Jurassic World: Fallen Kingdom-előzetes

Az Universal végre felfedte, hogy nagyjából mi várható a J.A. Bayona (The Impossible) által rendezett Jurassic World folytatásban. Természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatér, ezt mondanom sem kell.

A történet úgy indul, hogy ők ketten mennek megmenteni a dinókat arról a szigetről, ami épp vulkanikus büfögést tervez, és ebben elpusztulnának az állatok. Persze utána jönnek a csavarok!

Life finds a way.

Egy igazi főszereplőről tettem képet, mert a mellette feltűnő Parttékat már úgyis láttuk sokszor. Videó a tovább mögött. A film jövő júniusban kerül a mozikba.

89 hozzászólás a “Jurassic World: Fallen Kingdom-előzetes” bejegyzéshez

 1. Tetszik amit látok, de remélem nem csak annyi lesz a sztori, hogy meg kell menteni a dinókat a vulkán elől. Remélem lesz valami a pletykált Indoraptor témából is.
  Amúgy azt kár volt elspoilerezni, hogy a Rex ráharap az Allosaurus(?) nyakára, ezzel megmentve az embert.
  És még amire kíváncsi lettem, hogy mikor meg akarja érinteni a raptor fejét, akkor az hirtelen támadólag oldalra kapja a fejét, vajon mi terelte el a figyelmét? Ott valami nagyon megzavarta őket.

 2. Szerintem senki ne nézze meg ezt a trailert, akit kicsit is érdekel a film. Ennyire spoileres előzetest rég láttam.

 3. Roli: Carnotaurus

  Annyira nem volt spoiler-es azt eddig is tudni lehetett, h kitör a vulkán és lehet rohangálni megint. Kiv vagyok milyen indokkal raktak már 5.-jére bele gyerek karaktereket…

  Ebből egyelőre még bármi lehet, mindenesetre nekem hiányzik 1 Spino vagy Indominus szerű beast.

 4. Ó! Nekem ez tetszik, engem meg is vettek és ennyi pont elég addig, amíg moziba nem kerül. Tetszik, hogy balsejtelmességet vittek a zenébe, hogy Goldblum benne van, hogy mennyire ki vannak dolgozva a dinók, ahogy a jószág beesik a vízbe:D stb stb stb (vicces, ahogy a szunnyadó gyereklelkem vitatkozik a józan eszemmel, mert legtöbbször kiver a víz a CGI-tól, itt is villog a vészjelzőm, hogy borzasztóan műanyag, mégis jobban be tudom fogadni és elnézegetni, mint bármely szuperhős filmet. Valószínűleg ez azért van, mert tökfejként szerettem az elsőt, szinte azon nőttem fel.)

 5. Szomorúan látom, hogy sokakat “megvett kilóra” a trailer. Annyira gyenge lett (szerintem), hogy nem is értem mit gondoltak a készítők.

  Értelmezhetetlen történet – csekk
  Awkward ex-szel beszélgetés – csekk
  Futás a biztos halál elől (persze sikerrel) – csekk
  Egysíkú karakterek – csekk
  Guruló golyó visszahozása (mert az “cool”) – csekk

  Már azt az időt is sajnálom, amit ennek az írására szántam.

 6. Sajnos nincs semmi hangulata az előzetesnek, teljesen a látványra, az akcióra épül az egész. Semmilyen a zene, semmilyen az egész, legalábbis egyelőre.

 7. Fanyalogjatok csak, de a Jurisics park az Jurisics park (world). Minden percét élvezni fogom. Még az se zavar, hogy már megint a Rexi a megmentő!
  Amúgy csak én látom úgy, hogy újabban direkt trailer-kompatibilis jeleneteket forgatnak, amik aztán vagy a filmben, vagy a kukában landolnak.

