Szombaton már többet tudunk

A Star Wars: The Last Jedi első kritikái szombattól jelenhetnek meg a közösségi oldalakon. A rendesen kifejtett véleményekre december 13-ig kell várni, addig tart az embargó. Szóval most álljon itt pár új plakát.


12 hozzászólás a “Szombaton már többet tudunk” bejegyzéshez

  1. emlékezzetek, mi volt két éve. NEM SZABAD az első kritikákra hallgatni, valamilyen irányba mindig kifejezetten túloznak.

    aztán mindegy is, ezt úgyis mindenki megnézi majd.

  2. Most tuti lefogtok nyakazni, de szerintem e film megnézése előtt, senki se olvasson kritikát :D és lécci ne egy Birodalom homage film legyen, köszönöm.

  3. @A Próféta
    Bizonyos értelemben biztosan az lesz…átmeneti helyzet győzelemre álló Első Renddel, a sögétséggel először szembesülő, útkereső főhőssel, a szkeptikus, vonakodó idős mesterrel..nekem egyértelműen úgy tűnik, hogy a sztorifűzés követi a klasszikus trilógiát.
    Az azért remélem nem derül ki, hogy Snoke Rey apja…

  4. @3 Scorpion82

    Hát ja, csak most ott van a kérdés is, hogy Luke vagy Rey vagy egyáltalán valaki oldalt cserél, ahogy azt próbálják sejtetni. Szóval remélem, hogy sikerül a klisé és másolás tengeren felülemelkedni. Amúgy nem értem, hogy miért csak dec 13. lesz embargó, én 19.én tudom csak nézni a filmet, mert feliratos verzióból Pécsett kevesebb vetítés van. 9gagre szerintem fel se fogok nézni, meg még ide is félve :D Egy szalagcím már árulkodó.

  5. Én szerintem 16.-án vagy 17-én nézem meg, mert én sem akarom látatlanul a vegyes rajongó -fikázó kritikákat látni szembejönni még egy temetkezési vállalkozás honlapján is…ha látogatnék ilyeneket persze..

  6. Az oldalcserét meg kizártnak tartom. Luke-nál nem merik meglépni a fan-ok miatt (talán forradalom is kitörne) a két új Erősködőnél meg semmi értelme. Ha a politikai trendeket nézem, egy Disney blockbusterben előbb tudok elképzelni bármit, mint hogy a női főhősből gonoszt csináljanak…

  7. Rey nagyon szexi ezen a plakáton . . .

    25/10 pont előre is (mármint a filmnek). Ha felére rontom, is 12/10.

  8. Ha Luke átáll a Sötét Oldalra, akkor ott helyben botrányt fogok rendezni a moziban. De tényleg. Akármilyen ostobaság egy mozivászonnal veszekedni. :D De most komolyan. Anyjuknak romoboljanak porig egy legendát. Őt még az Uralkodó és Vader sem tudta még csak elbizonytalanítani sem, szóval ki ne találják már! Inkább tegyenek be egy xenomorph hadosztályt ha már mindenképpen idétlenkedni akarnak, vagy Fehér Gandalfot.

    A Rey-t alakító “színésznő” meg kb. annyira szexi, mint egy félórás savfürdő C3PO számára egy Rancor barlang mélyén.

  9. Vettem egy mozi újságot, ugyanez a csoportkép van rajta csak Rey Luke megcserélve. Direkt húzzák az rmberek agyát és valami tök más lesz a fordulat.

    Szerintem is dögös Daisy.

  10. Volt egy akkor még kanon képregény amiben a császár visszatér és átállítja Luke-ot a sötét oldalra. Lehet onnan átvesznek ezt azt….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.