Tényleg, valamikor jön az Ocean’s 8

A női szereplős rablós-szélhámosos filmet várhatjuk 2018 nyarán, és ez az új kép gondolom arról árulkodik, hogy lassan trailert is látunk hozzá. Végül nem remake vagy reboot Sandra Bullock szerint [bár a franchiset rebootolja, szal – a szerk], hiszen a karaktere Danny Ocean’s húgát alakítja, aki épp az után nyomoz, hogy ki miatt került börtönbe 5 évre. A történet elvileg csak a Clooneys Ocean filmek világában egy máshol játszódó valami.

A rendező amúgy Gary Ross (The Hunger Games, Seabiscuit).

human
írta
2017. 12. 07. 02:28
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Tényleg, valamikor jön az Ocean’s 8” bejegyzéshez

 1. Micsoda? Nincs Melissa McCarthy? Tuti bukás. :) Mint egy falat lenyér annyira van szükség erre a filmre. És amikor azt írom falat kenyér, akkor egy tökönrúgásra gondolok…

 2. Végre egy olyan “tömegesenmenjünkamozibacsajok” film, amin nem akarok majd eret vágni. Sőt, még várom is. A rossz anyák megmozgatták a leterhelt anyuka csoportokat, a Magic Mikeosok bevonzották az uborkával moziba járó nőket, akik nem unják meg egy perc után a Chip&Dale showt… végre van vmi a barátnőimnek és nekem, akik szeretnek kaszinót rabolni.
  De amúgy tényleg várom, remélem jön az az előzetes minél hamarabb.

 3. Miért nem lehet csak simán egy Ocean’s 11 stb-hez hasonló csajos bankrablós filmet csinálni? Mindenképpen kell egy Clooney cameo bele, akkor több dollárt hoz?

 4. egy ártatlan kérdés: ki a célközönség? a csajok, akiknek ez az egész túl pasis, vagy a pasik, akiknek túl csajos?

 5. tortadara:
  Azok, akiknek bejönnek az ilyen stílusú filmek, de nem zavarja őket, hogy nem egy full férfi csapat van ezúttal, hanem női. Vagy épp nemhogy nem zavarja, de külön örül neki, miután elég sok ilyen filmet nézett meg mióta él, de jól esett volna egy kis változatosság. Nem akarok itt semmibe bele kezdeni, de amikor kijött az első Clooneys remake mennyien voltatok rá kíváncsiak ki a célközönség? Nem hiszem, hogy csak a szélhámosok.

 6. Mekare, és ez mennyi ember szerinted? Mert értem, hogy személy szerint téged érdekel egy ilyen film, de a nők többségét, őszintén, szerinted fogja? Fasziként nekem ezek a 8-10 keménycsajos történetek teljesen hiteltelenek. És nem is akarok elkezdeni magyarázkodni, hogy egyébként mennyire csípem a Kill Bill-t meg az Alient.
  A Clooneys verzióhoz nem kellett sokat matekozni, kicsit sarkítva: a nők megnézték a jó faszik miatt, a férfiak meg megnézték mert alapvetően vevők az akció/hesit témára. Lehet itt finomkodni, sértődősködni, PC-skedni, de ennyire egyszerű volt a történet.

 7. Szerintem fogja. A nők sem mind csak azért mennek moziba, hogy jó pasikat lássanak. Az akció/hesi téma miatt néztük meg mi is anno, ha csak jó pasit akarunk látni megnézegetjük a képeit és a pénzünk is megmaradt. A keménycsajozás ide meg nem igazán értem pont hogyan jön, hiszen ez a típusú film pont olyan, ahol ész vagy turpisság kéne, nem 40 kiló plusz izom és fekete öv. Nem rémlik, hogy Pitték ketrec harcoltak volna.

 8. Keménycsajság hogy jön ide, bammeg bűnözőkről beszélünk :D De majd a kasszáknál eldől minden. Én kifejezetten mindenevő vagyok filmek terén, de ez még otthon se tuti, hogy nézős lesz.

 9. Ez még moziban is tuti,hogy nézős lesz.férfi vagyok bumm.ilyen illusztris társaságot nem illik kihagyni.lehet anyázni.

 10. A női szellemirtók film sem volt rossz.
  Na jó, rossz volt, de messze nem annyira, mint vártam :)
  Ez meg akár jó is lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.