 8. Én se vagyok lenyűgözve egyelőre, de azt látni kell, h kb csak a film első feléből vannak benne jelenetek (+ Baryonyx pár mp-re). Nyilván nem fogják bő 6 hónappal a bemutató előtt lelőni a poént. Lesz még itt mit nézni (remélem legalábbis).

 9. Azon kívűl, hogy megint Arkozni támadt kedvem, nem tett nagy benyomást rám a trailer :D
  Az első végén pedig ott vitték a dínó dnst, hogy katonai célokra használják. Reménykedtem, hogy végre valami nem sikolyok és futás részt kapunk.

 10. Ja, és számomra plusz pont, hogy, talán a vulkáni közeg miatt, egy kicsit olyan Zdenek Burian hangulata van, ez leginkább a fenti képen érezhető. Általa szerettem meg az ősvilágot, és hiányolom is a moziból az őskorban játszódó filmeket.

 11. “mennek megmenteni a dinókat arról a szigetről, ami épp vulkanikus büfögést tervez”

  Nos, a trailer alapján ez nem sikerül.

 12. Max látvány és a csaj miatt néző! :D A gyámosok már rég elvették volna a családtól a gyereket, ha ezt megtudnák! XD

 13. Hát ez…kiábrándítóan gyenge; nevetséges sztori (kb. a 2-3 keveréke), Chris Pratt játéka eléggé fásultnak hat, a CGI max. közepes, és még szerencsétlen Allosaurust is újfent idő előtt eltakarítják.

 14. Hát nekem nagyon nem állt össze, hogy ez most mi is akarna lenni. Szemlátomást nyúlnak a második részből, a harmadik részből, meg volt néhány ötlet és pár kötelezően epic beállás (T-rex a felrobbanó vulkán előtt menti meg a csávót és vágja magát “hero-pózba”… na ne már, ez már röhejesen túltolt pózerség nekem.). Úgy fest, hogy volt pár frankó ötlet, de semmi koherens, egységes sztori, de azért összedobtak valamit, vettek egy rendezőt hozzá, aztán remélik, hogy a Jurassic Park név majd teszi a dolgát, eladja a terméket és termeli nekik a zöldhasút… meh. Vagy szemlátomást öregszem és savanyodom, hogy nem tudok lelkesedni ilyen előzetesek után?

 15. Ez tényleg gyenge. Chris is olyan semmilyen, amikor fut a végén a porfelhőben, az annyira ócska.. mint mikor Ford a 120 évével próbál kocogni. Írták fentebb, totál egyetértek vele, hogy Chris fásultnak tűnik benne. Ez eddig max otthon.

 16. Ez még az előzőnél is gyengébbre várható.Ott volt kicsit a retro faktor.Itt Goldblum nem elég ehhez. Nem izgat.

 17. Nem rossz ez. A morális kérdés érdekes lehetne, hiszen miért ne hagyhatnák a szigetet elpusztulni? A DNS technológia adott, így elvileg bárhol újrakezdhetik a dínók létrehozását biztonságos körülmények között. Csak ki ne találják, hogy minden feljegyzést a szigeten hagytak.

 18. Nekem ez Peter Jackson King Kong-ját juttatta eszembe, főleg, hogy akkorák a dínók, mint egy-egy toronyház..nem akarok őslénytani elemzésekbe belemenni, de már a Lost World-ben rohadtul bántottàk a szemem a nevetségesen eltúlzott méretek…itt is mwkkora már a T-rex? A valódinak az egész koponyája max 150 cm volt, itt meg egészben le tud nyelni egy embert…
  Engem ez zavar, ha dínók, akkor lwgyenek dínók, ne meseszörnyek…

 19. Ez rettenetesen semmitmondó volt és gyakorlatilag a fél trailer egyetlen jelenetről van.

 20. Szerintem plusz pont jár amiért nem lövik el az egész filmet egy fél évvel korábban kiadott trailerben. Ha minden jól megy akkor ez kb. a film első 40 perce lesz.

