You Were Never Really Here-előzetes

Amerikában az Amazon fogja forgalmazni Joaquin Phoenix új filmjét, és április 6-ától még pár moziba is kiküldik. Nem is ez a lényeg, hanem ennek kapcsán végre rendes trailert is kapott a You Were Never Really Here. A főszereplő eltűnt lányok után nyomoz, és a módszereiben nem riad meg az erőszak alkalmazásától sem, Egy ilyen ügyben túl mélyre ereszkedik le… Hogy ez mit is jelent, abba most jobban bele lehet nézni.

A rendező amúgy Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin, Morvern Callar) és a filmet már vetítették Cannes-ban, ahol némi elismerést is besöpört. Minden jel arra mutat, hogy ütni fog.

18 hozzászólás a “You Were Never Really Here-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ezt várom idénről a legjobban kb a Shape of Water és a Phantom Thread mellett. Phoenix igazán aranyszobrot érdemel már.

  2. Amúgy a trailerek elején ez a kis mini ízelítő csak engem zavar?
    Egy ideje nagy divat lett, hogy már a 2 perces trailert is teaserelik.
    Mintha már annyira se lenne ideje az embernek, hogy megnézzen 2-2,5percet és ezért gyorsan az elején megmutatják h érdemes megnézned az előzetest…

  3. UEVCS: leírtuk százszor szerintem, hogy ez azért van mert ezt használják más youtube videók elé reklámnak is, ahol ugye 5mp után lehet átugrani a hirdetést, szóval izgalmas legyen. engem is zavar amúgy.

  4. Trailer alapján is meggyőző lenne legalább egyszeri megnézésre, mármint, ha végül rossz is lenne a sztori (bár nem hiszem), egyszerűen vannak benne olyan képsorok, ami miatt akkor is megérné nekem.
    Phoenixnek azért már nem minden filmjét van kedvem megnézni, de itt maga a téma is olyan, ami érdekel, aztán így hozzá a We need to talk about Kevin mindent eldöntött. Márcsak adniuk kéne itt is időben és befizetnék

  5. Mivel nemrég volt szó a másik Phoenix-filmről, így nekem egyből a Jesus Christ Action Figure, meg a hasonló agyament videók ugrottak be. Amúgy faszányosnak néz ki.

  6. Nagyon várom ezt a filmet, viszont szerintem Phoenix soha nem fog szobrot kapni. Bármennyire is megérdemelné, már rég megérdemelte volna (The Master pl.), ellenben az akadémiánál elbaszta magát a reppes kilengésével. szerintem.

  7. az csak kamu volt. inkább azzal baszta el, hogy beszólt valamit az akadémiának, meg hogy őt nem érdeklik a díjak :D

  8. Aki kattogna rá és nagy vásznon nézné: behozzák hozzánk is, igaz késve. Május 10-én Soha nem voltál itt címmel várható a premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.