Az EW magazinban tűnt fel a Dark Phoenix

Nem csak ez a borító van a következő X-Men filmhez, de egy rakat kép is. A rendező Simon Kinberg, aki edig főleg íróként és producerként dolgozott X-Men filmeken. Ránézésre a fanok szerint eléggé fognak ragaszkodni a képregényes Dark Phoenix történethez, miszerint az űrben tartózkodás közben a napszél felébreszt valami gonoszat Jane-ben. Mindez 10 évvel az Apocalypse-ben történtek után játszódik majd.

23 hozzászólás a “Az EW magazinban tűnt fel a Dark Phoenix” bejegyzéshez

 1. Oké a tüzes hajas izé itt így furcsán néz ki, filmben mozgásban jobb lesz szerintem.
  amúgy meg ahh várós..tippre JLaw megszabadul a kék sminktől és megnyekkan, illetve nem tudom milyen szerződése van szóval…
  A 2018as képregényfilmek közül ezt várom a leginkább az Aquaman után.

 2. azt mondta a rendező, hogy 1 (!) év a posztproduksön, hogy ne legyen szar a cgi. warner, figyelsz?

 3. Várjál, nehogy a Disney deal miatt féltsék a munkájukat egyesek aztán kiadják hamarabb tűz nélkül meg hátterek nélkül a bónuszokért ehhhehe :DD
  most lefekszek kicsit sírok….T.T

 4. Mekare :DD azért nem úgy áll a film, bár mondjuk a siralmas apocalypse után kell bizonyítson

 5. Kell bizony, az Apokalipszis nekem teljesen elvette a kedvem a szériától, szóval ez egyelőre csöppet sem izgat. Sajnos ezt a csajt sem komálom különösebben.

 6. Jamie Lanniester nem komálja Sansát? :P…nem is értem, miért :D

  Félre téve a viccet, nekem ez tetszik így elsőre. Sophie jól néz ki a képeken. :)

  Magneto-t meg imádjuk :)

 7. human: Miért annak olyan rossz volt a bevétele? Már nem emlékszem.
  Oh milyen király volna pedig, ha újraforgatnának egy csomó mindent és McAvoy haját kéne eltüntetni, a Gillette itt is szponzor lenne. Ugh

  Még ez is belefér csak könyörgöm azt hagyják ki, hogy Quicksilver megmeri mondani Magnetonak mondani? Ááá nem…vagy de…á nem…de mégis…
  Ez megölt, pedig én élveztem az Apokalipszist, kétszer is voltam rajta, de ezúttal vagy legyenek rajta túl vagy ne is foglalkozzanak vele.

 8. 5. dettó!

  Kedvenc csapatom, mégis fogalmam sincs, hogy akarom-e látni őket nagyvásznon.Mind az új casting, mind az Apocalypse megfilmesitése ÓRIÁSI csalódás volt :((

  Hogy jó és monumentális legyen a sztori be kellene hozni a pokoltűz klubot és a Shiar birodalmat, mint a képregényben.Ahhoz viszont kevés az 1 filmes, másfél órás játékidő!

 9. A legutóbbi részben, mikor megjelent a végén ez a kis csaj (a végső fightnál) , az csak nekem volt badass helyett komikus/hiteltelen?

 10. Mekare

  Lehet, hogy Mystique meghal, mert az ő szerződése lejárt az Apokalipszissel, de JL nyilatkozott valami olyasmit, hogy aláírt még egyre, mert tartozik annyival a rajongóknak, hogy lezárja rendesen a karaktere történetét.

 11. “az csak nekem volt badass helyett komikus/hiteltelen?”

  nem:D én is így éreztem, és ez egyszerűen azért van, mert totál félrecastingolták a csajt. Nincs vele bajom, de a trónok harcában is míg világ a világ egy teszetosza kis mimóza csitri marad. Famke Janssen fiatal kiadását nem igazán ilyennek képzeltem el. tökmindegy most hasraütésszerűen mondok valakit, Jane Levy sokkal jobb lett volna, mert egy Vaksötét után neki elhinném, ahogy “megőrül” a karaktere. Turner meg pont a fent említett jelenet miatt nem tudja hitelesen el(ő)adni magát.. de ez csak az én meglátásom