 21. Nem volt ez annyira rossz tréler, ennél láttunk már rosszabbat is idén. Persze a filmmel még otthon se fárasztanám magam.

 22. hát nem tudom. az előző rész trailere után éreztem valamit, talán lelkesedést. de most úgy nagyon semmit. 2012 World. ja és bakker ez a zene. már a kis pármásodperces elő-előzetes végén is bántotta a fülem ez a nyervákolás, mit csináltak ezek a zenével :( a world trailerében meg király zene volt, tisztán emlékszem, mert többször meghallgattam. azért megnézem majd, gondolom…

 23. Hát nem csalódtam, abban, hogy csalódtam. A CGI olyan “King Kongos”,egyszerűen sok, a sztori nullásnak tűnik ráadásul megint jönnek az előző rész hülyeségei: idomítható raptorok, akik emlékeznek a gazdijukra, T-rex, aki jólelkű és megmenti az embereket, guruló halálgolyó, irritáló geek karakter… Írta más, hogy az elsőt hányszor látta és ezért tetszik neki – IMÁDOM az elsőt, abban fényévekkel élethűbbek az animációk. CP meg jóképű, izmos stb. de nem vagyok elájulva a játékától, az elsőben se voltam.

 24. Nem is tudom… tetszik, tetszik, de az előző trailere is egész jó volt aztán mekkora hulladék lett….

 25. fura, hogy majdnem ugyanazokat mondja goldblum szóról szóra, mint a 93as filmben, de nekem már unalmas ez a “life finds/found a way” mottó. tipikusan az, amikor valamit addig használnak, amikor már elcsömörlik.
  az előzetes viszont jónak tűnik, olyan délutáni családi matiné féle.

 26. Ez olyan mint a Jurassic Park 2 része . Csak nem vadászok hanem állatmentők fogják be a dínókat . Remélem vmi új ötleteik is lesznek a készítőknek mert igy …….. lehangoltak .

 27. Napokon át ezt a trailert harangozták be? :D Hogy jön ám majd az előzetes… erre ezt a nulla, gagyi előzetest van pofájuk idetolni.2 percen át futnak a domboldalon a füstbe…ejha, micsoda trailer. Én úgy éreztem már a 3. résznél hogy lerágott csont a Jurassic Park, nincs már mit elmesélni itt, és most is ez a véleményem. Rókabőr, de a pofátlan fajtából.

 28. Első rész: telitalálat.
  Második rész: minden több, még az antagonista is, de kellett, nekem oké volt.
  Harmadik rész: rendben, elmegy, nem volt annyira rossz és a nosztalgia vasútra egyszer fel lehet azért ülni.
  Negyedik rész: mindent belepasszírozni, amitől eddig működött a franchise és még egy kis plusz. Sok volt és erőltetett.
  A mostani trailer: engem nem fogott meg, mert már elnézést, de a látvány ma már nem elég, megint kellene jó sztori. (Egyéni vélemény: de ha nincs jó könyv, akkor bármit forgathatsz, bárhogy vághatod, úgysem lesz jó.) T-Rex megmenti az embert? Hahaha…ez jött le belőle, még akkor is, ha nem ez lesz.
  (Technikailag: még nincs kész, sok vele a meló, de van idejük.)
  Pedig Bayona filmjeit szeretem.

 29. Scorpion82 +1

  Én is azt néztem, hogy ez a Carnotaurus egy kicsit nagyobb, mint aminek lennie kéne de aztán jött a T-Rex és mondom vááá, hát én pont most láttam az ősszel több csontvázát is, kizárt h ekkora lenne! Bár azért nem szeretnék vele összefutni egy sikátorban! :D

  A Brachiosaurus viszont kb jó, na az tényleg nem kisállat volt!

 30. Szóval hozni fogja a JW szintjét és ez is szar lesz. Legalább nem csalódtam. Most hogy láttam ezt az előzetest mibek menjek moziba? Szerintem csak a párbeszédeket hagyták ki, dínó kb ennyi lesz benne.

