Star Trek film Quentin Tarantinotól? Nem hinném.

Tarantino-nak elvileg volt egy ötlete valami Star Trek filmre, amit szóbahozott JJ Abramsnak. Ennek kapcsán most egy írószobát állítanak össze, akik majd forgatókönyvvé dolgoznák ezt. Amiből utána Tarantino meg is rendezné a film hahaha.

Most komolyan, rendben, pletyka meg “belsős források”, de miközben Tarantino épp a Manson idejében játszódó filmjét készíti elő még tuti olyasmin gondolkozik, hogy a karrierje pont a nyugdíj előtt ennyivel tart ott, hogy blockbustert rendezzen valaki másnak a forgatókönyvéből. Ja még kéne ide a jó filmjeiről pár karakter, meg hasonlók, hogy meglegyen az 1500 betű.

Azt hittem valamiért amúgy ezt a hanganyagot kapták fel a siteok. De nem.

human
írta
2017. 12. 05. 03:20
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Star Trek film Quentin Tarantinotól? Nem hinném.” bejegyzéshez

 1. Hahh, jólvan :D Trekkieként és Tarantino fanként… ez egy elég beteg elvetemült ötlet lenne. Egyiknek sem tenne jót.

 2. Valami tükör univerzumos kicsit sem blockbuster gonoszságot rendehetne… Vér és erőszak mindenütt :)

 3. Miért ne? Lehet, hogy Tarantino esetében a visszavonulás csak a saját szerzői, ebben a vonatkozásban nagyobb felelősséggel járó szerelem projektekre vonatkozik, a mozitól úgyse tudna távol maradni. Ezt meg csuklóból kirázza, némi kompromisszummal, de azért teljes önfeladás nélkül. A franchise vérfrissítést, a stúdió nézőmágnest kapna, mindenki jól járt.
  A nagyok vénségükre kevés kivétellel kritikai céltáblává válnak (Spielberg, R. Scott, Lucas, stb), lehet, hogy ez a recept.

 4. Elég beteg de miért ne? Úgy tudom elég nagy ST rajongó. Nem véletlen volt a Kill Billes idézet és a Star Trek főgonoszhoz hasonlítás-os szöveg is ;)

 5. csuszu1 +1.

  Szerintem is fog ő még filmeket rendezni. (kár, hogy az eddigi tempo gyök2 volt. :) ) …de talán majd 2019-től.

 6. QuiddY: azt nyilatkozta, hogy nem Manson film lesz, hanem az csak a háttere a történetnek, és a Sonynak készíti. Ha már kioktatsz legalább egy google-t nyomj előtte.

 7. Vitto LOL

  Én nézném, úgy is mindegyikre elmegyek a moziba, hátha az ő neve miatt, nagyobb szabadsággal nem valami többet sikerülne bele rakni az újakba végre, és lehetne utána jobban beszélgetni is esetleges felvetett morális kérdésekről a moziból kifelé jövet.

 8. Junkie-n csak pislogtam ettől a hírtől… Én imádom a Star Treket és Tarantinot is és nem kizárt, hogy össze tudna hozni valamit, de valahogy az ő stílusa annyira távol áll a Star Trek “jó” világától… Persze ez nem zárja ki, csak baromi szokatlan belegondolni is. Ugyanakkor tuti kíváncsi lennék rá…

 9. human: jj, a mai sorozatjunkie hirekben is szerepelt. :) Am csinalt o Veszhelyzet epizodot is, sztem menne a ST is boven :D

 10. human: jah mai hírekben volt benne reggel. Egyébként jut eszembe, hogy Tarantino és JJ már dolgoztak együtt mégpedig az Aliasban. Tarantino karaktere elég jó volt a sorozatban, csak keveset szerepet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.