viszont igenis borzalmas, bocsi :D)

  De amit felépített az MCU, azelőtt le a kalappal. Tényleg filmtörténeti dolgot hajottak végre.

 10. “új filmeket nézzen ennyi óra kidobása helyett”

  Nem gondolnám, hogy felesleges idő pazarlás újrázni őket, főleg hogy ezek a filmek köröket vernek sok új filmre, szórakoztatás, élmény és történet szempontjából. Én bizonyos időközönként újrázom őket. Legutóbb az Őrzők 1-2 volt meg, előtte a Thor 1-2 (mielőtt a moziba mentem a 3-ra), aztán a kapitány 1-2 is megvolt, de még ezek előtt a 3 (kedvencem), a Vasember filmek még korábban. Nem lehet megunni őket. És az összes megvan bd-n amit kiadtak itthon. Ja és jut eszembe a Strange-t is újráztam a közelmúltban.

 11. Szerintem borzalmas MCU film nem volt, mondjuk a Hulk közelített felé, meg a Thor 1-2 is, de még azok sem egy Daredevil vagy Macskanő szintű hányadék. Amúgy igaza van human-nak tök felesleges újranézni az első Amerika Kapitányt ahhoz, hogy teljes legyen az élvezete majd a végtelen háborúnak, valószínűleg elég a phase 3 addigi filmjeit bepótolnia aki nagyon bele akarja élni magát.

 12. Az is szól az újrázás mellett nálam, hogy közel sem vagyok biztos, hogy mindet láttam :D

 13. En biztos vagyok abban, hogy ha minden eddigi MCU-s filmet megnéznék megint, még ha csak heti egyet is, akkora csömöröm lenne a végére, hogy az Infinity War lesüllyedne a “majd egy év múlva, mikor leadja a HBO”-szintre. Úgyhogy csak óvatosan

 14. @Az Uratok
  sok gyűlölet? ha 17 filmből 4 olyan is összejön, amit bármikor újra lehet nézni, az nagyon jónak számít. ahhoz képest meg pláne, hogy évente hány film kijön és abból jó esetben egy jó akad, nem hogy olyan amit még újra is nézne az ember.

 15. Én is tutira ujra nézem mindet idő rendben :) bár ettől függetlenül is megnézek évente 2-3 filmet belőlük :)

 16. @14. Mate815: Ha TDK szintűek lennének az MCU filmek, akkor egyiket sem nézném újra, de mivel nem olyan szintű, ezért pár évente újra tudom nézni szinte bármelyiket.
  A TDK számomra nem is képregényfilm, hanem inkább egy jól összerakott akció-thriller, ami egyszer nézhető, és jól szórakoztat, de másodszor már nem tud lekötni.

  Nagyon jó az MCU és a TDK is, sőt nekem még az újabb DC filmek is bejönnek, de a TDK annyira más, mint a többi, “valódi” képregényfilm, hogy nekem szembe se jutna összehasonlítani azokkal.

 17. Az Uratok: sok a gyűlölet? nézz egy DC poszt alá, na ott sok a gyűlölet :D most felesleges, hogy valaki szerint jogosan-e vagy sem, nem Dc vs Marvel szájkaratét uszítanék. Én is szeretem a Marvel filmeket, de Vasember 1-től én se tudnám újra nézni ezeket, de akadna amit újra néznék, ha lenne rá időm pl Avengers filmek, guardians és doctor strange. Ahogy human is írta, én inkább olyan filmeket/sorozatokat néznék, amit még nem láttam pl The Punisher.

 18. Vzsryl: Azért azt írtam mert függetlenül a személyes véleményektől a general consensus az, hogy a TDK a legfelnőttebb szuperhősös mozi, a leginkább elismert. Említhettem volna akár a Logant vagy a Watchment is mint komolyabb hangvételű műveket.
  Az összehasonlítással arra akartam kilyukadni, hogy a Marvel egy könnyedebb, családbarátabb univerzumot épített. Ez néha lehet, hogy kiszámítható, vagy tűnhet sablonosnak de mindig hoz egy legalább tisztességes iparos szintet pl:Thor1-2. Általában azért szórakoztató, jól összerakott filmeket tettek le az asztalra, a közönség is megbízik már bennük, szerintem joggal. Eddig még nem csináltak annyira rossz filmeket mint amiket találhatunk a Foxnál, a Sonynál vagy a Warnernél.

 19. A tdk egy akciómentes unalmas film. Mindent megmagyaráz, hogy mozi óta eszemben se volt újranézni a 3. kritikán aluli részről ne is beszéljünk.

 20. ez a sorrend ha valaki szeretné nézni:

  Iron Man
  The Incredible Hulk
  Iron Man 2
  Thor
  Captain America: The First Avenger
  The Avengers

  Iron Man 3
  Thor: Dark World
  Captain America: Winter Soldier
  Guardians of the Galaxy
  The Avengers: Age of Ultron
  Ant-Man

  Captain America: Civil War
  Doctor Strange
  Guardians of the Galaxy Vol. 2
  Spiderman: Homecoming
  Thor: Ragnarok
  Black Panther

 21. Naná!:-) Mind ,mind,meg van (egy része importból) blurayen..ja és a Marvel fizetett reklám ügynöke vagyok..:-) :-)

 22. Moziban csomó marvel tetszett, de eszembe se jutna otthon újrázni egyiket sem. A dc filmeket sem , teszem hozzá a polkorrektség okán. Kivétel a bvs ultimate edition, az mondjuk nálam ütött is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.