 31. Én azért reméltem, hogy a kérdés arról fog szólni, hogy felrobbantsák-e a szigetet a sok szarság után, vagy sem. Az lenne a logikus. Nem pedig egy természeti katasztrófa :D

 32. Remélem picit több lesz a történet ennél a mentsük meg a dínókat sztorinál. Talán bizakodásra ad okot az, hogy a múzeumban/dínógyűjteményes házban történő eseményekből semmit nem mutattak ebben az előzetesben. (Az ígykészült videóban látható pár jelenet onnan.)
  Egyébként az a gondolat foglalkoztat, hogy a történet szerint ott volna még a Sorna sziget meg még másik 4 is dínóparadicsomnak. Miért nem jön pár helikoptem felzsuppolják az állatokat, azt átröptetik/hajóztatják őket? Vagy lehet, hogy ez lesz, csak nem mesélték még el ebben az előzetesben?
  A T-rex/Carnotaurus csörte végeredményét kár, hogy ilyen hamar ellőtték.

 33. Én mindig az első rész sikerén kamillázok. Mit tudott vagy érdemelt az a film, hogy 1,7 milliárdot hozott össze. Amerikai és világviszonylatban is az all time bevételi lista 4. helyén áll jelenleg. Mi a franc?

  Így érthető, hogy folytatják, de semmivel sem érzem többnek, mint egy King Kongot, Godzillát vagy ehhez hasonló szörnyes cuccot.

  Mégis ez lett a megasiker. Ez az előzetes se sugall mást, mint az előző menet. A valami elől menekülés még oké, de porban/ködben/hamufelhőben fut a főhős már annyira unalmas, hogy azt el nem tudom mondani.

 34. hát hol fusson, napfényes pályán? mindig a tét az érdekes, attól lesz izgalmas a futás ahogy felvezetik, nem pedig attól, hogy konkrétan hol csinálja.

 35. Én várom azért ezt a filmet, nem baj, ha ilyen is van a kínálatban a sok képregényhős mellett.

 36. Kisaaame, azért az megvan, hogy az elő részben megmagyarázták, hogy génmanipuláltak a dínók, nagyobbak es félelmetesebbek a “valóságosnál”, hogy minnél látványosabb legyen a park! :D

 37. Watchmen:
  En is feltettem magamnak ezeket a kérdéseket, aztán eszembe jutott, hogy manapság senki nem készít dinoszauruszos filmet az Universal-on kívül, szóval nincs vetélytársa. Ennélfogva a nézőknek nincs miből válogatni, elmennek az egyetlen dinós filmre, ami műsoron van és reménykednek, hogy vállalható lesz. Én is csak azért mennék el megnézni, mert nagyon hiányolom a nagy költségvetésű dinós filmeket de ez a trailer übergáz.

  Mellesleg még mindig azt mondom, hogy tök jó R-es (Aliens, vagy Predator szerű), az 1. és 2. rész között játszódó akciófilmet lehetne csinálni, ha elővennék az 1. részben megfújt dino DNS lopást. A “megrendelő” kiléte máig titok és egyértelmű, hogy valami pénzes emberke fizetett értük. Simán lehetne annyi a sztori, hogy a szigetet végigtaroló vihar után zsoldosokat bérel, akiket odaküld a borotvahabos flakonért (amibe mondjuk jeladó van), hogy hozzák el neki. Persze arról nem tájékoztatnák a csapatot, hogy mi vár rájuk a szigeten. Aztán jöhetne a futás meg a sikítás.
  Tudom, sokszor láttunk már ilyet, de jó tálalással élvezhető lehet. A Stranger Things is úgy idézte meg az Aliens-t, hogy tűkön ülve néztem, pedig semmi újat nem mutatott.

