Kemény ez az Aquaman

A James Wan rendezésében készülő film bemutatója még jó messze van, nagyjából egy év, de most új képen csodálhatjuk meg a főszereplő Jason Momoa-t.

Plusz belső változások vannak a DC-Warnernél, akik hiába nem tartják hatalmas buktának a Justice League-et, mégis “az ő kérésére” a DC film fejét Jon Berget lefokozzák producerré. És eközben a Warner be akarja húzni a fősodrásába a DC filmet, hogy ne egy elkülönülő osztálya legyen a stúdiónak.

human
írta
2017. 12. 08. 03:01
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Kemény ez az Aquaman” bejegyzéshez

 1. Nemigazán értem mivel tenné jobbá a belső változás…
  ahogy látom most hidegen hagyja az embereket egy DC hír.

  de legalább Mekare pénze is megmarad…

 2. Marad a frászt…treat yo self
  Egyrészt, mert Wan azért messze más pozícióban van, nincs ellene kereszteshadjárat, tehát ezeknek a ribanc kis reakcionistáknak nem kell rajta parázni. Még Patty Jenkinst is békén hagyták, pedig mögötte azért kevesebb volt, mint Wan mögött van…van Wan van.
  Másrészt meg szólófilm, vizes sztori se olyan sok van.
  Emerich a behúzást eddig is akarta, már korában is volt róla hír, ha jól emlékszem, lehet itt nem, de máshol rémlik.
  Hát Berg elvileg költségvetést felügyelni volt a JL körül, nagyon jól elvégezte a munkát :DD oké nagy valószínűséggel a kritikai siker úgy se lett volna meg, ha marad a film úgy ahogy Snyderék eltervezték, de ez a hülye döntés jót tett a reshoottal, ami aztán jó sok plusz maniban volt még és a keménymagot is sikerült vele felidegelni heheh
  Amúgy Kevinke nem fog repülni az várható volt, mert hiába voltak csalódásaik idén az Arthur, a Justice League vagy a BR2049…a stúdió történelmében másodjára lépte át az 5 billiót… stúdió rekord van…gondolom ezért hiába szarta el így a JL-t nem csapják ki.

 3. En nem ertem miert tekintjuk Wan-t jo Blockbuster rendezonek. FF szeriat is csak teljesen elkormanyozta a lenyegetol es tucat blockbuster akciofilmet csinalt belole.

  Persze nagyon sikeresek voltak anyagilag de szerintem barki rendezhette volna, mert sztori, forgatokonyv es karakterek hianyaban a szineszek/film nepszerusegen es a CGI-n illetve reklamon mulott a siker.

  DC-nek nagyon erdekes karakterei vannak szerintem, csak ugyanazt kellene csinalniuk mint a Marvelnek. Valamilyen zsanerre felfuzni a filmeket mindegyik legyen kicsit mas meritsen korabbi sikerfilmekbol. WW is ezert volt jo hozott egy kalandfilmes hangulatot.

 4. Nagyon örülök Wannak Mekare.James Wan teljesen más koncepciót képvisel azt nyilatkozta.Szerintem nem lesz egy mókamiki ez a film.Márva kép is ezt sugallja.Durva lesz

 5. Öhm hát szerintem WW-féle humormennyiség lesz benne azért, de hát ugye annak is megvoltak attól a komoly részei, nem volt mókamiki. Anno, ha jól emlékszem Wanék emlegették a Nílus gyöngyét is, mint inspirációt. ami passzolna ahhoz, hogy Mera meg Arthur még nem házasok és a benn maradt, nem megerőszakolt (ááááá) JL Aquaman tartalomból ítélve még nem is igazán rajonganak egymásért. Abban a filmben jó kis love to hate kapcsolat volt, ahogy össze voltak kényszerülve, bár már rég láttam, aztán ugye az is románcos volt. Szóval a kapcsolatuktól várom a legtöbb vicces jelenetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.