 12. Roli: kösz az infót… hogy ez sikerül nekik vagy nem az majd eldől, de legalább szerintem a kinézete most jobb, mint eddig volt

 13. Mekare:

  produkciós budget 178M + tuti 150M körül minimum a marketing, erre otthon 155 és nemzetközileg még 388 millió = ebből pénzt nem láttak viszont a mozis vetitésekből.

  a fő hirhez meg – az Apocalypse azért minőségileg is megdöntötte az X-meneket, ez a társaság eléggé leszállóágban van és akkor erre jön a mindig olyannyira jól beváló “rendezzen a rutinos iró” fordulat. akármi is lesz a Fox eladásból, ennek a bandának szerintem reszeltek, mert akárhol is folytatódik, csak reboot után.

 14. köszi az infót, lehet hogy foglalkoztam vele anno és szándékosan törölte az agyam, hogy megkíméljen az aggodalomtól, mert ez még nekem is egyértelműen rossz pedig nem kenyerem a matek :D

  Hátha beviszik az egészet az MCU-ba akkor én is kívánom, hogy reboot legyen, bár én azért, mert szeretem ezt a bandát. Szerintem ezzel bármelyik oldalon áll valaki egyet tud érteni.

 15. Ha összejön a Fox/Disney egyezség, akkor tuti újra castingol-nak mindenkit! És majd szépen befűzik őket a fő sztorivonalba.

 16. Roli: Viszont ha összejon a deal, akkor értelmét veszti az egész utáljuk a mutánsokat vonal. Ami pedig az X-MEN filmek szerves részét képezi. Miért utálnák a mutánsokat egy olyan világban, ahol istenek, varázslók és földönkivüliek járkálnak már a Földön?
  Vagy például egy Vasember, egy Hawkeye vagy egy Fekete Özvegy mitől lenne különleges egy olyan világban, ahol szupererejü lények futkosnak minden sarkon? Szerintem jó volt úgy, hogy az X-ek világában csak az emberek és a mutánsok léteztek.Ráadásul az X univerzumban elég karakter van a jó és a rossz oldalon is. Nem az X-eknek van szükségük az MCU-ra, hanem forditva. Már minden valamirevaló Marvel karaktert bemutattak. Innetől már csak a B vonal következne.

 17. Csocsó: te miért kommentelés ha nem értesz a dologhoz. A mutánsok a Marvel képregényekben eddig is párhuzamosan futottak az összes többi sztorival, mégis működöt. Mert nem mindegy hogy egy képzett katona, vagy egy jól nevű milliárdos jut szuper erőhöz, vagy a szomszéd labilis idegzetű tini hülye gyerek aki egy fél utca blokkot képes felrobbantani ha nem tetszik neki az aktuális tv műsor. Ebből a szempontból igen is félelmet keltő dolog ha csak úgy hirtelen bárki ellenőrzés nélkül szuper erőhöz juthat. Nagy különbség van szuperhős és szuper képességgel rendelkező átlag ember között. Csak menj végig az utcán nézd meg az embereket, mennyi olyan van akivel még csak szòba se állnál. Gondolj bele, hogy néhány meggyötört közülük erőhöz jut, amíg te ugyanolyan átlagos maradsz.
  Az meg hogy már csak a B kategória maradt megint hülyeség. 60 év alatt annyi jó sztori van amit meg lehet filmesíteni hogy az az évi 3-4 film semmi.

 18. Hopkin: 1992 óta olvasok X-MEN képregényeket. Szóval tudom miről beszélek elhiheted. Az elmúlt 60 évben a képregényekben összeeresztették a Marvel hősöket a dinoszauruszoktól kezdve, a harci mosómedvéken át mindenkivel. Ettől függetlenül szerintem a mutánsokhoz jobban illett a kirekesztettség és hogy a saját világukban léteztek.

 19. Biztos vagyok benne, hogy a Marvel okosan megoldja majd, hogy nagyvásznon is műkődjön a dolog.

 20. Az Apocalypse után van honnan felállni… Egyelőre semennyire nem érdekel a projekt, de cáfoljanak rám nyugodtan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.