 38. 20. És hány millió meritbe kerül egy Jurassic Park belépő? :D

  Nekem az előző rész nem igazán jött be, de a rendezőváltás miatt gondoltam még ez akár mozis is lehetne, de ez így nagyon nem csinált velem semmit. A dinókat jó látni, őket mindig, de jön Pratt és elveszi a kedvem. azt hiszem úgy vagyok már vele, mint a többiek a Rock-kal, pedig nincs is sok filmben egyik se, szóval ez ilyen alaptalan taszítás. Na mindegy ez nagyon nem győzött meg arról, hogy befizessek rá, még a végén az ismerős dallamok se csináltak már semmit velem.

  Mikor kezdenek már el Goldblumra hallgatni?

 39. bobjay: ez a flakonos dolog nem működne, az első filmben mondja is a fickó aki felbéreli Nedryt, hogy a dns csak x óráig bírja ki a flakonban, azt hiszem egy napot sem.

 40. egyelőre nem akarom/tudom elhinni hogy egy dollármilliárdot termelő reboot (na modnjuk az se a forgatókönvy miatt volt…) film folytatásában tényleg az legyen a story mint amit eddig erről tudni lehet… Ez siralmas.

 41. Mate815: Igaz, de azt is simán meg lehetne oldani filmen, hogy már a vihar lecsengése előtt üzennek egy zsoldos csapatnak (mint a Predator-ban), hogy gond van, mert vihar dúl a szigeten és a dagi nem jelentkezett be a hajóról. A megrendelőnek meg mindenképpen kellenek a DNS-ek. 36 óráig bírja a tároló. Simán folyhatna úgy a történet, hogy mialatt a JP 1. túlélői menekülnek, addig ők megérkeznek a dokkokhoz és elkezdik kutatni a flakont. Még egy olyan jelenet is lehetne benne, hogy menekülés közben megpróbálják elérni a helikopterrel távozó Grant-éket, de elkésnek és távolról nézik, ahogy a helikopter elhúz.

 42. bobjay: Nem hangzik rosszul annyi szent! Lehet istenkáromlás de én megnéznék egy remaket is ami hű a két regényhez. Akár sorozat formában is jöhetne!

 43. A Carno és a Baronyx menő.
  Sziget Királynője rex menő.( bár, túltolták a tömegnövelőt nála)
  Cris Prattet a porfelhőből mibe’ hogy a raptorcsibe menti ki?
  A csajt továbbra is miscastnak tartom.
  Goldblum még öregen is szexi.
  Gyerekek minek?

  Ja, szegény meghaló dínókat sajnálom.

 44. még egy jegy amit megspórolok. ez fenerosszul néz ki. minden robban, a hordók, a vulkán, a sziget. soksok dínóóó fut, az majd lenyűgözi a nézőt, és közben semmi értelmes nem történik. legalábbis a trailerben. semmi darkossák, klausztrofóbia, vagy az az érzet hogy a hüllők mindjárt megölik azokat a szereplőket akik érdekelnének (mivel senkit nem érdekelnek a karakterek :D ). ez arról szól hogy ember és dínó karöltve fut a cgi láva elől…

 45. Futás a földrengés és a hömpölygő láva elől? Akár Roland Emmerich is rendezhette volna

 46. Mate815: Olyat én is megnéznék. Nem istenkáromlás, mert Spielberg annyi mindent megváltoztatott (szereplőket, sztorit), hogy alig lehet felfedezni benne a könyvben leírtakat. Ha a regényekhez hű filmet készítettek volna a JW helyett, akkor az simán eladható lenne az öregebb és a fiatalabb generációnak is. Az a baj, hogy manapság minden stúdió biztonsági játékot játszik. Leforgatják ugyanazt, csak pepitában és valami idétlen okkal visszahozzák a régi szereplőket.

 47. Meh, kicsit sem fogott meg. Azt a pici lelkesedést is elvette, amit a beharangozók keltettek.

 48. A Disney szokta megkapni, hogy minden filmjéből gyerekbarát filmeket gyárt, erre itt mi zajlik?Identitás zavaros dinók, akik már amolyan háziállatként funkcionálnak.Épp hogy nem fekszenek a hátukra hogy vakargassák a hasukat.

  Továbbá, hol van itt a feszültség?Mikor kéne izgulni?A trailer nézése közben mintha csak egy roland emmerich féle katasztrófa filmet látnék, ahol a háttérben robban a vulkán a főhősök meg szaladnak kéz a kézben.Persze a jók itt is nem csak a marvel filmeknél életben maradnak a rosszakat pedig majd felfalják a dinók.

 49. @Bobjay: Erről a zsoldosok mennek a flakonban lévő embriókért történetből készült egy játék. Jurassic Park: The Game címmel.

 50. Azért itt jó sok embert becsapott az előzetes! Valószínűleg nem csak annyi lesz a sztori, hogy fussunk a kitörő vulkán elől a dinókkal együtt, akiket nem sikerült kimenteni. Még legalább két előzetes lesz a mozi-ig és mutatnak majd új dolgokat is. Bár én azokat már nem nézem meg, a moziban akarok pl szembesülni az Indoraptorral. Meg lesznek itt még egyéb nyalánkságok is. Mindenki nyugodjon le szépen. A CGI se végleges még, az miatt se sírjatok. És elvileg ez sötétebb, komorabb hangvételű lesz mint az előző, remélhetőleg még több vérrel.

 51. Rolinak igaza van. Néha azért sírtok mert túl sokat mutat egy trailer néha meg azon megy a rinya, hogy milyen keveset.

 52. @Kisaaame

  Jah, a Carnotaurus itt akkora, amekkorának a T-Rex-nek kellene lennie (a valóságban a Carno kb 7-9 m hosszú volt, és max 2,5 3 m magas…..
  A Rex meg Godzilla méret, holott csak 12-13 m hosszú, és 3,66 m magas volt kb..
  Az első JP-ban még odafigyeltek erre, amennyire tudom, ott paleontológusokat is alkalmaztak a modellek megalkotásakor.
  A beteg triceratops is valós méret volt, egyedül a velociraptorokat módosították “filmesre”, eredetileg azok ugyanis egy nagyobb pulykaféle -kisebb kutya méreteivel bírtak (a baryonix volt az kb, ami a filmben a velociraptor)
  A Lost World-ben meg már a T-rex lábujjai közé szorult a nyomorult töltelékszereplő, a Stegosaurusok meg akkorák voltak, mint a valóságban az apatosaurusok lehettek…
  Nekem ezért mű az egész.

 53. Scorpion82: Az első filmben a raptorok méretét az akkortájt megtalált utah raptor adta. Spielberg nagyobb raptorokat akart, kapóra jött neki az új felfedezés.

 54. “Néha azért sírtok mert túl sokat mutat egy trailer néha meg azon megy a rinya, hogy milyen keveset.”

  ez most eléggé meglepő lesz, figyelj: a két “síró” halmaz nem egy és ugyanazokat az embereket tartalmazza

 55. Scorpion82: Nekem is tönkrevágja kicsit, hogy bár ilyen ritkán készül dinós film, mégis telerakják ezekkel a szörnyes túlzásokkal. Valamennyire rá lehet fogni, hogy ez azért van, mert más hüllők meg kétéltűek DNS-ével pótolták ki a “lyukakat”. De ha jól emlékszem, az eredeti regényben is kb. embermagasak voltak a raptorok, mert akkor még egy másik nagyobb fajt is a velociraptor nemzetségbe soroltak. Aztán mire a film elkészült, már nem így volt a besorolás, de nyilván Spielberg és a tervezőcsapat több izgalmat akart, úgyhogy meghagyták nagynak őket.

 56. Az előzetes maga számomra nagyon rossz ritmusú és néhány apróságot leszámítva csalódás.

 57. 51. Nem titok a megrendelő kiléte a JP-ban. Dodson volt az, egy rivális biotechnológiai cég vezetője (ld. könyv), vele tárgyalt Nedry a film elején abban az étteremben. A regény folytatása (amihez a 2. filmnek gyakorlatilag semmi köze) egyébként majdnem arról szól, amit írsz, Dodson bérel fel embereket, hogy tojásokat lopjanak a Sorna sziget fészkeiből (a könyvben ugyanis a Nublar szigetet a hadsereg szétbombázza).

  74. Pontosan. Plusz a Velociraptor nevet sokkal hangzatosabbnak találták, mint a Deinonychus-t.

  Ez a “valóság” vs. klónozott dinoszaurusz dolog egyébként a könyvben is felmerül, amikor Wu győzködi Hammond-ot, hogy kezelhetőbb, lassúbb dinoszauruszokat kellene a park számára létrehozni. Hammond persze ezzel nem ért egyet mert ő valódi dinoszauruszokat akar, mire Wu leoltja, hogy dehát jelenlegi formájukban sem valódiak, hiszen génsebészeti úton, ilyen-olyan beavatkozásokkal és trükközésekkel lettek előállítva.

 58. Tehát: 93′ óta a CGI csak romlott, ne legyen sziget ne legyen hagyományos dínó, ne legyen génmanipulált dínó, ne fusson a főhős, ne kiabáljon a főzős, ne vadásszák a dínókat, ne mentsék a dínókat, a dínók se mentsenek embereket, ne újítsanak, nem kell megint ugyanaz… Biztos nagy bukta lesz… :)

 59. Lehet velen van a baj de ez annyira semmilyen elözetes volt,hogy nem csigázott fel semennyire.

 60. Vajon lesznek benne karakterek, akikkel lehet azonosulni, akiket lehet szeretni, utalni, vagy csak ez a 4-5 karakter fog rohanni tusarkuban 3 oran keresztul a szep cgi dinok elol?
  Jo, akkor is az elso ket epizodot nem uti megy. Ujabb frencsajz amit szetbarmolnak.
  Goldblum annyira kell bele, mint Tony Stark a Pokember hazateresbe. Borzalmas. Megyek is es megnezem az elso reszt. Pa-pa! :)

 61. most komolyan már megint egy férfi egy nő és egy vagy két gyerek rohan a dinók elől? csak én érzem hogy ez már kurva ciki így hatodjára? Nem igaz, hogy nem lehet valami értelmes sztorit kitalálni, ráadásul az a nő egy irtó ellenszenves picsa…

 62. @sum-blink: ja, szépnek szép, de ennyi a karaktere. 0. semmi karakter fejlődést nem volt képes felmutatni az előző részben, ráadásul egy csomó ember halála tapad a kezéhez…

 63. Konkrétan Wu ki is mondja a Jurassic World-ben, hogy nem így néztek ki a dínók, illetve ahogy korábban is kommentelték, a könyvben is elhangzik.

 64. Az osszes fanyalgonak uzenem: en jol fogom erezni magam mert egy rohadt jo film lesz ez! A Trailer minden pillanatat elveztem es ez remek elojel! A Justice league elso trailerenel mar tudtam hogy valami nincs rendben, de ez jo lesz!

 65. Jó mondjuk én sosem tudtam megérteni a nagy Jurassic Park rajongást sem, de hogy ez a tréler mivel különb egy Transformers n+1-től az passz. Ugyanolyan nulla sztoris kétóra az egész.
  Bár lehet csak engem nem érdekelnek a dínók…

 66. A trailer tényleg egy kicsit semmilyen…meg az egész dinamikája furcsa…ez alapján nem rohanok a moziba, de még messze a premier.

 67. Tényleg nem képesek egy rendes sztorit összehozni egy kis eredetiséggel?
  Milliók vannak speciális effektusokra de egy normális forgatókönyvre nincs. A T-Rex meg miért akkora mint Godzilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.